- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımBu arada bu sabah erken yedim biraz. günlerdir dolapta tutup acıkırsam yerim dediğim yarım yağlı peyniri bu öğlen hüpletirim artık.
Kahvaltım
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta
Yanında yarım litre su
Aslinda aksam yemek istemiyorsan22.11.2019 Menü
Sabah (06:30)
2 yemek kaşığı makarna (Dün akşam yapmış fakat yemedim uzun zamandır da makarna yemiyorum, sabah sabah yedim)
Ara (08:30)
Filtre Kahve
1 incir
Öğle (12:30)
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk. sebze güveci
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
1 muz üzerine tarçın
Spor: 30 dakika yürüyüş, 1 saat pilates
Su: 2,5 Litre üzerine muhakkak geçerim![]()
Yok akşamları yiyorum spor günleri saat 20'de başlıyorum, işyerine yiyecek getiremezsem spor öncesinde muz yiyorum ya da bazen sade kahve içip giriyorum spor sonrası muz yiyorum. İşten 6'da çıkıyorum 1 saat 10 dakika yolum oluyor. Yemeği en erken 19:30 gibi yiyebiliyorum, e toku tokuna da spor yapılmaz, böyle bir kısır döngüAslinda aksam yemek istemiyorsan
Hafif biseyler ekle canım salata gibi
Tek basina meyve zaten kan sekerini hizla düşürdüğü icin acıktırır
Meyveyi yogurtla ye
Yogurt al minik onla ye o zamanYok akşamları yiyorum spor günleri saat 20'de başlıyorum, işyerine yiyecek getiremezsem spor öncesinde muz yiyorum ya da bazen sade kahve içip giriyorum spor sonrası muz yiyorum. İşten 6'da çıkıyorum 1 saat 10 dakika yolum oluyor. Yemeği en erken 19:30 gibi yiyebiliyorum, e toku tokuna da spor yapılmaz, böyle bir kısır döngü![]()
Kolaylikla atlatir insallah kaptanim eşinizBende iyiyim
Sistemleri programları öğrenmeye çalışıyoruz
Evet daha rahatım
Yarın eşim ameliyat olucak onuda atlattın mı tamam inşallah
Aman at ne olacuuk sankiGünaydın kızlaaar bool eksili bir gün olsuun inşallaaah ben fotoğraf çektim ama ayaklarımı beğenmiyorum(Biraz takıntılıyım atmasam olur mu ya da kesip atayım
)
Vayyy babooo süpersin alkışlar sana gelsünHesaplamamı da yapayım hemen,
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.8
Fark 1.1
Yüzde 1.468
Ehuheheh ojeli dırnahh ooo yeea en sevdüğüm bi de hal hal tak bacımYok kızz ne güzeliii ahahah foto kalsın burda die atıom walla bigünde şöyle güzelce ojemi felan sürim öle çekineyim ajauahaha![]()