• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu adamlar da uyuz benmkde pek dile getirmez :) gerçi benm 8kilo faln oldu daha.
O alışverişe çıkmayı bende çok istiyorum ya şöyle kotlarım falan bol gelsin 😁
Kiskaniyorlar cnm
bi toplumda benim guzel oldugumu soylesinler çıldırıyor
8 kilo cok iyi baya fark eder seninle kilolarimiz yakin senin boyun bide hedefin kac

1 saat nasıl dans ettin bacım düğün senin olsa 1 saat edemen etsen duraman dursan ooo :KK70:
yakın akrabamızın ya kuzen çocuklarıyız. Bir başladı erik halıyla, roman havası, göçmen halayı, oryantali Allah allaaah döktüm bütün kurtlarımı :halay:

Benim herifle yaşıtsın boyun kadar beben var biz de seviniyoduk genç yaşta iki bebemiz var diye :KK70:
Yay burcusun zaar buradan tüm delüü yaylara selam olsun :KK53: ben de yayım bu arada :rolleyes:
Sizde gençsiniz cnm
Valla masallah kizim benim boyum kadar oldu cok guzel bi duygu
yanimda gorenler kizim oldugunu bilmeyenler cok şaşırıyor
Benimki 10 aralik seninki hangi gün
Aaaa bu arada soylemeyi unuttum kizim dis cikardi

Sizde gençsiniz cnm
Valla masallah kizim benim boyum kadar oldu cok guzel bi duygu
yanimda gorenler kizim oldugunu bilmeyenler cok şaşırıyor
Benimki 10 aralik seninki hangi gün
Aaaa bu arada soylemeyi unuttum kizim dis cikardi
11 Aralık :KK53:
Benimki de çıkardı bi hafta kadar oldu diğeri de çıkıcak sanırım uyku muyku kalmadı kimsede kalkıp kalkıp duruyor :eek:

jilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi 💃
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
:KK53: :deli:
Super yol kat etmişsin 👏👏👏
buda demek oluyor ki en kisa zamanda spora baslamak lazim

11 Aralık :KK53:
Benimki de çıkardı bi hafta kadar oldu diğeri de çıkıcak sanırım uyku muyku kalmadı kimsede kalkıp kalkıp duruyor :eek:
Ayyy sende benden bi gun sonra doğmuşsun 🤗
Uykusuzluga aliş cnm
annelik gercekten insani her yonden cok guclu yapiyo eskiden biri bana bu kadar az uykuyla ayakta kalacagimi soylese asla inanmazdim kizken uykuyu cok severdim hatta bazen annem derdiki bi gun cocugun olursa gece uyanamazsin aglamaktan ölür😂

Lusi Lusi yaz bana oradan bir milyon puan bu saatte bebekleri uyutup dilim dışarda 45 dk leslie yaptım. Kararlıydım bu hafta listeye gireceğim inşallah.
Senin şu azmine artı on milyar tele katrilyarında puan vereceumm ama sen de puanını hesapla bacım ilk sayfada var hepsi yormayın kediyi :KK53:

Anammm noluyür yav bi sporr bakanlığını ele alam dedim herkesin spor yapası geldi :KK53:
Sismaniye Sismaniye kız sen mi fiştekliyon herkesi iş çıkartıyon bana :KK70::KK70:
Valla ben bile cok pis gaza geldim en kisa zamanda baslamayi düşünüyorum

Ayyy sende benden bi gun sonra doğmuşsun 🤗
Uykusuzluga aliş cnm
annelik gercekten insani her yonden cok guclu yapiyo eskiden biri bana bu kadar az uykuyla ayakta kalacagimi soylese asla inanmazdim kizken uykuyu cok severdim hatta bazen annem derdiki bi gun cocugun olursa gece uyanamazsin aglamaktan ölür😂
Hejehe nasıl laf o yav ağlamaktan kim ölmüş ağlar ağlar susarlar keşke her ağladıkça zırt diye kalkmasak off zalım bebeleerrr🐨

Leslie gibi bi şey mi acaba? Ona da bakayım leslie 5 e geçip sıkıldıktan sonra:emir_bebek:
leslie gibi degil canim 20 25 dkcik bu
2 dk cardio 2 dk agirlik 1 dk karin calisiyorsun durmak yok hic. cok guzel terletiyor. ama leslieden antemanliysan direkt 1 ve 2 yi atlayip beginner 3 baslamani tavsiye ederim.
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum, benim günüm biraz cıssslı geçti söylemeye korkuyorum :bicak:
bu hafta deneme suren doluyo canim aman dikkat eksi gelmezsen almaz kaptan :27:

Back