- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Soğudu havalar başladı hastalıklar. Kızımında burnu çok akışkan , arada da öksürük tutuyor şuruplarını kullanıyoruz Allah tüm hastalara şifa versin.gecmis olsun cnm
benim kizda dun gece hic uyumadi cok huysuzdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğudu havalar başladı hastalıklar. Kızımında burnu çok akışkan , arada da öksürük tutuyor şuruplarını kullanıyoruz Allah tüm hastalara şifa versin.gecmis olsun cnm
Bence sen motivasyonda daha iyisiiin tatlım herkesi sollarsıın gel bakemEnerji motivasyon benim işim diyorsun vayyy zalmın gızı zalimiçe![]()
Evde beyaz ekmek oluyor ben uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum. Ekmeği aile kahvaltılarında yiyorum, böyle kalabalık uzunca bir kahvaltı düşün;canjim sende ekmek yemiyorsun sanırım, ekmek yememek zararlı mı? ne zamandır yemiyorsun ne gibi faydalarını gördün?
Taşı sıksan suyunu da çıkartırsın evelallahGece ılık bir bardak suyun içine çubuk tarçın atıyorum sabaha kadar demleniyor, sabah tekrar ılıtıp içiyorum.Geçen hafta limonlu ballı su içtim, bu hafta bu şekilde haftaya da cevizli su . İnst. sağlıklı yaşam kampına katıldım 1 hafta geriden gidiyorum harfiyen uymasam da yapmaya çalışıyorum
Böyle de bir detoks yok ama yaöyle bir detoks değil canim relaks![]()
ekmek pirinç makarna hamur işi ,meyve dahil şeker yok. sabah 2 yumurta , 2 dilim peynir 1 avuç kuruyemiş yeşilçay ,öğlen 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt,akşam 1 kase yoğurt 1 kase çorba ,1 omlet . 2 gün yapılıyor
Geçmiş olsun canım allah şifa versinSelam kızlar
Kız hasta olmuş oğlan daha üç aylık bulaşacak diye ödüm kopuyor stres içerisinde geçti bütün günüm.
Menumu yazayım
Kahvaltı
Bir buçuk yumurta
Yarim havuç
1 kk peynir
1 zeytin
Öğle
Bir kase yoğurtlu karnabahar
Ara
Bir avuç leblebi
Akşam
Uç kaşık makarna
Bir büyük kase yoğurtlu karnabahar
iki ceviz
Su 2.5lt
Sporu şimdi yapicam inşallah yapınca yazarım. Herkese iyi geceler.
Temizlik, alışveriş yaa hayatımı bunlara adamak istiyorum ama evde de sıkılırım bir süreden sonra kendimi biliyorumSelöm kızlar
Bugün pek iyi geçmedi anamın evi temizledik bi çarşıya git gel derken hep ayaküstü yedim yenice evime geldim yarın kendi evimi temizliyeyim de dinleneyim
Yarın daha dikkatli beslenirim
Anam köyde duruyo burda da evi var yeni geldi de evde pek bişey yokdu da yarın alışverişini yapcaz
Kuzum sende de akşamları şeker yeme isteği geliyor neden kisabah 11 kahvalti 1 yumurta kk peynir 1 dlm ekmek 2 kasik tahin
ara yarim elma 1 kivi
oglen 2 kasik sebze yemegi 3 kucuk dolma
aksam 3 kofte 2 kasik firinda kizartma salata 1 brdk ayran
3 hurma biraz oglumun cikolatali kekinden yedim
su 1.5litre
Canım ben TSM korosundayım, konserlerimiz oluyor. SöylüyorumAfiyet olsun canım
Konser derken
Gidiyo mjsun söhlüyk musun
Orayı kaçırdom
Afiyet llsun canım
Kuzuya da geçmiş olsun
Afiyet olsun gayet güzel kekin akşam olması iyş ollmamış sadece
Afiyet olsun tatlııım inşallaah bugün güzel geçer, ben işten direk eve gidip uyumayı düşünüyorum, inanılmaz yorgunumselam kizlar
sabah
2 yumurta haslanmis
3 mercimek koftesi
marul
ogle
sutlu kahve
yarim muz
1 mandalina
1 nektari
aksam
yarim kase nohut
yarim kase yogurt
su 2 lt
spor 20 dk karisik biseyler
yarin persembe coook hafif gecirmem lazim
insallah eksi gorurum. motivasyonum yerlerde
kizlar siz de mutlaka cok dikkat edin yarin
baklagil yemeyelim erken kapatalim
zeytin tuzluysa kacinin tuzlu seyler odem tutar
maydonozu saplariyla beraber yeyin
hadi bakalim kolay gelsin :)
Ah yavrum ya çok geçmiş olsunbelki bi sure cok ogunlu beslensen vucut direnc gelistiriyor olabilir.
aaaah ahh
benim oglan da hastaydi kac gundur kizi uzal tuttum falan ama o da ateslendi simdi.
