Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

12.15
-Sucuklu yumurta (120 gram sucuk, 2 yumurta)
-2 dilim yağsız beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
-1 dilim tam buğday ekmeği

16.45
-2 tavuk but, 1 incik (fırında)
-5 kaşık pilav (evet çok oldu)
-1 kase yoğurt

2 litre su, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan kahve
Leslie 2 mil, 200 zıplama

sahgull Lusi

Eşin kızların farkediyor mu canım zayıfladın diyorlar mı epey vermişsin çünkü
yaşın kaçtı bu arada 85- 86 lı mıydın ?
Her goren soyluyor zayifladigimi esim cok dile getirmiyor ama bakislarindan anliyom ciddi fark var kiyafetlerim genisledi biraz daha zayiflarsam alusverise cikacam insallah inanmayacan ama tayt giyiyom artik tabi evde. disarda kapalıyım
86 dogumluyum dogum gunumede 15 gun kaldi yillar ne cabuk geciyo

Ben de etmiyomuşum pek kokuşlulardı orda burda mutluluk pozları
yok anam işte birileri böyle çok mutlu görünüyorsa hasetlenmeden önce bi durup düşünmek lazım gerçek mi diye sosyal medya komple yalan
Ben hic birinin samimi olduguna inanmiyorum
Simdi herkes kendi cikarini dusunuyor
gecen internet haberlerinde gordm unlu bi oyuncu( ismini bilmiyom ) kadin 33 adam 70 kusur yaşında evlenmisler cok itici miden bulandi para icin ne yapacaklarini şaşırmışlar

jilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
Helal olsun vallaha boşuna demiyorum idolumsun diye. Massallah sana. Ben daha bir leslie yapacam oğlan memeyi bitirecek uyuyacak da inşallah ben de o arada sizmazsam.

Sabah 11.00
İki haslanmis yumurta
Yarım havuç
Uç minik dilim peynir
Uç zeytin
Öğle 15.00
Uç kaşık makarna
Bir kase brokoli salatası
Ara
Bir bardak ayran
Bir fincan sade kahve
Akşam
Bir tabak kıymalı yumurta
Yarım kase kadar brokoli salatası
Bir dilim tam buğday ekmeği
Su 2lt
Yatmadan leslie yapma niyetim var cocugu hala uyutmadim inşallah sizmadan yaparsam kediye haber edrim @sahgull @Hepfitim

120gr sucuk cok fazla canim 500 kalori
aksam yemegini erken kapatmissin pilav bulgur olsa iyi olurdu.

Helal olsun vallaha boşuna demiyorum idolumsun diye. Massallah sana. Ben daha bir leslie yapacam oğlan memeyi bitirecek uyuyacak da inşallah ben de o arada sizmazsam.
sagol canim ben de anca son 1 aydir falan motive oldum.
motivasyon elde edilen sonuctan geliyor.
ben de sporumu simdi yapacagim. arkasina 15 dk da olsa leslie koymak iyi oluyor terim sogumadan. ama malum pazar yarin okul var formalar hazirlanacak cocuklari yedir yatir bi de sabah misafirim gelecek telasliyim

senin menuler bayagi duzene girdi. bu ay spora da devam edersen cok guzel sonuc alacaksin

Bu adamlar da uyuz benmkde pek dile getirmez :) gerçi benm 8kilo faln oldu daha.
O alışverişe çıkmayı bende çok istiyorum ya şöyle kotlarım falan bol gelsin

1 saat nasıl dans ettin bacım düğün senin olsa 1 saat edemen etsen duraman dursan ooo

Benim herifle yaşıtsın boyun kadar beben var biz de seviniyoduk genç yaşta iki bebemiz var diye
Yay burcusun zaar buradan tüm delüü yaylara selam olsun ben de yayım bu arada

jilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
Şunun ekran görüntüsünü aldım yarın ben de bi kendime bakıp kıyas edem ehuheheh

Bugün çok güzel geçti diyordum ki akşam bozdum acuk bu güzelliği
Sabah kahvaltıya gittik ;
peynir zeytin
Kavurmalı yumurta
Domates salatalık
2 wasa yedim
(Sucuğa bile elleşmedim balı kaymağı saymıyom bile ağzıma sürmedim mis kokulu kızarmış ekmekleri reddettim )

Akşam
Köfte + karnabaharlı peynirli salata yedim

Gel gör ki 8 gibi hindistan cevizi gömükledim kalorisi de pek çokmuş aboreyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…