• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Toksinleri attım yenilerini yükledim. Sabah 8 de yediğim için ve koskoca ankarada yolumun üstüne cafeler değilde kebapçılar çıktığı için nefsime yenildim :olamaz: kural ihlal etmedim tabiki,

Öğlen
1 porsiyon köfte
1 avuç kadar yeşil salata ve ayran yemiş bulundum. Ama, ev yemekleri yedikten sonra dışarıdan yemek hemen etkiliyor insanı. Resmen yağ yedim sanki. Allahtan akşam yemekte balık var. Balık salata anca paklar beni.
Evet en sağlıklısı ev yemekleri ama mecburum en azından bir öğün dışarda yiyoruz. Sabah kahvaltımı evde yapiyorum.neyseki köfte yemissin canim afiyet olsun

TLC de kalabalık aile var beşizleri olan bi aile bakıyorum bakıyorum sanki benim işim daha zor gibi geliyor :KK53:
Ya bu ecnebi bebeler kuduruk değil ya da yeterince iyi çekmemişler eziyetleri :KK53:
Canim.kizim.4 yaşında okula gidiyor 12 saat uykusuz kaliyor bir enerjik bir enerjik sorma zorla yatağa götürüyorum yatakta bile şarkı söylemeler,okulda geçenleri anlatmalar.. uykusuzluktan bir köşede sızıp kalmıyor.

iyi geceler kizlar
malesef bi kac gundur hic iyi beslenemedim.
erken kapatmaya gayret ettim. jillian a devam ettim.ama muhtemelen tartim arti olarak ilerleyecek. sali carsamba persembe guzel bir plan ile cuma eksi gelmeye gayret edecegim.
yarin da aksilik cikmazsa yuzmeye gitmeyi dusunuyorum.
Kuzucum günaydın bu güne güzel başlarsan motive olursuuun, haydiiii yaparsıııın :KK76:
Benim de yemekte hep, akşamları aç aç durmak garibime gidiyo alışamadım daha :deli:
Filtre kahve ya da nescafe minicik sütle honk diye tıkıyor beni şiddetle tavsiye ederim :KK48:
Yanlış yazmışım kız, 1 porsiyon işte. :KK45:
Anladım canım 11 porsiyonu kim yiyebilir kiii :rolleyes:

26.11.2019 Menü

Sabah (05:45
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk köy peyniri
Domates, salatalık, biber
2 hurma

Ara (09:00)
Sade Türk Kahvesi
1 Avuç Leblebi

Ara (11:00)
Yeşil Çay

Öğle (12:30)
1 kase sebze çorbası
4 adet ızgara köfte

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Kuru cacık :kk77:

Spor: 1 saat zumbaaa :KK49::KK49: (1 gün fitness, 1 gün zumba 1 ay böyle gideceğim :KK31:)
Su: 2,5 Litree
(Önceden planlayınca daha güzel olduğunu düşünüyorum, yazdıklarımın dışına çıkmıyorum. Ekstra olan belki akşamları bir sade türk kahvesi ya da filtre kahve yapıyorum o kadar.)

Ben yeşil çaycıyım, bitki çayı toparlar kuzum seni gör bak Cuma’ya biraz da dikkat ettiiin oh miiiss

Çoluk çocuk yok bacım yoksa nerede böyle spora vakit ayırmak

Anaaam sabah 5 mi epey erken yiyormuşsun canım sen, pilav yerine bulgur olsaymış daha iyi olurmuş ama iki öğün yiyorsun iki kaşık birşeycik olmaz

Afiyetler olsuuun canım
Kızlaaaar yeni yıla 69,5 ile girmek istiyorum yapar mıyıııım :dua:
Bence dikkat edersen yaparsin
önünde 5 hafta var her hafta 1 kilo verebilirsin

Ben yeşil çaycıyım, bitki çayı toparlar kuzum seni gör bak Cuma’ya biraz da dikkat ettiiin oh miiiss

Çoluk çocuk yok bacım yoksa nerede böyle spora vakit ayırmak

Anaaam sabah 5 mi epey erken yiyormuşsun canım sen, pilav yerine bulgur olsaymış daha iyi olurmuş ama iki öğün yiyorsun iki kaşık birşeycik olmaz

Afiyetler olsuuun canım
Ben sahur iftar yaptim cnm yoksa 5 te nasil kalkip kahvalti yapayim
Ozel olmazsa neden cocuk yok

Ben sahur iftar yaptim cnm yoksa 5 te nasil kalkip kahvalti yapayim
Ozel olmazsa neden cocuk yok
2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşime :KK70: O da sağolsun sen nasıl istersen dedi öyle sallan yuvarlan gidiyoruz

2,5 yıl oldu evleneli, evliliğimizin tam oturduğunu düşünmüyorum zaten evlenirkende 5 yıl benden çocuk bekleme demiştim eşime :KK70: O da sağolsun sen nasıl istersen dedi öyle sallan yuvarlan gidiyoruz

Senin icin hayirli zaman ne zamansa o zmn olsun cnm👐

Bu süre içinde eşinle gezin , eğlenin yapabileceğiniz etkinlikleri yapın içinizde kalmasın. Sonrada bebişle kısıtlı olarak sosyal faaliyetlerde bulunursunuz :-) Allah eksikliğini göstermesin canım anne olmak tarif edilemez bir duygu :KK36:

Kayfaltım mantarlı tulumlu omlet+ sütlü filtre kahve

IMG_20191126_100141.jpg

Back