- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Kiskaniyorlar cnmBu adamlar da uyuz benmkde pek dile getirmez :) gerçi benm 8kilo faln oldu daha.
O alışverişe çıkmayı bende çok istiyorum ya şöyle kotlarım falan bol gelsin
yakın akrabamızın ya kuzen çocuklarıyız. Bir başladı erik halıyla, roman havası, göçmen halayı, oryantali Allah allaaah döktüm bütün kurtlarımı1 saat nasıl dans ettin bacım düğün senin olsa 1 saat edemen etsen duraman dursan ooo
Sizde gençsiniz cnmBenim herifle yaşıtsın boyun kadar beben var biz de seviniyoduk genç yaşta iki bebemiz var diye
Yay burcusun zaar buradan tüm delüü yaylara selam olsunben de yayım bu arada
11 AralıkSizde gençsiniz cnm
Valla masallah kizim benim boyum kadar oldu cok guzel bi duygu
yanimda gorenler kizim oldugunu bilmeyenler cok şaşırıyor
Benimki 10 aralik seninki hangi gün
Aaaa bu arada soylemeyi unuttum kizim dis cikardi
Düğün olsa da ben de kudursam kedinin neyi eksik teyyy teeyyyakın akrabamızın ya kuzen çocuklarıyız. Bir başladı erik halıyla, roman havası, göçmen halayı, oryantali Allah allaaah döktüm bütün kurtlarımı
Super yol kat etmişsinjilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
Ayyy sende benden bi gun sonra doğmuşsun11 Aralık
Benimki de çıkardı bi hafta kadar oldu diğeri de çıkıcak sanırım uyku muyku kalmadı kimsede kalkıp kalkıp duruyor
Senin şu azmine artı on milyar tele katrilyarında puan vereceumm ama sen de puanını hesapla bacım ilk sayfada var hepsi yormayın kediyiLusi yaz bana oradan bir milyon puan bu saatte bebekleri uyutup dilim dışarda 45 dk leslie yaptım. Kararlıydım bu hafta listeye gireceğim inşallah.
Valla ben bile cok pis gaza geldim en kisa zamanda baslamayi düşünüyorumAnammm noluyür yav bi sporr bakanlığını ele alam dedim herkesin spor yapası geldi
Sismaniye kız sen mi fiştekliyon herkesi iş çıkartıyon bana
Hejehe nasıl laf o yav ağlamaktan kim ölmüş ağlar ağlar susarlar keşke her ağladıkça zırt diye kalkmasak off zalım bebeleerrrAyyy sende benden bi gun sonra doğmuşsun
Uykusuzluga aliş cnm
annelik gercekten insani her yonden cok guclu yapiyo eskiden biri bana bu kadar az uykuyla ayakta kalacagimi soylese asla inanmazdim kizken uykuyu cok severdim hatta bazen annem derdiki bi gun cocugun olursa gece uyanamazsin aglamaktan ölür
Hehehe başla anam başla bana da çizelge yolu görüktü yarın başına geçebilirsem bilgisayarın inşalla düzenleyim bakalımValla ben bile cok pis gaza geldim en kisa zamanda baslamayi düşünüyorum
Kiz uykum cok agirdi top patlasaydi uyanmazdımHejehe nasıl laf o yav ağlamaktan kim ölmüş ağlar ağlar susarlar keşke her ağladıkça zırt diye kalkmasak off zalım bebeleerrr
4 beben var kalmamıştırr o halin bacım gak deseler duyarsın ahh analık işteKiz uykum cok agirdi top patlasaydi uyanmazdım
Evet evet beni o fisekledi haklisin. :)Anammm noluyür yav bi sporr bakanlığını ele alam dedim herkesin spor yapası geldi
Sismaniye kız sen mi fiştekliyon herkesi iş çıkartıyon bana
Küçük küçük paketler halinde zaten ordan biliyorum, bi daha yarısına indireyimtartmis miydin? 120 gr bayagi bi dilim eder ya :)
Leslie gibi bi şey mi acaba? Ona da bakayım leslie 5 e geçip sıkıldıktan sonrajilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
leslie gibi degil canim 20 25 dkcik buLeslie gibi bi şey mi acaba? Ona da bakayım leslie 5 e geçip sıkıldıktan sonra
bu hafta deneme suren doluyo canim aman dikkat eksi gelmezsen almaz kaptanKızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum, benim günüm biraz cıssslı geçti söylemeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?