• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya benim de çarşamba misafirim var misafir olunca boreksiz keksiz agirlanmiyor. Bana da bir akıl ver ne yapacaksin? Kinoa kısırı yapayım diyorum bir de sarmA bunlara abanacam sanırım. başka ne olur ki?
Kinoa kısır iyi de herkes sever mi ki acep? 🤔börek yerine de mücver gibi bişi yapılabilir yoğurtlu havuç salatası yapabilirsin kereviz salatası da iyi seçim mayonez atmayacaksın ama sadece süzme yoğurtla hazırlarsan vicdanen rahatça yiyebilin :KK200:
Sarma pirinçli yapıyorsan hiç abanma bacım masum mu o sanki karabuğdayla sararsan olur ama :KK53:

Bugun kilonu bildir ki denemesüresi baslasin canim
Gunluk katilim ve menu sart
Pazartesi kontrol tartisi
Üst üste 2 gün paylasim yapmazsan deneme süresi olumsuz kabul edilir
99.8 çıkmıştım bu sabah
Her gün paylaşım yapıcam :21: Yeni yıla 89.9 girme hedefim var bakalım olur mu:nazar:

Olur olur yeni yıla rahat verirsin 10 kilo sporla destekle ama yürüyüş şu aşamada iyi olur
Leslie indirdim 1den 5 e kadar onu yapmayı düşünüyorum. Evde yapınca sorun yok da dışarı çıkmaya üşeniyorum çoğu zaman. Yararı olur sanırım yorumlar güzel hep

99.8 çıkmıştım bu sabah
Her gün paylaşım yapıcam :21: Yeni yıla 89.9 girme hedefim var bakalım olur mu:nazar:
Tamamdir hedef kilonu da 59 demisiz
Günlük katilim yap lutfen
Menulere sahgull sahgull Kaptani
Spora Lusi Lusi i
Pazartesi ve cuma tartiyi yine sahgull sahgull Kaptani etiketlemeyi unutma canim

Dün yazmayı unutmuşm bugn misafir gelecek kahvaltıya kuzenlerm çocukları falan. Bugün ödül gününde kahvaltımı serbest yiom zaten 😬

Dün 12de 1kase domates çorbası
Akşam 19da 1kase mercimek çorbası
20de 1adet karnıyarık +2dilm çavdr ekmeği
25dk yürüyüş

1.5lt su

Günaydın kizlar @pişirmem yapıştırdım sarı kartı :110:insallah yüzdeyi tutturabilirim.
Sabah 1 smit yedim peynir domates
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba 4 adet köfte
Ara 1 elma
Aksam fırında tavuklu patates a( 2 dilim patates ince) ayran
30 dk tempolu yurudum sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Back