• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gecmis olsun cnm
benim kizda dun gece hic uyumadi cok huysuzdu
Soğudu havalar başladı hastalıklar. Kızımında burnu çok akışkan , arada da öksürük tutuyor şuruplarını kullanıyoruz Allah tüm hastalara şifa versin.

Enerji motivasyon benim işim diyorsun vayyy zalmın gızı zalimiçe :KK53:
Bence sen motivasyonda daha iyisiiin tatlım herkesi sollarsıın gel bakem :KK4:
canjim sende ekmek yemiyorsun sanırım, ekmek yememek zararlı mı? ne zamandır yemiyorsun ne gibi faydalarını gördün?
Evde beyaz ekmek oluyor ben uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum. Ekmeği aile kahvaltılarında yiyorum, böyle kalabalık uzunca bir kahvaltı düşün;
Masada tereyağ, kızarmış ekşi maya ekmeği yapıştır üstüneee :KK23:
Tabiki de görmem mi? Ben beyaz ekmeğe bayılırdım, hele ki ekmek almaya ben gidiyorsam 2 ekmek mi lazım 3 ekmek alırdım, eve gelene kadar 1 yemeğe yakını giderdi :KK70:

Gece ılık bir bardak suyun içine çubuk tarçın atıyorum sabaha kadar demleniyor, sabah tekrar ılıtıp içiyorum.Geçen hafta limonlu ballı su içtim, bu hafta bu şekilde haftaya da cevizli su . İnst. sağlıklı yaşam kampına katıldım 1 hafta geriden gidiyorum harfiyen uymasam da yapmaya çalışıyorum
Taşı sıksan suyunu da çıkartırsın evelallah :confused: Şifa olsun kuzucumm :KK200:
öyle bir detoks değil canim relaks :KK70: :KK70:

ekmek pirinç makarna hamur işi ,meyve dahil şeker yok. sabah 2 yumurta , 2 dilim peynir 1 avuç kuruyemiş yeşilçay ,öğlen 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt,akşam 1 kase yoğurt 1 kase çorba ,1 omlet . 2 gün yapılıyor
Böyle de bir detoks yok ama ya :KK70:
Selam kızlar
Kız hasta olmuş oğlan daha üç aylık bulaşacak diye ödüm kopuyor stres içerisinde geçti bütün günüm.
Menumu yazayım
Kahvaltı
Bir buçuk yumurta
Yarim havuç
1 kk peynir
1 zeytin
Öğle
Bir kase yoğurtlu karnabahar
Ara
Bir avuç leblebi
Akşam
Uç kaşık makarna
Bir büyük kase yoğurtlu karnabahar
iki ceviz
Su 2.5lt
Sporu şimdi yapicam inşallah yapınca yazarım. Herkese iyi geceler.
Geçmiş olsun canım allah şifa versin :dua: Bebeler hasta olmasın yaaa :cry:
Selöm kızlar
Bugün pek iyi geçmedi anamın evi temizledik bi çarşıya git gel derken hep ayaküstü yedim yenice evime geldim yarın kendi evimi temizliyeyim de dinleneyim
Yarın daha dikkatli beslenirim
Anam köyde duruyo burda da evi var yeni geldi de evde pek bişey yokdu da yarın alışverişini yapcaz
Temizlik, alışveriş yaa hayatımı bunlara adamak istiyorum ama evde de sıkılırım bir süreden sonra kendimi biliyorum :KK70:
Hayatımın eventlerden eventlere koşturacağım zamanlarına gelmek istiyorum artık :KK70:
sabah 11 kahvalti 1 yumurta kk peynir 1 dlm ekmek 2 kasik tahin

ara yarim elma 1 kivi
oglen 2 kasik sebze yemegi 3 kucuk dolma
aksam 3 kofte 2 kasik firinda kizartma salata 1 brdk ayran
3 hurma biraz oglumun cikolatali kekinden yedim
su 1.5litre
Kuzum sende de akşamları şeker yeme isteği geliyor neden ki
Afiyet olsun canım
Konser derken
Gidiyo mjsun söhlüyk musun
Orayı kaçırdom

