- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ama if yapıyorum diye aldığın kaloriye dikkat etmezsen sonuç hüsranEvet ben ara öğün diye avuç avuç kuru yemiş yiyen insanım mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama if yapıyorum diye aldığın kaloriye dikkat etmezsen sonuç hüsranEvet ben ara öğün diye avuç avuç kuru yemiş yiyen insanım mesela![]()
Ben saatini ayarlayamıyorum. 12.00-18.00 arası besleniyorum ama acaba öğleni daha mı öne çeksem ki . Baya kilo vermiştim zamanında da bırakınca hoppp geri.İften bende çok memnunum hayat boyu da yapabilecegim bisey
10-18 arası en ideali benceBen saatini ayarlayamıyorum. 12.00-18.00 arası besleniyorum ama acaba öğleni daha mı öne çeksem ki . Baya kilo vermiştim zamanında da bırakınca hoppp geri.![]()
Pardon fazla oldu o da10-18 arası en ideali bence
Benim için en büyük iki sorun tatlı ve ekmek. Özellikle tatlı, o kadar çok seviyorum ki. Ekmek de öğleyin mesela patatesli yemek yedim yememem lazımdı yine gittim 1 dilim yedim. Bu ikisini bi halletsem yeter de en zor ikili zatenAma if yapıyorum diye aldığın kaloriye dikkat etmezsen sonuç hüsran
45 dk olacuuk aşağısını kabul etmem vallahi alırım elime zoppayıBen de akşam 2 yapayım diyorum. 3 çok yorucu mu![]()
Akşama yaz bunları patatesi ekmeği de zopplayak seniBenim için en büyük iki sorun tatlı ve ekmek. Özellikle tatlı, o kadar çok seviyorum ki. Ekmek de öğleyin mesela patatesli yemek yedim yememem lazımdı yine gittim 1 dilim yedim. Bu ikisini bi halletsem yeter de en zor ikili zaten![]()
Bende senin gibiydimBenim için en büyük iki sorun tatlı ve ekmek. Özellikle tatlı, o kadar çok seviyorum ki. Ekmek de öğleyin mesela patatesli yemek yedim yememem lazımdı yine gittim 1 dilim yedim. Bu ikisini bi halletsem yeter de en zor ikili zaten![]()
Çok geçmiş olsun kaptanimSelamlarrr hanımlar
Hastaneden çıktık çok şükür
Bir kaç gün zor geçicek ama yapacak bişey yok
Bu arada sabah gelince tartıldım 63 çıktım ama gece boyu saat bası bir kat indim çıktım buz almak için onun etkisi sanırım
İnşallah cuma dönebilirim listeye
Ohh ödüller yenmiiş afiyet olsunDun yediklerimi yazayım
Sabah 1 dlm ekmek treyagi ve bal ile cok az peynir domatez salatalik
Ara kahve ve 1 kuru incir
Aksam balik ve salata
Bitki cayi ve 1 dlm baklava
Su 1.5 litre
sahgull
Afiyet olsun simitle zor cnn tb ekmek taşı çantanda
Afiyet olsunGünaydın kızlar. Herkese iyi haftasonları diliyorum.
Sabah kahvaltım
100-120 gr kadar mantarlı 2 yumurta
40 gr kadar ezine, 40 gr eski kaşar
1 kaşık menemen.
Ohh, miss bir cumartesi kahvaltısı oldu. Ama hiç su içmediğim aklıma geldi şimdi. Hemen 1 litre suyu hüpletiyorum.
sahgull
İf muhteşemİF ten çok memnun insanlar en azından atıştırma alışkanlığı kırılıyor bu bile büyük bir şey bence![]()
Afiyet olsun cnnBugün benim menü erkenden vereyim çünkü yemekleri hazırladım yarım saate de yicem
Sabah 2 kepekli galeta,yarım domates ,1 dilim Ezine peynir ,3 ceviz ve 1 fincan yeşilçay içtim.
Arada 5 badem attım ağzıma tabikide çiğ
Öğlen 1 tabak lahana haşlaması,2 kaşık yoğurt 1 kase tarhana ve 1 dilim çavdar ekmek.
Şimdi şekersiz sade 1 kupa Gold kahve içtim
Granül.
Akşam yemeğim yine haşlanmış lahana,1 kase yoğurt booool salata.
Yemekten sonra 1 fincan form Çay ,1 yeşilçay içerim. Artık hizlanmam lazım yılbaşına 57 olmak istiyorum . Birde cezam olan 45dk sporu akşam vaktijde yürüyüşe çıkıp tempolu yurucemLusi
Sağol canımÇok geçmiş olsun kaptanim
Sizle ikili yarışalım mi![]()
Çok iyi canım afiyet olsunIyi aksamlar kizlar , regli haftasına giriyorum hafif geçirmeyi planladım 2 günlük detoks yapiyorum.
Sabah kahvaltidan once 1 buyuk bardak limonlu ilik su ve 4 yk yogurt 2 dilim.ananas.
Ara 1 yeşilçay
Oglen 1 küçük kase mantar 1 yk z.yağ ile 1 tabak taze börülce salatası yağsız.2 dilim kepekli erimek
Ara 1 mandalina 1 caybardagi kefir
Aksam salata ve 1 yumurta
30 dk leslieHepfitim
sahgull
Sağol canim.leslie nin yenı videosunu gordum.onu yaptim cok etkili terledim.Çok iyi canım afiyet olsun
Hangsi o canimSağol canim.leslie nin yenı videosunu gordum.onu yaptim cok etkili terledim.
Geçmiş olsun canımSelamlarrr hanımlar
Hastaneden çıktık çok şükür
Bir kaç gün zor geçicek ama yapacak bişey yok
Bu arada sabah gelince tartıldım 63 çıktım ama gece boyu saat bası bir kat indim çıktım buz almak için onun etkisi sanırım
İnşallah cuma dönebilirim listeye