Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar spor haberlerini duydukca kendim yapmis gibi seviniyorum iste boylee fistekleyelim birbirimizi.
Valla bu aralar çocuklar ayrı yoruyor, evde ayrı sıkıntılar var moralim çok bozuktu. Sonra dün dedim ki bir dakika ben iyi olacam önce ki evdeki herkes iyi olsun. Kilo vericem, hafifleyecem, sağlıklı hissedecem en önemlisi de psikolojimin düzelmesine faydası olacak bunların malum hala lohusa kafasindayim. Gaza geldim tutmayın beni

sporun salgilattigi hormon mutlu ediyor insani. aynen oyle sen mutlu ol once. gerisi hallolur

Kontrol tartım fiyasko kizlar 2 gün dikkat etmiş halim.bu 66.9 cuma gunu, p.tesi 67.9 Hepfitim sahgull
ayin sonuna doğru regli olacağım birde 2 gündür wc çıkamadım onun etkisi.oldugunu düşünüyorum.ama birakmadim kaldığım.yerden devam sabah erken kalkıp pilates ve leslie yaptim.

Düğün olsa da ben de kudursam kedinin neyi eksik teyyy teeyy
Ay ben çok oynarıım En yakın zamanda kurtlarını dökersiiin inşallaah kuzummm

Canım tebrik ederim çok güzel yol katetmişsin, benimde bugün ölçüm günüm farkı akşama paylaşacağım

Wc'nin etkisi vardır kuzum cumaya birşey kalmazzz

25.11.2019 Menü

Sabah (07:00
)
Minicik Sütlü Nescafe

Ara (09:00)
Sade Türk Kahvesi
1 Avuç Leblebi

Öğle (12:30)
5 yk. Kurufasulye
1/2 kase mercimek çorbası
1/2 kase Yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
3 ızgara köfte
Bol Salata

Spor: 1 saat zumbaaa
Su: 2,5 Litree

Daha 3e geçicem leslie de. 5i devirdiğimde denicem onu da. Her gün aynı şeyler sıkıyor bi yerden sonra

gunaydin kizlar
uykusuzum yine uykusuz
Uykusuzlugu bana sorun bacım biri üç yaşında oburu üç aylık. Birini emziriyorum oburunun cisi geliyor baykuş gibi ayaktayim sabaha kadar. Allah eksikliklerini göstermesin o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…