Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada bu sabah erken yedim biraz. günlerdir dolapta tutup acıkırsam yerim dediğim yarım yağlı peyniri bu öğlen hüpletirim artık.

Kahvaltım
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta
Yanında yarım litre su
Afiyet olsun canım

22.11.2019 Menü

Sabah (06:30
)
2 yemek kaşığı makarna (Dün akşam yapmış fakat yemedim uzun zamandır da makarna yemiyorum, sabah sabah yedim :KK70:)

Ara (08:30)
Filtre Kahve
1 incir

Öğle (12:30)
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk. sebze güveci

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
1 muz üzerine tarçın

Spor: 30 dakika yürüyüş, 1 saat pilates
Su: 2,5 Litre üzerine muhakkak geçerim :KK55:
Aslinda aksam yemek istemiyorsan
Hafif biseyler ekle canım salata gibi
Tek basina meyve zaten kan sekerini hizla düşürdüğü icin acıktırır
Meyveyi yogurtla ye

Aslinda aksam yemek istemiyorsan
Hafif biseyler ekle canım salata gibi
Tek basina meyve zaten kan sekerini hizla düşürdüğü icin acıktırır
Meyveyi yogurtla ye
Yok akşamları yiyorum spor günleri saat 20'de başlıyorum, işyerine yiyecek getiremezsem spor öncesinde muz yiyorum ya da bazen sade kahve içip giriyorum spor sonrası muz yiyorum. İşten 6'da çıkıyorum 1 saat 10 dakika yolum oluyor. Yemeği en erken 19:30 gibi yiyebiliyorum, e toku tokuna da spor yapılmaz, böyle bir kısır döngü :KK70:

Yok akşamları yiyorum spor günleri saat 20'de başlıyorum, işyerine yiyecek getiremezsem spor öncesinde muz yiyorum ya da bazen sade kahve içip giriyorum spor sonrası muz yiyorum. İşten 6'da çıkıyorum 1 saat 10 dakika yolum oluyor. Yemeği en erken 19:30 gibi yiyebiliyorum, e toku tokuna da spor yapılmaz, böyle bir kısır döngü :KK70:
Yogurt al minik onla ye o zaman

Günaydın kızlaaar bool eksili bir gün olsuun inşallaaah ben fotoğraf çektim ama ayaklarımı beğenmiyorum :KK70:(Biraz takıntılıyım atmasam olur mu ya da kesip atayım :KK70:)
Aman at ne olacuuk sanki Luteb03 Luteb03 ın ayakları pek mi güzel görüp görüp duruyoz :KK53: :KK70:

Günaydın 3. Takım kraliçeleri :KK200: torpilli zabah kahvaltımı atem saat 4 e kadar su içeebülürüm bugün leptin yapacaum :kk77:

Mantarlı omlet (1.5 yumurtadan) + sütlü filte kahve + krem peynirli iki wasa:kk77::halay:

IMG_20191122_095046.jpg

Ben de kilo paylaşayım gerçi bi haftalık değil benim farkım 5 günlük geçen cuma adanadaydık yemekle meşguldüm benimki pazartesiden itibaren diyet oldu artı olarak şuan regllim haftaya daha fazla gideceğini umut ediyorum regl de bitmiş olacuuk amaaan amintreella :dua::KK49:

P.tesi : 64.2
Cuma: 63.5
Fark : 0.7
Yüzde: 1.09

Back