• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İki hafta sonra alım olacak denmişti. Onu bekledim buralardaydım her gün
Ennaam olayı yanlış anlamışın sen :KK53:
3 hafta deneme süren var takımda aktif olup katılım yapacak kilo vereceksin ki yarışmaya katılmaya hak kazanasın :KK14:
Biz de seni bizi terkettin sandık 😂

Ennaam olayı yanlış anlamışın sen :KK53:
3 hafta deneme süren var takımda aktif olup katılım yapacak kilo vereceksin ki yarışmaya katılmaya hak kazanasın :KK14:
Biz de seni bizi terkettin sandık 😂
Ben şu an alım yok alımlar o zaman açılıyor diye anladım:KK57: ne biliyim bildirim de gelmedi hiç bekledim ben de gün dolsun diye:deli:

Baya baya yanlış anlamışım ben :KK43: paylaşırım artık hala katılma şansım varsa tabii
Kilon ne durumda canım ? bugün yazmaya başla kilonu ve menülerini. Arkadaşların menülerine de yorum yap bol bol üç hafta geçer hemencik sohbetle muhabbet le diyetle yolun var daha senin öyle anımsıyorum :KK49:

Kilon ne durumda canım ? bugün yazmaya başla kilonu ve menülerini. Arkadaşların menülerine de yorum yap bol bol üç hafta geçer hemencik sohbetle muhabbet le diyetle yolun var daha senin öyle anımsıyorum :KK49:
Şu an regl yim sabah tartılmıştım -200 çıktı. Bugün saat menü hiç not almadım çok atıştırarak geçti yarından itibaren paylaşsam olur mu. O zaman düzene sokup saatli paylaşırım :KK23:

Şu an regl yim sabah tartılmıştım -200 çıktı. Bugün saat menü hiç not almadım çok atıştırarak geçti yarından itibaren paylaşsam olur mu. O zaman düzene sokup saatli paylaşırım :KK23:
Bugun kilonu bildir ki denemesüresi baslasin canim
Gunluk katilim ve menu sart
Pazartesi kontrol tartisi
Üst üste 2 gün paylasim yapmazsan deneme süresi olumsuz kabul edilir

Bende akşam menüm ve günün özetiyle karşınızdayım,

Sabah
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta

Akşam
250 gr kadar yağsız tavada tavuk (gıdaklayacağım yakında)
1 kase yoğurt
1 kaşık mantar kavurma
3 küçük kornişon turşu.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Yarın görüşmek dileğiyle

Bende akşam menüm ve günün özetiyle karşınızdayım,

Sabah
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta

Akşam
250 gr kadar yağsız tavada tavuk (gıdaklayacağım yakında)
1 kase yoğurt
1 kaşık mantar kavurma
3 küçük kornişon turşu.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Yarın görüşmek dileğiyle
harika

Ay bugün spora başladım inşallah devamı gelir.
Sabah 10.30
İki tane tam buğday unundan krep
Yarım havuç
Üç minik dilim peynir
Üç zeytin
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle 15.00
İki kaşık bulgur pilavı
Uç kaşık etli bezelye
Akşam 19.00
Uç kaşık bulgur pilavı
Bir tabak etli bezelye
Bir kase yoğurt
Su 2.0lt
Spor yarım saat leslie :KK54:

Hellöö takım yaarın misafirlik var ilk sınavımı yarın vereceğim heralde ar yu ridiiii dıtt dııtt dııt dııt :halay:
Ya benim de çarşamba misafirim var misafir olunca boreksiz keksiz agirlanmiyor. Bana da bir akıl ver ne yapacaksin? Kinoa kısırı yapayım diyorum bir de sarmA bunlara abanacam sanırım. başka ne olur ki?

ne yapcan misafire
Misafirlik var deyince bana geliyorlar anlamımı çıkıyor la ben gidecem ben ben :KK53:
İnşallah kereviz salatası yaparlar şöyle cevizli ımmhh o da yoksa başka bişilere eleşmeden bitirmem lazım akşamı zira bi diyet değil şekersiz 21 günümü de mahvederim :KK57:

Back