nobetteyim bu gece![]()
Ne çorbası içtin bacıım, afiyetler olsunGünaydın kızlar. Dün çok yoğun bir gündü, yediklerimi paylaşmadım. Önce dünün defterini dürelim,
Sabah
1 koca kase çorba
Öğlen
1 porsiyon et döner (malesef yanında getirilen küçük tırnak pidesinide yedim)
Akşam
Balık ve salata
2 lt susahgull
TSM korosundayım tatlım şarkı söylüyorumGecistirme olmuş tatlim
Aman ha güçsüz düşme
Sen ne provasi yapiyosun
Günaydıın canımm oo afiyetler olsuuunGünaydın sabah kahvaltımım sizlerle
Elbasan tava ahh ahh anneanneciğim yapardı eskiden, artık 80 yaşına geldi, bizimle olduğu için şükür ediyoruzDünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta, domates peynir 5 adet zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğle: 1 kase çorba , tavuklu elbasan tava ( tavuklarını yemeye çalıştım , üsttündeki beşamelli kaşarlı kısmı yemedim.
Ara :1 sade kahve
Ara :yarım portakal, yarım elma , yarım mandalina 1 bardak tarçınlı süt
Akşam :1 kepçe çorba, 1 adet fırında uskumru bol salata
Spor yapamıyorum bu aralar keyfim kaçık motive olsam başlayacağım.Hepfitim
sahgull
05.12.2019 Menü
Sabah (05:45)
1 incir
Az sütlü Nescafe
(Kızlar bu ara bir wc problemi yaşıyorum, inşallah çözülür)
Sabah (07:30)
Kepekli galeta (2 adet)
Yeşil Çay
Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase Tandır Çorba
6 yk nohut
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
Yoğurt pul biber limon zerdeçal, Yedikten 1 saat sonra da yatabere
Su: 2,5 Litre
Spor:Lusi Hem gribal, hem de dün yaşadığım ufak sakatlık beni bu hafta offline yaptı ama online oluşum muhteşem olacak.
sahgull
Hepfitim
Hazır mercimek çorbası içtim kuzumBence sen motivasyonda daha iyisiiin tatlım herkesi sollarsıın gel bakem
Evde beyaz ekmek oluyor ben uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum. Ekmeği aile kahvaltılarında yiyorum, böyle kalabalık uzunca bir kahvaltı düşün;
Masada tereyağ, kızarmış ekşi maya ekmeği yapıştır üstüneee
Tabiki de görmem mi? Ben beyaz ekmeğe bayılırdım, hele ki ekmek almaya ben gidiyorsam 2 ekmek mi lazım 3 ekmek alırdım, eve gelene kadar 1 yemeğe yakını giderdi
Taşı sıksan suyunu da çıkartırsın evelallahŞifa olsun kuzucumm
Böyle de bir detoks yok ama ya
Geçmiş olsun canım allah şifa versinBebeler hasta olmasın yaaa
Temizlik, alışveriş yaa hayatımı bunlara adamak istiyorum ama evde de sıkılırım bir süreden sonra kendimi biliyorum
Hayatımın eventlerden eventlere koşturacağım zamanlarına gelmek istiyorum artık
Kuzum sende de akşamları şeker yeme isteği geliyor neden ki
Canım ben TSM korosundayım, konserlerimiz oluyor. Söylüyorum
Afiyet olsun tatlııım inşallaah bugün güzel geçer, ben işten direk eve gidip uyumayı düşünüyorum, inanılmaz yorgunum
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun
Ne çorbası içtin bacıım, afiyetler olsun![]()
Geçmiş olsun minnoşum neyin var ?05.12.2019 Menü
Sabah (05:45)
1 incir
Az sütlü Nescafe
(Kızlar bu ara bir wc problemi yaşıyorum, inşallah çözülür)
Sabah (07:30)
Kepekli galeta (2 adet)
Yeşil Çay
Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase Tandır Çorba
6 yk nohut
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
Yoğurt pul biber limon zerdeçal, Yedikten 1 saat sonra da yatabere
Su: 2,5 Litre
Spor:Lusi Hem gribal, hem de dün yaşadığım ufak sakatlık beni bu hafta offline yaptı ama online oluşum muhteşem olacak.
sahgull
Hepfitim
Ay Allah kolaylık versin. Nasıl geçti gece?belki bi sure cok ogunlu beslensen vucut direnc gelistiriyor olabilir.
aaaah ahh
benim oglan da hastaydi kac gundur kizi uzal tuttum falan ama o da ateslendi simdi.
nobetteyim bu gece![]()
bulgurlu degildiAfiyet olsun sabah mercimek köftesi mi yaptınBulgur her türlüsünü çok sverım uzun zamandır da yemiyordum h.sonu yapabilirim.
sagol canim hasta olmaz insallahgecmis olsun cnm
amin cumlemizeAy Allah kolaylık versin. Nasıl geçti gece?
