- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Yapabilir gaz falanKızlar lahana ödem yapar mı dün öğlen akşam 1 tencere lahana yedim
Artık afiyet olsun demek düşerbugunku menum de iyi degil ama paylasma paylasma nereye kadar
sabah
menemen
7 8 dlm firin patates
3-4 zeytin
2 kasik suzme yogurt
cay
1 mandalina
ogle
4 kasik domates soslu makarna
3 kasik yogurt
1 elma
17.30
1 kase bitter cikolatali granola(firinlanmis yulaf ezmesi galiba)
cay
su 2 lt
spor
jillian 7. gun
15 dk leslie fast walk
Kuymağa eğer diyet yapıyorsan ara vermelinKahvaltı 10.00
Uç kaşık kuymak ( yağını az koydum, porsiyonum da küçüktü lutfen. Kuymagim olmadan asla :)))
Oglen 14.00
Bir tabak yeşil mercimek
Bir kase yoğurt
Ara
Bir tane galeta
Akşam 19.00
Bir tabak yeşil mercimek
İki tane Trabzon hurması ( tatlı krizim gelmiş olabilir)
Spor yok
Su 2.0 lt
Afiyet olsunKızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Öğlen bir uyandım(11:30) koştur Allah koştur kuaföre manikür pedikür Allah ne verdiyse 14:00 sonra eve geldim duş alıp annem kardeşim yemeğe gittik.
15:30
4 yk saç kavurma
4 sarma
1 yk tavuklu keşkek
Bugün akşam kanlı Nigara gittik, orada da yarım soğuk sandviç yedim(20:00). Günü kapattım.
Su: 2.5 litre
Spor: 9.000 adımLusi
Afiyet olsunnSabah kahvaltımı paylaşayım hemen,
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta
60 gr kadar az yağlı peynir
Yarım litre su.
lahana odem atar diye biiliyorum ama gaz ve siskinlik yapabilirKızlar lahana ödem yapar mı dün öğlen akşam 1 tencere lahana yedim
İyi o zamanlahana odem atar diye biiliyorum ama gaz ve siskinlik yapabilir
yesil mercimek 2 gun yedim. 3 gun korktum +800 gr geldi tartida aman dikkatİyi o zamanakşama da yeşil mercimek yerim mis
Valla cok iyiymiskahvaltida 600 kalorimi harcadim geriye kaldi 600
ogle yogurt ve kirmizi kok yiycem
aksam da tavuk
1 de sutlu kahve icerim 1200 tamamlanir.
kalori uygulamam bu sekilde hergun beslensem 5 haftada 61.9 olacagimi soyledi. ayy hadi insallah amin
ben de biraz patates yedim. meyveyi fazla kacirdim ondan kalori yukseldi boyle.Valla cok iyiymis
Benim kahvalti karbon ve kalori bombasi oldu yalniz
Aynen kuzum iyi yapmışsınben de biraz patates yedim. meyveyi fazla kacirdim ondan kalori yukseldi boyle.
sabahtan hemen kalori uygulamasina girmem iyi oldu simdi karbonidrati kaloriyi dengelerimm
Kiz ben hic magazin takip etmiyom kim evlendi kim bosandi kimin cocugu oldu hic ilgilenmiyorumSeren serengil le yaşar ipek de ayrılmış ya la hiç de bile demiyorsunuz töbeler töbesi
Ben de etmiyomuşum pek kokuşlulardı orda burda mutluluk pozlarıKiz ben hic magazin takip etmiyom kim evlendi kim bosandi kimin cocugu oldu hic ilgilenmiyorum
Eşin kızların farkediyor mu canım zayıfladın diyorlar mı epey vermişsin çünküBenim menum iyi degil ama yazayim sabah 11 gibi kahvaltı 1kasik tahin 1dlm ekmek 1 yumurta 7yesil zeytin 2 catal peynir
Ara 1 mandalina 1 dilim ayva
Çekirdek bi avuc kadar
Aksam 1 kepce corba yarim ekmek arasi doner 2 kasik sac tava
1 brdk süt
Su 1.5 litresahgull
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?