- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Aaah yooolllar aaah olmayaydı gelebülürdüüğümBuyur gel ye bacım da dedürtebülüğ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaah yooolllar aaah olmayaydı gelebülürdüüğümBuyur gel ye bacım da dedürtebülüğ
regliyim zaten de haftasonu biraz fazla kacirdimRegli mi olacaksın acaba senin düzenli sporuna +300 çıkman şaşırtıcı.
11 porsiyon az olmuştur kuzum biraz daha yeseydinSelam kızlar. Günü kapatmaya geldim. Hemen özet geçeyim.
Sabah
75 gr kavurma ve 2 kaşık mantar sote ile 2 yumurta
Öğlen
11 porsiyon köfte
1 avuç kadar yeşil salata ve ayran
Akşam
300 gr kadar hamsi ve 1 kase salata.
Gün içinde 2 lt su+2 bardak yeşil çay sahgull
Toplam 11.421 adım =110 puan
Bu arada ben 10. 000 adım 10 puan diye okumuşum, dünkü puanlama hatalı oldu, 150 (koşu +yürüyüş) + 100 (ekstra 10.000 adım, günü 19.000 le kapattım) =250 puan. Lusi
En derin saygılarımı sunarım. Sabah kahvaltımla tekrar görüşmek üzere
Maydanozlu limonlu su toparlarsın cumaya kadarregliyim zaten de haftasonu biraz fazla kacirdim
Vay vay vay avrada bak hele maşallah ne maharetler varmış sende de yahuu ellerine sağlık, iradene de hey maşallahOğlan pasta diye çıldırdı kreşten gelir gelmez babası hazır olmaya gidecekti yok anam yapsın diyor anam hazırlasın diyor la çocuuuum eziyet etmeeseene anaya ama yok pişip yiyene kadar sicim gibi aktı gözyaşları
Zebra kek yapıp üzerine çikolata erittim çilek reçeli koydum oo yea tembel avrat pastası daha ne olsun
Kalan çikolata sosunu da buzluğa kalıba koyup attım süte kahveye çikolata atmak icap ederse hoop atılıverir
Tadı da güzel olmuş neyseki ama tabi ben kenarda zıkkım yedim şimdi de süt içiyorum
Menün güzel tatlım Cuma’ya kadar devam edersen güzel bir eksi ile gelirsinSabah :1 bardak ilik balli limonlu su 1 yumurta 2 tam ceviz küçük bir peynir 1 incir 1 fincan yeşilçay
Ara 1 bardak cay 1 kahve
Oglen 1 kase çorba 1 kepçe kuru fasulye ama susuz yedim.
Ara 1 fincan yeşilçay 10 adet badem
Aksam 1 tabak kereviz yemegi 1 tabak salata
15 dk.pilates 15 dk leslie 90 puan sahgull Hepfitim
Lusi
Insallah canim bitki çayı.olarak kiraz sapına başladım regli mi sabitlesin ona bile raziyim11 porsiyon az olmuştur kuzum biraz daha yeseydin
Afiyet olsun menün güzel
Maydanozlu limonlu su toparlarsın cumaya kadar
Vay vay vay avrada bak hele maşallah ne maharetler varmış sende de yahuu ellerine sağlık, iradene de hey maşallah
Menün güzel tatlım Cuma’ya kadar devam edersen güzel bir eksi ile gelirsin
Ben yeşil çaycıyım, bitki çayı toparlar kuzum seni gör bak Cuma’ya biraz da dikkat ettiiin oh miiissInsallah canim bitki çayı.olarak kiraz sapına başladım regli mi sabitlesin ona bile raziyim
Çoluk çocuk yok bacım yoksa nerede böyle spora vakit ayırmakVay anam yenu gelen bacılar biraz yavas gidin hepinizde bi spor aski vay masallah ben sizin hızınıza yetişemem
Anaaam sabah 5 mi epey erken yiyormuşsun canım sen, pilav yerine bulgur olsaymış daha iyi olurmuş ama iki öğün yiyorsun iki kaşık birşeycik olmazYediklerimide yazayim
Sabah 5 gibi 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Aksam 5 gibi2 parca tavuk 1 kase visne kompostosu sekersiz 2 kasik pilav 1 bardak ayran
1 limonlu cay 5 hurma (küçüktü)1 kuru incir 2 ceviz
1 litre su
Afiyetler olsuuun canımSabah 10.30
İki yumurta
Bir dilim ekmek
Uç dilim peynir
Yarım havuç
Çeyrek elma
Öğle 14.00
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Kizimla yaptığımız peynirli kekten çok minik kağıt kadar bir dilim
Akşam 19.30
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase kırmızı pancar salatası
Bir bardak ayran
Su 2lt @sahgull @Hepfitim
Yarım saat kadar hafif tempo yuruyus 30*2 60 puan ( valla aslında kangruda bebeyle yurudum canım çıktı diyebilirim bence milyon puan olmadı yine de neyse. ) Dizlerim tutmuyor bacım bugün daha spor mpor yapamam garî. @kedilovic Herkese iyi geceler ben siziyorum.
Zzzzzzz
Benim de yemekte hep, akşamları aç aç durmak garibime gidiyo alışamadım dahaOfff hem de tereyağli ne güzel olurdu misss. Valla yutkundum. :))) Hala aklım yemekte yav neyse
Afiyet olsun canımSabah :1 bardak ilik balli limonlu su 1 yumurta 2 tam ceviz küçük bir peynir 1 incir 1 fincan yeşilçay
Ara 1 bardak cay 1 kahve
Oglen 1 kase çorba 1 kepçe kuru fasulye ama susuz yedim.
Ara 1 fincan yeşilçay 10 adet badem
Aksam 1 tabak kereviz yemegi 1 tabak salata
15 dk.pilates 15 dk leslie 90 puan sahgull Hepfitim
Lusi
Yanlış yazmışım kız, 1 porsiyon işte.11 porsiyon az olmuştur kuzum biraz daha yeseydin
Afiyet olsun menün güzel
Regli olmana rağmen iyi o zaman canim cuma gunun e kadar sen artıyı atar eksiye dondurursunregliyim zaten de haftasonu biraz fazla kacirdim
Kinoa yi hic denemedim.karabugday chia yi denedim ama bir o kaldi. Afiyet olsun on ekşili acılı nefisCanım kısır çekti çektirtenler utansın zalımlarr
Dip not: kinoa kısırıdır enfestir mikemmeldir
Eki Görüntüle 2558843