Afiyet llsun canım
Kuzuya da geçmiş olsun

Afiyet olsun gayet güzel kekin akşam olması iyş ollmamış sadece
Canım ben TSM korosundayım, konserlerimiz oluyor. Söylüyorum :ıslık:
selam kizlar

sabah
2 yumurta haslanmis
3 mercimek koftesi
marul

ogle
sutlu kahve
yarim muz
1 mandalina
1 nektari

aksam
yarim kase nohut
yarim kase yogurt

su 2 lt
spor 20 dk karisik biseyler :KK53:

yarin persembe coook hafif gecirmem lazim
insallah eksi gorurum. motivasyonum yerlerde
kizlar siz de mutlaka cok dikkat edin yarin
baklagil yemeyelim erken kapatalim
zeytin tuzluysa kacinin tuzlu seyler odem tutar
maydonozu saplariyla beraber yeyin
hadi bakalim kolay gelsin :)
Afiyet olsun tatlııım inşallaah bugün güzel geçer, ben işten direk eve gidip uyumayı düşünüyorum, inanılmaz yorgunum :uykucu:
belki bi sure cok ogunlu beslensen vucut direnc gelistiriyor olabilir.

aaaah ahh
benim oglan da hastaydi kac gundur kizi uzal tuttum falan ama o da ateslendi simdi.
nobetteyim bu gece :KK43:
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun :dua:
Günaydın kızlar. Dün çok yoğun bir gündü, yediklerimi paylaşmadım. Önce dünün defterini dürelim,

Sabah
1 koca kase çorba

Öğlen
1 porsiyon et döner (malesef yanında getirilen küçük tırnak pidesinide yedim)

Akşam
Balık ve salata
2 lt su sahgull sahgull
Ne çorbası içtin bacıım, afiyetler olsun :confused:

Gecistirme olmuş tatlim
Aman ha güçsüz düşme
Sen ne provasi yapiyosun
TSM korosundayım tatlım şarkı söylüyorum :ıslık:
:21: Günaydın sabah kahvaltımım sizlerle
Günaydıın canımm oo afiyetler olsuuun :KK200:
Dünkü yediklerim :kahve:
Sabah 1 yumurta, domates peynir 5 adet zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğle: 1 kase çorba , tavuklu elbasan tava ( tavuklarını yemeye çalıştım , üsttündeki beşamelli kaşarlı kısmı yemedim.
Ara :1 sade kahve
Ara :yarım portakal, yarım elma , yarım mandalina 1 bardak tarçınlı süt
Akşam :1 kepçe çorba, 1 adet fırında uskumru bol salata
Spor yapamıyorum bu aralar keyfim kaçık motive olsam başlayacağım. Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
Elbasan tava ahh ahh anneanneciğim yapardı eskiden, artık 80 yaşına geldi, bizimle olduğu için şükür ediyoruz :dua:
Yalnız tavuklu elbasan hiç yemedim hayatımda varsa yoksa yaşasın kırmızı et :KK59:

05.12.2019 Menü

Sabah (05:45
)
1 incir
Az sütlü Nescafe
(Kızlar bu ara bir wc problemi yaşıyorum, inşallah çözülür :dua:)

Sabah (07:30)
Kepekli galeta (2 adet)
Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase Tandır Çorba
6 yk nohut

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Yoğurt pul biber limon zerdeçal, Yedikten 1 saat sonra da yatabere :KK70:

Su: 2,5 Litre
Spor: Lusi Lusi Hem gribal, hem de dün yaşadığım ufak sakatlık beni bu hafta offline yaptı ama online oluşum muhteşem olacak. sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

05.12.2019 Menü

)
1 incir
Az sütlü Nescafe

Kepekli galeta (2 adet)
Yeşil Çay

Sade Türk Kahvesi

1 kase Tandır Çorba
6 yk nohut

Yeşil çay

Spor: Lusi Lusi Hem gribal, hem de dün yaşadığım ufak sakatlık beni bu hafta offline yaptı ama online oluşum muhteşem olacak. sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Bende bu akşam yoğurt zrdeçal zencefil yemeği düşünüyorum:super:
İnşallah küçük kazadan ayağın kötü etkilenmez canım nazara mı geldin kız okut kendine

