Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aman at ne olacuuk sanki Luteb03 Luteb03 ın ayakları pek mi güzel görüp görüp duruyoz :KK53: :KK70:

Hahaha pazartesi atayıııım o zaman :KK70:
Ben ojesiz ayaklarımı hiç beğenmiyorum, sabah çektim paylaşamam :KK53:
Günaydın 3. Takım kraliçeleri :KK200: torpilli zabah kahvaltımı atem saat 4 e kadar su içeebülürüm bugün leptin yapacaum :kk77:

Mantarlı omlet (1.5 yumurtadan) + sütlü filte kahve + krem peynirli iki wasa:kk77::halay:

Eki Görüntüle 2557635
Menü yıkılsıııın bacııım, afiyetler olsuuun :kk77:

GÜNAYDINNNN mesai arkadaşlarım:halay:

Cuma 67,2
Bu hafta 66,9 sadece 300 gramcık =0,45 sanırım oranım.
regli olacağım birde sporsuzum ben nasıl motive olacağım yaaaaaaa. sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim
Oh oh hiiç yoktan iyidiir, valla spor bakanlığını Lusi Lusi devralmış bence kaçamayacak gibiyiz :KK17:
Ben de kilo paylaşayım gerçi bi haftalık değil benim farkım 5 günlük geçen cuma adanadaydık yemekle meşguldüm benimki pazartesiden itibaren diyet oldu artı olarak şuan regllim haftaya daha fazla gideceğini umut ediyorum regl de bitmiş olacuuk amaaan amintreella :dua::KK49:

P.tesi : 64.2
Cuma: 63.5
Fark : 0.7
Yüzde: 1.09
Oppaaa :KK49:
Tebrik ederiiim
Herkese günaydın
Gecen haftaki kilom 67.5
Bu hafta 67.1
Giden -400
Yüzde0.59
Tebrik ederim canıımm :KK9:
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Fark 0.2 :oops:
Yüzde 0.255
Hiç yoktan iyi diyeyim bu hafta çok kötü geçmişti birdahaki hafta daha iyi asilacagim insallah.
Haydi o zaman haftaya hazırlıık artı değil ya 200 gram 200 gramdır :KK9:
Kızlar spor bakanlığı devralıyorum spor yapan eden ilk sayfadaki puan cetveliyle hesaplayıp benü etiketlesin :KK49: hesaplamayanı fururum :sinirli:
Akşamaa geleceğğiiimm akşama geleceğğğiiim :rolleyes:

Vayyy babooo süpersin alkışlar sana gelsün :KK49::halay:
Alkışla alkışla, motive edin beni. :cool: Yoksa varya, gözümün önünden simitler poğaçalar, börek çörekler geçiyor. Allahtan gün içinde iradem kuvvetli. Geceleride küçük bir parça eski kaşarla atlatıyorum. Eğer yılbaşına kadar bu iradeyi korursam 68-69 kilolarda olacağım, o zaman kendime çok pis ödül vereceğim. Tek motivasyonum bu:olamaz:

Günaydın kızlarrr hadii gelsin eksilerrrr :halay::halay::halay: :halay:

Geçen hafta 68.9
Buhafta 68.5
Fark 0.4
Yüzde 0.58 :KK53:
:KK53:

Eki Görüntüle 2557595
Hesaplamamı da yapayım hemen,

Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.8
Fark 1.1
Yüzde 1.468
Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 74,1
Fark: 0,3
Yüzde: 0,40
Sabah wcye çıkmadım çünkü gelmedi. o_O
gecen hafta 65.8
bu hafta 65.1
-700
%1.06
:halay: :halay: :halay: :KK28:
GÜNAYDINNNN mesai arkadaşlarım:halay:

Cuma 67,2
Bu hafta 66,9 sadece 300 gramcık =0,45 sanırım oranım.
regli olacağım birde sporsuzum ben nasıl motive olacağım yaaaaaaa. sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim
Ben de kilo paylaşayım gerçi bi haftalık değil benim farkım 5 günlük geçen cuma adanadaydık yemekle meşguldüm benimki pazartesiden itibaren diyet oldu artı olarak şuan regllim haftaya daha fazla gideceğini umut ediyorum regl de bitmiş olacuuk amaaan amintreella :dua::KK49:

Herkese günaydın
Gecen haftaki kilom 67.5
Bu hafta 67.1
Giden -400
Yüzde0.59
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Yüzde 0.255
Hiç yoktan iyi diyeyim bu hafta çok kötü geçmişti birdahaki hafta daha iyi asilacagim insallah.

