• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ama if yapıyorum diye aldığın kaloriye dikkat etmezsen sonuç hüsran
Benim için en büyük iki sorun tatlı ve ekmek. Özellikle tatlı, o kadar çok seviyorum ki. Ekmek de öğleyin mesela patatesli yemek yedim yememem lazımdı yine gittim 1 dilim yedim. Bu ikisini bi halletsem yeter de en zor ikili zaten:olamaz:

Benim için en büyük iki sorun tatlı ve ekmek. Özellikle tatlı, o kadar çok seviyorum ki. Ekmek de öğleyin mesela patatesli yemek yedim yememem lazımdı yine gittim 1 dilim yedim. Bu ikisini bi halletsem yeter de en zor ikili zaten:olamaz:
Akşama yaz bunları patatesi ekmeği de zopplayak seni :rolleyes:

Bende senin gibiydim
Günde kaç çikolata yerdim bilinmez, ciddi söylüyorum. Bı gün tartıda 73 gördüm hiç bir pantolon olmuyor,ki ben bacak bölgesinden alırım kiloyu
44 beden pantolon denemiştim dedim noluyo. 36 giyen insandin sen. Kiloyu orantsiz alıyorum çünkü,direkt bacaklardan. Kendimden iğrendim. Çikolatayı bıraktım canim tatlı çekince muz veya kuru kayısı kakaoya bandirip yedim ilk zamanlar ve kesinlikle çok iyi geliyor hele kakao süte atabilirsin, muza atabilirsin yani birebir. Zamanla zaten istemiyosun. Bir ara diyeti bozdum çikolata geldi önüme tonla yemedim, gerçekten canım çekmiyor artık. Bu seferde tuzlu şeyleri seviyorum ki nefret ederdim. :D ama şekerden iyidir çünkü bana kilo aldıran şeker

Bugün benim menü erkenden vereyim çünkü yemekleri hazırladım yarım saate de yicem:D
Sabah 2 kepekli galeta,yarım domates ,1 dilim Ezine peynir ,3 ceviz ve 1 fincan yeşilçay içtim.
Arada 5 badem attım ağzıma tabikide çiğ :D
Öğlen 1 tabak lahana haşlaması,2 kaşık yoğurt 1 kase tarhana ve 1 dilim çavdar ekmek.
Şimdi şekersiz sade 1 kupa Gold kahve içtim
Granül.
Akşam yemeğim yine haşlanmış lahana,1 kase yoğurt booool salata.
Yemekten sonra 1 fincan form Çay ,1 yeşilçay içerim. Artık hizlanmam lazım yılbaşına 57 olmak istiyorum . Birde cezam olan 45dk sporu akşam vaktijde yürüyüşe çıkıp tempolu yurucem Lusi Lusi

Selamlarrr hanımlar
Hastaneden çıktık çok şükür
Bir kaç gün zor geçicek ama yapacak bişey yok
Bu arada sabah gelince tartıldım 63 çıktım ama gece boyu saat bası bir kat indim çıktım buz almak için onun etkisi sanırım
İnşallah cuma dönebilirim listeye
Çok geçmiş olsun kaptanim

Sizle ikili yarışalım mi :D

Dun yediklerimi yazayım
Sabah 1 dlm ekmek treyagi ve bal ile cok az peynir domatez salatalik
Ara kahve ve 1 kuru incir
Aksam balik ve salata
Bitki cayi ve 1 dlm baklava🙈
Su 1.5 litre
sahgull sahgull
Ohh ödüller yenmiiş afiyet olsun
Günaydın kizlar @pişirmem yapıştırdım sarı kartı :110:insallah yüzdeyi tutturabilirim.
Sabah 1 smit yedim peynir domates
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba 4 adet köfte
Ara 1 elma
Aksam fırında tavuklu patates a( 2 dilim patates ince) ayran
30 dk tempolu yurudum sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Afiyet olsun simitle zor cnn tb ekmek taşı çantanda😘
Günaydın kızlar. Herkese iyi haftasonları diliyorum.

Sabah kahvaltım
100-120 gr kadar mantarlı 2 yumurta
40 gr kadar ezine, 40 gr eski kaşar
1 kaşık menemen.

Ohh, miss bir cumartesi kahvaltısı oldu. Ama hiç su içmediğim aklıma geldi şimdi. Hemen 1 litre suyu hüpletiyorum.
sahgull sahgull
Afiyet olsun
İF ten çok memnun insanlar en azından atıştırma alışkanlığı kırılıyor bu bile büyük bir şey bence :KK76:
İf muhteşem
Bimsüre sonra yeme isteğini bile yok ediyor
Bugün benim menü erkenden vereyim çünkü yemekleri hazırladım yarım saate de yicem:KK70:
Sabah 2 kepekli galeta,yarım domates ,1 dilim Ezine peynir ,3 ceviz ve 1 fincan yeşilçay içtim.
Arada 5 badem attım ağzıma tabikide çiğ :KK70:
Öğlen 1 tabak lahana haşlaması,2 kaşık yoğurt 1 kase tarhana ve 1 dilim çavdar ekmek.
Şimdi şekersiz sade 1 kupa Gold kahve içtim
Granül.
Akşam yemeğim yine haşlanmış lahana,1 kase yoğurt booool salata.
Yemekten sonra 1 fincan form Çay ,1 yeşilçay içerim. Artık hizlanmam lazım yılbaşına 57 olmak istiyorum . Birde cezam olan 45dk sporu akşam vaktijde yürüyüşe çıkıp tempolu yurucem Lusi Lusi
Afiyet olsun cnn

Iyi aksamlar kizlar , regli haftasına giriyorum hafif geçirmeyi planladım 2 günlük detoks yapiyorum.
Sabah kahvaltidan once 1 buyuk bardak limonlu ilik su ve 4 yk yogurt 2 dilim.ananas.
Ara 1 yeşilçay
Oglen 1 küçük kase mantar 1 yk z.yağ ile 1 tabak taze börülce salatası yağsız.2 dilim kepekli erimek
Ara 1 mandalina 1 caybardagi kefir
Aksam salata ve 1 yumurta
30 dk leslie Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull

Iyi aksamlar kizlar , regli haftasına giriyorum hafif geçirmeyi planladım 2 günlük detoks yapiyorum.
Sabah kahvaltidan once 1 buyuk bardak limonlu ilik su ve 4 yk yogurt 2 dilim.ananas.
Ara 1 yeşilçay
Oglen 1 küçük kase mantar 1 yk z.yağ ile 1 tabak taze börülce salatası yağsız.2 dilim kepekli erimek
Ara 1 mandalina 1 caybardagi kefir
Aksam salata ve 1 yumurta
30 dk leslie Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
Çok iyi canım afiyet olsun

Selamlarrr hanımlar
Hastaneden çıktık çok şükür
Bir kaç gün zor geçicek ama yapacak bişey yok
Bu arada sabah gelince tartıldım 63 çıktım ama gece boyu saat bası bir kat indim çıktım buz almak için onun etkisi sanırım
İnşallah cuma dönebilirim listeye
Geçmiş olsun canım

Iyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle karşınızdayım.

Sabah kahvaltım
100-120 gr kadar mantarlı 2 yumurta
40 gr kadar ezine, 40 gr eski kaşar
1 kaşık menemen.

Akşam yemeğim
Balık salata
3 jumbo karides
1 kase yoğurtlu enginar
sahgull sahgull

Bugünde bitti çok şükür doyduk :KK45:

Back