Valla bu aralar çocuklar ayrı yoruyor, evde ayrı sıkıntılar var moralim çok bozuktu. Sonra dün dedim ki bir dakika ben iyi olacam önce ki evdeki herkes iyi olsun. Kilo vericem, hafifleyecem, sağlıklı hissedecem en önemlisi de psikolojimin düzelmesine faydası olacak bunların malum hala lohusa kafasindayim. Gaza geldim tutmayın benikizlar spor haberlerini duydukca kendim yapmis gibi seviniyorum iste boylee fistekleyelim birbirimizi.
sporun salgilattigi hormon mutlu ediyor insani. aynen oyle sen mutlu ol once. gerisi hallolurValla bu aralar çocuklar ayrı yoruyor, evde ayrı sıkıntılar var moralim çok bozuktu. Sonra dün dedim ki bir dakika ben iyi olacam önce ki evdeki herkes iyi olsun. Kilo vericem, hafifleyecem, sağlıklı hissedecem en önemlisi de psikolojimin düzelmesine faydası olacak bunların malum hala lohusa kafasindayim. Gaza geldim tutmayın beni
Ay ben çok oynarıımDüğün olsa da ben de kudursam kedinin neyi eksik teyyy teeyy
Canım tebrik ederim çok güzel yol katetmişsin, benimde bugün ölçüm günüm farkı akşama paylaşacağımleslie gibi degil canim 20 25 dkcik bu
2 dk cardio 2 dk agirlik 1 dk karin calisiyorsun durmak yok hic. cok guzel terletiyor. ama leslieden antemanliysan direkt 1 ve 2 yi atlayip beginner 3 baslamani tavsiye ederim.
bu hafta deneme suren doluyo canim aman dikkat eksi gelmezsen almaz kaptan
Wc'nin etkisi vardır kuzum cumaya birşey kalmazzz
Daha 3e geçicem leslie de. 5i devirdiğimde denicem onu da. Her gün aynı şeyler sıkıyor bi yerden sonraleslie gibi degil canim 20 25 dkcik bu
2 dk cardio 2 dk agirlik 1 dk karin calisiyorsun durmak yok hic. cok guzel terletiyor. ama leslieden antemanliysan direkt 1 ve 2 yi atlayip beginner 3 baslamani tavsiye ederim.
bu hafta deneme suren doluyo canim aman dikkat eksi gelmezsen almaz kaptan
Nolüyür bebeler mi hastagunaydin kizlar
uykusuzum yine uykusuz
yok normal halleriNolüyür bebeler mi hasta
Uykusuzlugu bana sorun bacım biri üç yaşında oburu üç aylık. Birini emziriyorum oburunun cisi geliyor baykuş gibi ayaktayim sabaha kadar. Allah eksikliklerini göstermesin o ayrı.gunaydin kizlar
uykusuzum yine uykusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?