Karatay diye başladım, pazartesinden bu yana resmen dukan yapıyorum. Sadece dukanda öğün atlama diyor ama ben alışkanlıktan 2 öğün besleniyorum.
Anladım cnm
İf yap ozaman
Günaydın kızlar.
Onca proteinden sonra dün sebze yemeye başlayınca tartının artacağından emindim amaaa,
Eki Görüntüle 2557594

Bu hafta azimle çalıştım, başardım. Darısı gelecek cumaya :halay:
Yok sebze kilo yapmazki
Günaydın kızlarrr hadii gelsin eksilerrrr :halay::halay::halay: :halay:

Geçen hafta 68.9
Buhafta 68.5
Fark 0.4
Yüzde 0.58 :KK53:
:KK53:

Eki Görüntüle 2557595
Güzel canım
Hesaplamamı da yapayım hemen,

Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.8
Fark 1.1
Yüzde 1.468
Harikaaa
22.11.2019 Menü

Sabah (06:30
)
2 yemek kaşığı makarna (Dün akşam yapmış fakat yemedim uzun zamandır da makarna yemiyorum, sabah sabah yedim :KK70:)

Ara (08:30)
Filtre Kahve
1 incir

Öğle (12:30)
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk. sebze güveci

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
1 muz üzerine tarçın

Spor: 30 dakika yürüyüş, 1 saat pilates
Su: 2,5 Litre üzerine muhakkak geçerim :KK55:
Menü çok güzell
Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 74,1
Fark: 0,3
Yüzde: 0,40
Sabah wcye çıkmadım çünkü gelmedi. o_O
Olsun eksi olsun bizim olsun
Wc haftaya yansır artık
Kolaylikla atlatir insallah kaptanim eşiniz
Sağol cnm hala çıkmadı bekliyoruz
gecen hafta 65.8
bu hafta 65.1
-700
%1.06
:halay: :halay: :halay: :KK28:
Vayyy şişmoş harikasın
Günaydın 3. Takım kraliçeleri :KK200: torpilli zabah kahvaltımı atem saat 4 e kadar su içeebülürüm bugün leptin yapacaum :kk77:

Mantarlı omlet (1.5 yumurtadan) + sütlü filte kahve + krem peynirli iki wasa:kk77::halay:

Eki Görüntüle 2557635
Afyet olsuntam ödül kahvaltısı olmus

Güzel başlangıç çok yakınız izne çıkmasaydın farkı baya açmıştın
Herkese günaydın
Gecen haftaki kilom 67.5
Bu hafta 67.1
Giden -400
Yüzde0.59
Güzel cnm
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Yüzde 0.255
Aynen cnm ne kadar çabuk versen okadar iyi

Hahaha pazartesi atayıııım o zaman :KK70:
Ben ojesiz ayaklarımı hiç beğenmiyorum, sabah çektim paylaşamam :KK53:

Menü yıkılsıııın bacııım, afiyetler olsuuun :kk77:

Oh oh hiiç yoktan iyidiir, valla spor bakanlığını Lusi Lusi devralmış bence kaçamayacak gibiyiz :KK17:

Oppaaa :KK49:
Tebrik ederiiim

Tebrik ederim canıımm :KK9:

Haydi o zaman haftaya hazırlıık artı değil ya 200 gram 200 gramdır :KK9:

Akşamaa geleceğğiiimm akşama geleceğğğiiim :rolleyes:

Kaçmayalım canım ama inan sabah uyanıyorum pc açasım yok, videonun karşısına geçiyorum kapatıyorum 5 dk sonra..
Sanırım hasta oldum burnum akıyor, başım ağrıyor fenayım .. :KK43: :KK43: :KK1:

Kaçmayalım canım ama inan sabah uyanıyorum pc açasım yok, videonun karşısına geçiyorum kapatıyorum 5 dk sonra..
Hastayken hayat bana hiiiiç çekilmiyor aman bir grip olmayayım, nazımdan niyazımdan geçilmez ortalık :KK70:
İnşallah burun akıntısıyla kalırsın :dua:

benim de bugun cuma diye salasim geldi.
sonra kocama dedim gel ilk 10 dksini duzgunce yapabilecek misin iddiaya girelim onda ne var
hik mik etti beraber yaparken o 10. dkda nefes nefese birakti ben tamamlamis oldum :KK45:

sonra kocama dedim gel ilk 10 dksini duzgunce yapabilecek misin iddiaya girelim onda ne var
hik mik etti beraber yaparken o 10. dkda nefes nefese birakti ben tamamlamis oldum :KK45:
Adamın böyle nefesini keserler deseydin :KK70: :KK70:

Hastayken hayat bana hiiiiç çekilmiyor aman bir grip olmayayım, nazımdan niyazımdan geçilmez ortalık :KK70:
İnşallah burun akıntısıyla kalırsın :dua:

Hastayken eşimin daha anlayışlı olmasını isterdim en azından kızımızla ilgilenmesini .. Ama eşimle daha çok tartışma ile geçiriyoruz onlar baba kız çatışınca sinirlerim tepeme çıkıyor. Bu akşam gs maçı varmış gündüzden yapmış bile planını sizde anne kız film izleyin diyecektir.:KK14:

3takim.JPG

4 haftalik takip sonucunda hande_buse hande_buse ve @olvidos sari kart aldiniz.
Sari karti sildirmek icin Etap 1. ligi ya da aylik %5 yuzde ile gelebilirsiniz :)

Canim cocuklarim Canim cocuklarim Luteb03 Luteb03 aypare ackerman aypare ackerman guzel yuzdeler tebrikler

SekerMandalinasi SekerMandalinasi D Dildev herderdedeva herderdedeva sizlerin 2 haftalik yuzde oldugundan yuzde 1 uzeri gecer sayiliyor.

Vayy baboo enişteye depar attın desene ehuheheh

Back