Evde beyaz ekmek oluyor ben uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum. Ekmeği aile kahvaltılarında yiyorum, böyle kalabalık uzunca bir kahvaltı düşün;
Tabiki de görmem mi? Ben beyaz ekmeğe bayılırdım, hele ki ekmek almaya ben gidiyorsam 2 ekmek mi lazım 3 ekmek alırdım, eve gelene kadar 1 yemeğe yakını giderdi :KK70:

Taşı sıksan suyunu da çıkartırsın evelallah :confused: Şifa olsun kuzucumm :KK200:

Temizlik, alışveriş yaa hayatımı bunlara adamak istiyorum ama evde de sıkılırım bir süreden sonra kendimi biliyorum :KK70:
Hayatımın eventlerden eventlere koşturacağım zamanlarına gelmek istiyorum artık :KK70:

Afiyet olsun tatlııım inşallaah bugün güzel geçer, ben işten direk eve gidip uyumayı düşünüyorum, inanılmaz yorgunum :uykucu:

Hazır mercimek çorbası içtim kuzum

05.12.2019 Menü

)
1 incir
Az sütlü Nescafe

Kepekli galeta (2 adet)
Yeşil Çay

Sade Türk Kahvesi

1 kase Tandır Çorba
6 yk nohut

Yeşil çay

Geçmiş olsun minnoşum neyin var ?

aaaah ahh
benim oglan da hastaydi kac gundur kizi uzal tuttum falan ama o da ateslendi simdi.
nobetteyim bu gece :KK43:
Ay Allah kolaylık versin. Nasıl geçti gece?

Afiyet olsun sabah mercimek köftesi mi yaptın :KK57: Bulgur her türlüsünü çok sverım uzun zamandır da yemiyordum h.sonu yapabilirim.
bulgurlu degildi :27: sirf mercimek kofte de sayilmaz gerci pure gibiydi marula doldurdum yedim :D
gecmis olsun cnm
benim kizda dun gece hic uyumadi cok huysuzdu
sagol canim hasta olmaz insallah
Ay Allah kolaylık versin. Nasıl geçti gece?
amin cumlemize
uykusuz her geceee
5te uyudum 8de kalktim :(
kiz havale riskli oldugundan mecbur bekledim atesi iyice dustugune emin olana kadar

sagol canim sana da gecmis olsun

Erkek arkadaşım yarın askere gidiyor :KK43: 1-2 gündür eğlenceydi yemeğiydi ben baya bi yedim sanırım. Galiba bu işi başaramıcam bugün bi umutsuzluğa kapıldım.
Herkes kilo vermişsin dedikçe daha da yedim sanki. Bugün son kez aile yemeği var yarın kilo vermiş olma ihtimalim yok yani. Hem gittiğine üzülüyorum hem iradesizliğime pff:işsiz:

aaaah ahh
nobetteyim bu gece :(

Deneyeym bakimm çok uzatmim ama dimi 2 3 gün yeter herhalde bilemedim :)

kendimi bildim bileli yemeklerden sonra cnm tatli istiyor zayifkende boyleydi
yemek yememezsem hep tatli yesemde olur o derece seviyorum tatliyi
simdi artik eskisi yiyemiyorum biraz yiyince hemen tikaniyorum

Bende bu akşam yoğurt zrdeçal zencefil yemeği düşünüyorum:super:
İnşallah küçük kazadan ayağın kötü etkilenmez canım nazara mı geldin kız okut kendine
Galiba nazara geldim ah bu instagram yok mu hemen göze geliyorum :110:

