Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnşallah ya o pantolon a sığmak istiyom artık

Sadece su az onun haricinde gayet iyi
Icemedim yaaa
Dun yediklerimi yazayım
Sabah 1 dlm ekmek treyagi ve bal ile cok az peynir domatez salatalik
Ara kahve ve 1 kuru incir
Aksam balik ve salata
Bitki cayi ve 1 dlm baklava
Su 1.5 litre
sahgull
Bak heleee
Baklava ödül olsun da
Devami gelmesin bacim
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Karbon ama saglikli karbon
Vucut dengeler onu
Bir de karniyarik kizartilarak mi
Aslinda sabahki simitle karbon limitini doldurmussun
Corba ve az da olsa patates fazladan olmus karbon
Simit olmasa gayet ölçülü menu
Afiyet olsun

4. Olmuşuz kızlar haftaya derece yapalım artık herkes yediğine içtiğine dikkat etsin tüm haftayı hafta sonu kaçamaklarını telafi etmeye harcamayalım

Ya benim de çarşamba misafirim var misafir olunca boreksiz keksiz agirlanmiyor. Bana da bir akıl ver ne yapacaksin? Kinoa kısırı yapayım diyorum bir de sarmA bunlara abanacam sanırım. başka ne olur ki?
Tatlı olatakta havuç topları, yada hurma topları yapabilirsin. Azıcık haşlanmış havuç ve Hindistan ceviziyle süper olur. Yada yulaf ezmesi ve kuru meyvelerle harika kurabiyeler yapabilirsin. Cennet Hurması, yada muzla biraz nişasta ve sütle çok güzel muhallebiler, pudingler yapabilirsin. Allahım sana geliyorum. Tatlısızlık hayal gücüme hükmediyor

Günaydın kızlar. Herkese iyi haftasonları diliyorum.

Sabah kahvaltım
100-120 gr kadar mantarlı 2 yumurta
40 gr kadar ezine, 40 gr eski kaşar
1 kaşık menemen.

Ohh, miss bir cumartesi kahvaltısı oldu. Ama hiç su içmediğim aklıma geldi şimdi. Hemen 1 litre suyu hüpletiyorum.
sahgull

Mandalinacım İlk sayfadaki çizelgeden puanlayıp sonra etiketlersen benim için de kolay olur

Tünaydın bir süre if yapıcam aralıklı oruç yani. İyi gelirse o şekilde devam edicem. Nedense 6 öğün yersem kilo veremem gibi geliyor
İF ten çok memnun insanlar en azından atıştırma alışkanlığı kırılıyor bu bile büyük bir şey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…