- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
ŞahaneeeeCuma 99.8
Pazartesi 98.2
Wc'dir o wc cumaya birşey kalmaaazBenim kontrol tartisi +300maalesef
Ooooo kedi hanım neler yapıyorsunuz böylee hey maşallaaahHellöö takım nörüyonuz ?
Pazartesi Tartım -100 bi kefir mefir aliim WC sorunları baş gösterdi
Şu yumurtaliklari da bir defa kullanmadim yahu ceyizde kaldılar benimkiler :))Kahvaltımı da atiim şöyle bugün Tambuğday ekmek yedim kahvaltıya wasa yerine ekleyebilirim bazı bazı picikolojik durumuna göre
şeker orucu da bi hafta oldu yehhuluumunn
o sarı olan şey de anne çayı
Eki Görüntüle 2558709
Ooooo kahvaltıyaa geeelKahvaltımı da atiim şöyle bugün Tambuğday ekmek yedim kahvaltıya wasa yerine ekleyebilirim bazı bazı picikolojik durumuna göre
şeker orucu da bi hafta oldu yehhuluumunn
o sarı olan şey de anne çayı
Eki Görüntüle 2558709
Oooooo cumaya şov vaaarCuma 78.2
Pazartesi 77.9
Eksi 300
Cumaya gümbür gümbür geliyorum inşallah tutmayın beni
Gece niye geç uyudunyok normal halleri
5 te kiz geldi
6 da tam uykuya dalabilmisken oglan geldi o da gelince uykusu bitti demektir. gece de gec uyudum zaten
Arada böyle yiyince Çocukluğuma dönüyorumŞu yumurtaliklari da bir defa kullanmadim yahu ceyizde kaldılar benimkiler :))
o gunlerden de gectikUykusuzlugu bana sorun bacım biri üç yaşında oburu üç aylık. Birini emziriyorum oburunun cisi geliyor baykuş gibi ayaktayim sabaha kadar. Allah eksikliklerini göstermesin o ayrı.
temizlikGece niye geç uyudun
Heaa biz de geç yattık da acaba mı didimo gunlerden de gectik
temizlik
+300 gram kaslarını şişirmişsindir belkiii+300 gr
Att toksinleeeri gellllSelam kızlar. Sabah kahvaltım yineee,
75 gr kadar kavurma ve 2 kaşık kadar mantar soteli 2 yumurta
Yarım litre su ve yeşil çay.
Şimdi yürüyüşe gidiyorum
Toksinleri attım yenilerini yükledim. Sabah 8 de yediğim için ve koskoca ankarada yolumun üstüne cafeler değilde kebapçılar çıktığı için nefsime yenildimAtt toksinleeeri gellll
+300 gr
Köfteden birşey olmaz canımm protein afiyet olsuuunToksinleri attım yenilerini yükledim. Sabah 8 de yediğim için ve koskoca ankarada yolumun üstüne cafeler değilde kebapçılar çıktığı için nefsime yenildimkural ihlal etmedim tabiki,
Öğlen
1 porsiyon köfte
1 avuç kadar yeşil salata ve ayran yemiş bulundum. Ama, ev yemekleri yedikten sonra dışarıdan yemek hemen etkiliyor insanı. Resmen yağ yedim sanki. Allahtan akşam yemekte balık var. Balık salata anca paklar beni.
Doğru haklisin.o gunlerden de gectik
temizlik
Olsa da yesek dedirtti afiyetler olsuuuunCanım kısır çekti çektirtenler utansın zalımlarr
Dip not: kinoa kısırıdır enfestir mikemmeldir
Eki Görüntüle 2558843
Buyur gel ye bacım da dedürtebülüğOlsa da yesek dedirtti afiyetler olsuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?