• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltımı da atiim şöyle bugün Tambuğday ekmek yedim kahvaltıya wasa yerine ekleyebilirim bazı bazı picikolojik durumuna göre :confused:
şeker orucu da bi hafta oldu yehhuluumunn :rolleyes::KK70:

o sarı olan şey de anne çayı

Eki Görüntüle 2558709
Şu yumurtaliklari da bir defa kullanmadim yahu ceyizde kaldılar benimkiler :))

Son düzenleme:
Att toksinleeeri gellll :KK31:
Toksinleri attım yenilerini yükledim. Sabah 8 de yediğim için ve koskoca ankarada yolumun üstüne cafeler değilde kebapçılar çıktığı için nefsime yenildim :olamaz: kural ihlal etmedim tabiki,

Öğlen
1 porsiyon köfte
1 avuç kadar yeşil salata ve ayran yemiş bulundum. Ama, ev yemekleri yedikten sonra dışarıdan yemek hemen etkiliyor insanı. Resmen yağ yedim sanki. Allahtan akşam yemekte balık var. Balık salata anca paklar beni.

Toksinleri attım yenilerini yükledim. Sabah 8 de yediğim için ve koskoca ankarada yolumun üstüne cafeler değilde kebapçılar çıktığı için nefsime yenildim :olamaz: kural ihlal etmedim tabiki,

Öğlen
1 porsiyon köfte
1 avuç kadar yeşil salata ve ayran yemiş bulundum. Ama, ev yemekleri yedikten sonra dışarıdan yemek hemen etkiliyor insanı. Resmen yağ yedim sanki. Allahtan akşam yemekte balık var. Balık salata anca paklar beni.
Köfteden birşey olmaz canımm protein afiyet olsuuun:kk77:

Canım kısır çekti çektirtenler utansın zalımlarr :ıslık:
Dip not: kinoa kısırıdır enfestir mikemmeldir :halay:

IMG_20191125_145556.jpg

Back