sagol canim sana da gecmis olsunBence sen motivasyonda daha iyisiiin tatlım herkesi sollarsıın gel bakem
Evde beyaz ekmek oluyor ben uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum. Ekmeği aile kahvaltılarında yiyorum, böyle kalabalık uzunca bir kahvaltı düşün;
Tabiki de görmem mi? Ben beyaz ekmeğe bayılırdım, hele ki ekmek almaya ben gidiyorsam 2 ekmek mi lazım 3 ekmek alırdım, eve gelene kadar 1 yemeğe yakını giderdi
Temizlik, alışveriş yaa hayatımı bunlara adamak istiyorum ama evde de sıkılırım bir süreden sonra kendimi biliyorum
Afiyet olsun tatlııım inşallaah bugün güzel geçer, ben işten direk eve gidip uyumayı düşünüyorum, inanılmaz yorgunum
belki bi sure cok ogunlu beslensen vucut direnc gelistiriyor olabilir.
aaaah ahh
nobetteyim bu gece![]()
kendimi bildim bileli yemeklerden sonra cnm tatli istiyor zayifkende boyleydiBence sen motivasyonda daha iyisiiin tatlım herkesi sollarsıın gel bakem
Galiba nazara geldim ah bu instagram yok mu hemen göze geliyorumBende bu akşam yoğurt zrdeçal zencefil yemeği düşünüyorum
İnşallah küçük kazadan ayağın kötü etkilenmez canım nazara mı geldin kız okut kendine
Nazar falan dedim ama durum öyle değilGeçmiş olsun minnoşum neyin var ?
Teşekkür ederim tatlımsagol canim sana da gecmis olsun
Kııııız bak ne dicem fırsat bu fırsaat.. Eşim benim uzun dönem askerlik yaptı, o geldiğinde şok ettim onuErkek arkadaşım yarın askere gidiyor1-2 gündür eğlenceydi yemeğiydi ben baya bi yedim sanırım. Galiba bu işi başaramıcam bugün bi umutsuzluğa kapıldım.
Herkes kilo vermişsin dedikçe daha da yedim sanki. Bugün son kez aile yemeği var yarın kilo vermiş olma ihtimalim yok yani. Hem gittiğine üzülüyorum hem iradesizliğime pff![]()
Tatlı başka bir duygu benimde bir zamanlar öyleydi, şimdi 2 ayda bir tatlı izni veriyorum kendimekendimi bildim bileli yemeklerden sonra cnm tatli istiyor zayifkende boyleydi
yemek yememezsem hep tatli yesemde olur o derece seviyorum tatliyi
simdi artik eskisi yiyemiyorum biraz yiyince hemen tikaniyorum
Oooo afiyetler olsun canım muazzam menünDunku menü
sabah 8 :1 haşlanmış yumurta ,3 hindi füme 3 ceviz 3 fındık 1 kalın dilim peynir 1 fincan yeşilçay
akşam 3:30 ; 1 kase yoğurt,2 tabak türlü yemeği
2lt su
çok geçmiş olsun canım, buz falan koysana iyi geliyor birde bı krem vardı onu sürüyorduk biz ama unuttum adını bir bakayım.Galiba nazara geldim ah bu instagram yok mu hemen göze geliyorum
Nazar falan dedim ama durum öyle değilDün vapura yetişeceğim derken tabanı kalın olan botlarımla koştum, burkulma olmadı ama burkumuşum gibi acıyor canım, incilttim herhalde..
Dünde topukluyla 4 saat ayakta kaldım. Çok acılıyım kardeşcağızım
Teşekkür ederim tatlım
Kııııız bak ne dicem fırsat bu fırsaat.. Eşim benim uzun dönem askerlik yaptı, o geldiğinde şok ettim onu
Tatlı başka bir duygu benimde bir zamanlar öyleydi, şimdi 2 ayda bir tatlı izni veriyorum kendime
İzmirde reyhan pastanesi var tatlıları inanılmaz güzel, alacaksam da kaliteli kalori alayım diyorum.
Oooo afiyetler olsun canım muazzam menün
donem donem sacmalamalar olabilir yeter ki ipin ucunu koyverme. bir ayda 7 kilo vermezsin belki ama 2 3 verirdin. uzun vadede hedefine kavusursunErkek arkadaşım yarın askere gidiyor1-2 gündür eğlenceydi yemeğiydi ben baya bi yedim sanırım. Galiba bu işi başaramıcam bugün bi umutsuzluğa kapıldım.
Herkes kilo vermişsin dedikçe daha da yedim sanki. Bugün son kez aile yemeği var yarın kilo vermiş olma ihtimalim yok yani. Hem gittiğine üzülüyorum hem iradesizliğime pff![]()
Bende bu hafta iradeyi kaybedenlerdenim. İpin ucu kaçtı diye salmıyorum ama sıkı sıkıya da tutunamadım. Bugün
Sabah
1 kocaman kase mantar çorbası
Öğlen
Tavuk göğüs ızgara ve salata yedim.
Buraya kadar herşey güzeldi ama sade söylediğim kahve şekerli gelince, yanında bir parçada çikolatayı yiyince kötü oldum. Yarın kaç kilo gelicem çok merak ediyorum![]()