adam sinav cekemiyor. kac tane 10 mu diyor, dedim 30 saniye boyunca durmadan yapcanVayy baboo enişteye depar attın desene ehuheheh
Hehehhe göbek var mı göbekadam sinav cekemiyor. kac tane 10 mu diyor, dedim 30 saniye boyunca durmadan yapcan
İki hafta sonra alım olacak denmişti. Onu bekledim buralardaydım her günKız minnoş nerelerdesin sen bakiim ?
Ennaam olayı yanlış anlamışın senİki hafta sonra alım olacak denmişti. Onu bekledim buralardaydım her gün
kiz adi ustunde deneme suresiİki hafta sonra alım olacak denmişti. Onu bekledim buralardaydım her gün
Ben şu an alım yok alımlar o zaman açılıyor diye anladımEnnaam olayı yanlış anlamışın sen
3 hafta deneme süren var takımda aktif olup katılım yapacak kilo vereceksin ki yarışmaya katılmaya hak kazanasın
Biz de seni bizi terkettin sandık
Baya baya yanlış anlamışım benkiz adi ustunde deneme suresi
denemeden almiyolar ki 2 hafta boyunca paylasim yapman gerekiyodu kilo menu falan
Kilon ne durumda canım ? bugün yazmaya başla kilonu ve menülerini. Arkadaşların menülerine de yorum yap bol bol üç hafta geçer hemencik sohbetle muhabbet le diyetle yolun var daha senin öyle anımsıyorumBaya baya yanlış anlamışım benpaylaşırım artık hala katılma şansım varsa tabii
Şu an regl yim sabah tartılmıştım -200 çıktı. Bugün saat menü hiç not almadım çok atıştırarak geçti yarından itibaren paylaşsam olur mu. O zaman düzene sokup saatli paylaşırımKilon ne durumda canım ? bugün yazmaya başla kilonu ve menülerini. Arkadaşların menülerine de yorum yap bol bol üç hafta geçer hemencik sohbetle muhabbet le diyetle yolun var daha senin öyle anımsıyorum
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2557803
4 haftalik takip sonucunda @hande_buse ve @olvidos sari kart aldiniz.
Sari karti sildirmek icin Etap 1. ligi ya da aylik %5 yuzde ile gelebilirsiniz :)
@Canim cocuklarim @Luteb03aypare ackerman guzel yuzdeler tebrikler
SekerMandalinasi D Dildev @herderdedeva sizlerin 2 haftalik yuzde oldugundan yuzde 1 uzeri gecer sayiliyor.
Bugun kilonu bildir ki denemesüresi baslasin canimŞu an regl yim sabah tartılmıştım -200 çıktı. Bugün saat menü hiç not almadım çok atıştırarak geçti yarından itibaren paylaşsam olur mu. O zaman düzene sokup saatli paylaşırım
Geçtim geçtim oleyySekerMandalinasi D Dildev @herderdedeva sizlerin 2 haftalik yuzde oldugundan yuzde 1 uzeri gecer sayiliyor.
yani zaten 61lerde olman lazim 62lerde olursan sarriii sariii kimin kartiiEllerine sağlık62leri gormeden direkt 61e geçsem keşke
ne yapcan misafireHellöö takım yaarın misafirlik var ilk sınavımı yarın vereceğim heralde ar yu ridiiii dıtt dııtt dııt dııt
harikaBende akşam menüm ve günün özetiyle karşınızdayım,
Sabah
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta
Akşam
250 gr kadar yağsız tavada tavuk (gıdaklayacağım yakında)
1 kase yoğurt
1 kaşık mantar kavurma
3 küçük kornişon turşu.
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Yarın görüşmek dileğiyle
Ya benim de çarşamba misafirim var misafir olunca boreksiz keksiz agirlanmiyor. Bana da bir akıl ver ne yapacaksin? Kinoa kısırı yapayım diyorum bir de sarmA bunlara abanacam sanırım. başka ne olur ki?Hellöö takım yaarın misafirlik var ilk sınavımı yarın vereceğim heralde ar yu ridiiii dıtt dııtt dııt dııt
Misafirlik var deyince bana geliyorlar anlamımı çıkıyor la ben gidecem ben benne yapcan misafire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?