Geçmiş olsun minnoşum neyin var ?
Nazar falan dedim ama durum öyle değil :KK14: Dün vapura yetişeceğim derken tabanı kalın olan botlarımla koştum, burkulma olmadı ama burkumuşum gibi acıyor canım, incilttim herhalde..
Dünde topukluyla 4 saat ayakta kaldım. Çok acılıyım kardeşcağızım :mad:

sagol canim sana da gecmis olsun
Teşekkür ederim tatlım
Erkek arkadaşım yarın askere gidiyor :KK43: 1-2 gündür eğlenceydi yemeğiydi ben baya bi yedim sanırım. Galiba bu işi başaramıcam bugün bi umutsuzluğa kapıldım.
Herkes kilo vermişsin dedikçe daha da yedim sanki. Bugün son kez aile yemeği var yarın kilo vermiş olma ihtimalim yok yani. Hem gittiğine üzülüyorum hem iradesizliğime pff:işsiz:
Kııııız bak ne dicem fırsat bu fırsaat.. Eşim benim uzun dönem askerlik yaptı, o geldiğinde şok ettim onu :KK70:
kendimi bildim bileli yemeklerden sonra cnm tatli istiyor zayifkende boyleydi
yemek yememezsem hep tatli yesemde olur o derece seviyorum tatliyi
simdi artik eskisi yiyemiyorum biraz yiyince hemen tikaniyorum
Tatlı başka bir duygu benimde bir zamanlar öyleydi, şimdi 2 ayda bir tatlı izni veriyorum kendime :KK70:
İzmirde reyhan pastanesi var tatlıları inanılmaz güzel, alacaksam da kaliteli kalori alayım diyorum. :KK59:
Dunku menü
sabah 8 :1 haşlanmış yumurta ,3 hindi füme 3 ceviz 3 fındık 1 kalın dilim peynir 1 fincan yeşilçay
akşam 3:30 ; 1 kase yoğurt,2 tabak türlü yemeği
2lt su
Oooo afiyetler olsun canım muazzam menün

Galiba nazara geldim ah bu instagram yok mu hemen göze geliyorum :110:

Nazar falan dedim ama durum öyle değil :KK14: Dün vapura yetişeceğim derken tabanı kalın olan botlarımla koştum, burkulma olmadı ama burkumuşum gibi acıyor canım, incilttim herhalde..
Dünde topukluyla 4 saat ayakta kaldım. Çok acılıyım kardeşcağızım :mad:

Teşekkür ederim tatlım

Kııııız bak ne dicem fırsat bu fırsaat.. Eşim benim uzun dönem askerlik yaptı, o geldiğinde şok ettim onu :KK70:

Tatlı başka bir duygu benimde bir zamanlar öyleydi, şimdi 2 ayda bir tatlı izni veriyorum kendime :KK70:
İzmirde reyhan pastanesi var tatlıları inanılmaz güzel, alacaksam da kaliteli kalori alayım diyorum. :KK59:

Oooo afiyetler olsun canım muazzam menün
çok geçmiş olsun canım, buz falan koysana iyi geliyor birde bı krem vardı onu sürüyorduk biz ama unuttum adını bir bakayım.
teşekkür ederim kuzu senle mi detoks yapacaktık biz yaw :D

donem donem sacmalamalar olabilir yeter ki ipin ucunu koyverme. bir ayda 7 kilo vermezsin belki ama 2 3 verirdin. uzun vadede hedefine kavusursun

Bende bu hafta iradeyi kaybedenlerdenim. İpin ucu kaçtı diye salmıyorum ama sıkı sıkıya da tutunamadım. Bugün
Sabah
1 kocaman kase mantar çorbası
Öğlen
Tavuk göğüs ızgara ve salata yedim.

Buraya kadar herşey güzeldi ama sade söylediğim kahve şekerli gelince, yanında bir parçada çikolatayı yiyince kötü oldum. Yarın kaç kilo gelicem çok merak ediyorum :KK14:

Bende bu hafta iradeyi kaybedenlerdenim. İpin ucu kaçtı diye salmıyorum ama sıkı sıkıya da tutunamadım. Bugün
Sabah
1 kocaman kase mantar çorbası
Öğlen
Tavuk göğüs ızgara ve salata yedim.

Buraya kadar herşey güzeldi ama sade söylediğim kahve şekerli gelince, yanında bir parçada çikolatayı yiyince kötü oldum. Yarın kaç kilo gelicem çok merak ediyorum :KK14:

Bu hazır çorbalar daha çok ödem yapmasın vücudunda çok sağlıksız sen güzel besleniyordun bana kalırsa. Bir parça çikolata diyorsun canım bir paket değil bu kadar da sınırlama ters tepiyor sonra.

Back