Başlıyorum şimdi 2 sine. Kaç dakika bilmem45 dk olacuuk aşağısını kabul etmem vallahi alırım elime zoppayı
Yorucu da değil hele son mile de sıkıldım
Fast Walking 30 canimHangsi o canim
Afiyet olsun canim. Guzel menun suyu ne kadar iciyorsunIyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle karşınızdayım.
Sabah kahvaltım
100-120 gr kadar mantarlı 2 yumurta
40 gr kadar ezine, 40 gr eski kaşar
1 kaşık menemen.
Akşam yemeğim
Balık salata
3 jumbo karides
1 kase yoğurtlu enginar
sahgull
Bugünde bitti çok şükür doyduk
SelamBacım @murya07 electrolux süpürgenin neyinden memnun değilsin. ?? Teknosa ya uğradım bana da o markadan süpürge önerdiler dyson dan sonra en iyisi dediler hatta. Du bi düşünem dedim sen geldin aklıma
Yüzyıl önceki yorumumu bulmuşun bense hala daha alamadım süpürge çok dertliyim kederliyim tozluyumSelam
Bu marka süpürgeden memnun olanlar kimler
Kaç gündür fenalık geldi yorum aramaktan
Ödem de attırır zalım ananas iyidir yeyin güzelleşinKizlar sabah kahvaltısı az gb gelmişti gözüme ama.ananas inanılmaz yok tutuyormuş ara öğün yapma isteği bile duymadım sırf birse y içmiş olmak icin yeşilçay içtim. Kahvaltıda yapılabilir ara sıra.
Çok güzel fikirler teşekkür ederim. Bakalım deneyecegim.Tatlı olatakta havuç topları, yada hurma topları yapabilirsin. Azıcık haşlanmış havuç ve Hindistan ceviziyle süper olur. Yada yulaf ezmesi ve kuru meyvelerle harika kurabiyeler yapabilirsin. Cennet Hurması, yada muzla biraz nişasta ve sütle çok güzel muhallebiler, pudingler yapabilirsin. Allahım sana geliyorum. Tatlısızlık hayal gücüme hükmediyor
Ellerine sağlık şahane bir tablo olmuş canımEki Görüntüle 2557803
4 haftalik takip sonucundahande_buse ve @olvidos sari kart aldiniz.
Sari karti sildirmek icin Etap 1. ligi ya da aylik %5 yuzde ile gelebilirsiniz :)
@Canim cocuklarimLuteb03 @-Artemis_ guzel yuzdeler tebrikler
SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva sizlerin 2 haftalik yuzde oldugundan yuzde 1 uzeri gecer sayiliyor.
Yüzyıl önceki yorumumu bulmuşun bense hala daha alamadım süpürge çok dertliyim kederliyim tozluyum
Günaydın canım. Hafta içleri garanti 2 litre içiyorum. Haftasonları da en az 1,5 litre oluyorAfiyet olsun canim. Guzel menun suyu ne kadar iciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?