Her goren soyluyor zayifladigimi esim cok dile getirmiyor ama bakislarindan anliyom ciddi fark var kiyafetlerim genisledi biraz daha zayiflarsam alusverise cikacam insallah inanmayacan ama tayt giyiyom artikEşin kızların farkediyor mu canım zayıfladın diyorlar mı epey vermişsin çünkü
yaşın kaçtı bu arada 85- 86 lı mıydın ?
Ben hic birinin samimi olduguna inanmiyorumBen de etmiyomuşum pek kokuşlulardı orda burda mutluluk pozları
yok anam işte birileri böyle çok mutlu görünüyorsa hasetlenmeden önce bi durup düşünmek lazım gerçek mi diye sosyal medya komple yalan
Helal olsun vallaha boşuna demiyorum idolumsun diye. Massallah sana. Ben daha bir leslie yapacam oğlan memeyi bitirecek uyuyacak da inşallah ben de o arada sizmazsam.jilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
120gr sucuk cok fazla canim 500 kalori12.15
-Sucuklu yumurta (120 gram sucuk, 2 yumurta)
-2 dilim yağsız beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
-1 dilim tam buğday ekmeği
16.45
-2 tavuk but, 1 incik (fırında)
-5 kaşık pilav (evet çok oldu)
-1 kase yoğurt
2 litre su, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan kahve
Leslie 2 mil, 200 zıplama
sahgull Lusi
sagol canim ben de anca son 1 aydir falan motive oldum.Helal olsun vallaha boşuna demiyorum idolumsun diye. Massallah sana. Ben daha bir leslie yapacam oğlan memeyi bitirecek uyuyacak da inşallah ben de o arada sizmazsam.
O kadar çok kalorisi olduğunu bilmiyodum şaşırdım şu an120gr sucuk cok fazla canim 500 kalori
aksam yemegini erken kapatmissin pilav bulgur olsa iyi olurdu.
senin menuler bayagi duzene girdi. bu ay spora da devam edersen cok guzel sonuc alacaksin
tartmis miydin? 120 gr bayagi bi dilim eder ya :)O kadar çok kalorisi olduğunu bilmiyodum şaşırdım şu anYerken çok az gelmişti oysa gözüme
Insallah canim bu hafta regli haftam belki cok etkilemez ama haftaya fark bekliyorumsenin menuler bayagi duzene girdi. bu ay spora da devam edersen cok guzel sonuc alacaksin
Her goren soyluyor zayifladigimi esim cok dile getirmiyor ama bakislarindan anliyom ciddi fark var kiyafetlerim genisledi biraz daha zayiflarsam alusverise cikacam insallah inanmayacan ama tayt giyiyom artiktabi evde. disarda kapalıyım
86 dogumluyum dogum gunumede 15 gun kaldi yillar ne cabuk geciyo
Benim herifle yaşıtsın boyun kadar beben var biz de seviniyoduk genç yaşta iki bebemiz var diyeHer goren soyluyor zayifladigimi esim cok dile getirmiyor ama bakislarindan anliyom ciddi fark var kiyafetlerim genisledi biraz daha zayiflarsam alusverise cikacam insallah inanmayacan ama tayt giyiyom artiktabi evde. disarda kapalıyım
86 dogumluyum dogum gunumede 15 gun kaldi yillar ne cabuk geciyo
Şunun ekran görüntüsünü aldım yarın ben de bi kendime bakıp kıyas edem ehuhehehjilliana basladigimdan beri gobekten 6 cm bel 5 cm kalca 5 cm ust bacak 2 cm gogus 6 cm eridi
gobek 93 --> 87
bel 80 --> 75
kalca 104 --> 99
gogus 101-->95
hedeflerim
gobek 75
bel 68
kalca 90
gogus 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?