• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar spor haberlerini duydukca kendim yapmis gibi seviniyorum iste boylee fistekleyelim birbirimizi.
Valla bu aralar çocuklar ayrı yoruyor, evde ayrı sıkıntılar var moralim çok bozuktu. Sonra dün dedim ki bir dakika ben iyi olacam önce ki evdeki herkes iyi olsun. Kilo vericem, hafifleyecem, sağlıklı hissedecem en önemlisi de psikolojimin düzelmesine faydası olacak bunların malum hala lohusa kafasindayim. Gaza geldim tutmayın beni :KK53:

Valla bu aralar çocuklar ayrı yoruyor, evde ayrı sıkıntılar var moralim çok bozuktu. Sonra dün dedim ki bir dakika ben iyi olacam önce ki evdeki herkes iyi olsun. Kilo vericem, hafifleyecem, sağlıklı hissedecem en önemlisi de psikolojimin düzelmesine faydası olacak bunların malum hala lohusa kafasindayim. Gaza geldim tutmayın beni :KK53:
sporun salgilattigi hormon mutlu ediyor insani. aynen oyle sen mutlu ol once. gerisi hallolur

Günaydın kızlaaar, hayırlı haftalar herkese :KK200:
Haftaya 74.2 ile başladım, cuma günü eksi geliriiiim Allah’ın izniyle

Eklentiler

• D126F4D7-B4A4-45D3-A565-39D1A6675498.jpeg
    D126F4D7-B4A4-45D3-A565-39D1A6675498.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 22
Kontrol tartım fiyasko kizlar 2 gün dikkat etmiş halim.bu 66.9 cuma gunu, p.tesi 67.9 :KK43: Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
ayin sonuna doğru regli olacağım birde 2 gündür wc çıkamadım onun etkisi.oldugunu düşünüyorum.ama birakmadim kaldığım.yerden devam sabah erken kalkıp pilates ve leslie yaptim.

Düğün olsa da ben de kudursam kedinin neyi eksik teyyy teeyy :KK45::KK55:
Ay ben çok oynarıım :KK70: En yakın zamanda kurtlarını dökersiiin inşallaah kuzummm :KK31:

leslie gibi degil canim 20 25 dkcik bu
2 dk cardio 2 dk agirlik 1 dk karin calisiyorsun durmak yok hic. cok guzel terletiyor. ama leslieden antemanliysan direkt 1 ve 2 yi atlayip beginner 3 baslamani tavsiye ederim.

bu hafta deneme suren doluyo canim aman dikkat eksi gelmezsen almaz kaptan :KK53:
Canım tebrik ederim çok güzel yol katetmişsin, benimde bugün ölçüm günüm farkı akşama paylaşacağım :KK49:

Kontrol tartım fiyasko kizlar 2 gün dikkat etmiş halim.bu 66.9 cuma gunu, p.tesi 67.9 :KK43: Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
ayin sonuna doğru regli olacağım birde 2 gündür wc çıkamadım onun etkisi.oldugunu düşünüyorum.ama birakmadim kaldığım.yerden devam sabah erken kalkıp pilates ve leslie yaptim.
Wc'nin etkisi vardır kuzum cumaya birşey kalmazzz :dua:

25.11.2019 Menü

Sabah (07:00
)
Minicik Sütlü Nescafe

Ara (09:00)
Sade Türk Kahvesi
1 Avuç Leblebi

Öğle (12:30)
5 yk. Kurufasulye
1/2 kase mercimek çorbası
1/2 kase Yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
3 ızgara köfte
Bol Salata

Spor: 1 saat zumbaaa :KK6:
Su: 2,5 Litree

leslie gibi degil canim 20 25 dkcik bu
2 dk cardio 2 dk agirlik 1 dk karin calisiyorsun durmak yok hic. cok guzel terletiyor. ama leslieden antemanliysan direkt 1 ve 2 yi atlayip beginner 3 baslamani tavsiye ederim.

bu hafta deneme suren doluyo canim aman dikkat eksi gelmezsen almaz kaptan :KK53:
Daha 3e geçicem leslie de. 5i devirdiğimde denicem onu da. Her gün aynı şeyler sıkıyor bi yerden sonra:KK50:

gunaydin kizlar
uykusuzum yine uykusuz :KK14:
Uykusuzlugu bana sorun bacım biri üç yaşında oburu üç aylık. Birini emziriyorum oburunun cisi geliyor baykuş gibi ayaktayim sabaha kadar. Allah eksikliklerini göstermesin o ayrı.

Back