- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Menü yıkılsıııın bacııım, afiyetler olsuuunGünaydın 3. Takım kraliçeleritorpilli zabah kahvaltımı atem saat 4 e kadar su içeebülürüm bugün leptin yapacaum
Mantarlı omlet (1.5 yumurtadan) + sütlü filte kahve + krem peynirli iki wasa
Eki Görüntüle 2557635
Oh oh hiiç yoktan iyidiir, valla spor bakanlığını
OppaaaBen de kilo paylaşayım gerçi bi haftalık değil benim farkım 5 günlük geçen cuma adanadaydık yemekle meşguldüm benimki pazartesiden itibaren diyet oldu artı olarak şuan regllim haftaya daha fazla gideceğini umut ediyorum regl de bitmiş olacuuk amaaan amintreella
P.tesi : 64.2
Cuma: 63.5
Fark : 0.7
Yüzde: 1.09
Tebrik ederim canıımmHerkese günaydın
Gecen haftaki kilom 67.5
Bu hafta 67.1
Giden -400
Yüzde0.59
Haydi o zaman haftaya hazırlıık artı değil ya 200 gram 200 gramdırGeçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Fark 0.2
Yüzde 0.255
Hiç yoktan iyi diyeyim bu hafta çok kötü geçmişti birdahaki hafta daha iyi asilacagim insallah.
Akşamaa geleceğğiiimm akşama geleceğğğiiimKızlar spor bakanlığı devralıyorum spor yapan eden ilk sayfadaki puan cetveliyle hesaplayıp benü etiketlesinhesaplamayanı fururum
Alkışla alkışla, motive edin beni.Vayyy babooo süpersin alkışlar sana gelsün
Günaydın kızlarrr hadii gelsin eksilerrrr
Geçen hafta 68.9
Buhafta 68.5
Fark 0.4
Yüzde 0.58
Eki Görüntüle 2557595
Hesaplamamı da yapayım hemen,
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.8
Fark 1.1
Yüzde 1.468
Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 74,1
Fark: 0,3
Yüzde: 0,40
Sabah wcye çıkmadım çünkü gelmedi.
gecen hafta 65.8
bu hafta 65.1
-700
%1.06
Ben de kilo paylaşayım gerçi bi haftalık değil benim farkım 5 günlük geçen cuma adanadaydık yemekle meşguldüm benimki pazartesiden itibaren diyet oldu artı olarak şuan regllim haftaya daha fazla gideceğini umut ediyorum regl de bitmiş olacuuk amaaan amintreella
Herkese günaydın
Gecen haftaki kilom 67.5
Bu hafta 67.1
Giden -400
Yüzde0.59
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Fark 0.2
Yüzde 0.255
Hiç yoktan iyi diyeyim bu hafta çok kötü geçmişti birdahaki hafta daha iyi asilacagim insallah.
Anladım cnmKaratay diye başladım, pazartesinden bu yana resmen dukan yapıyorum. Sadece dukanda öğün atlama diyor ama ben alışkanlıktan 2 öğün besleniyorum.
Yok sebze kilo yapmazkiGünaydın kızlar.
Onca proteinden sonra dün sebze yemeye başlayınca tartının artacağından emindim amaaa,
Eki Görüntüle 2557594
Bu hafta azimle çalıştım, başardım. Darısı gelecek cumaya
Güzel canımGünaydın kızlarrr hadii gelsin eksilerrrr
Geçen hafta 68.9
Buhafta 68.5
Fark 0.4
Yüzde 0.58
Eki Görüntüle 2557595
HarikaaaHesaplamamı da yapayım hemen,
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 73.8
Fark 1.1
Yüzde 1.468
Menü çok güzell22.11.2019 Menü
Sabah (06:30)
2 yemek kaşığı makarna (Dün akşam yapmış fakat yemedim uzun zamandır da makarna yemiyorum, sabah sabah yedim)
Ara (08:30)
Filtre Kahve
1 incir
Öğle (12:30)
1/2 kase tarhana çorbası
6 yk. sebze güveci
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
1 muz üzerine tarçın
Spor: 30 dakika yürüyüş, 1 saat pilates
Su: 2,5 Litre üzerine muhakkak geçerim
Olsun eksi olsun bizim olsunGeçen hafta: 74,4
Bu hafta: 74,1
Fark: 0,3
Yüzde: 0,40
Sabah wcye çıkmadım çünkü gelmedi.
Sağol cnm hala çıkmadı bekliyoruzKolaylikla atlatir insallah kaptanim eşiniz
Vayyy şişmoş harikasıngecen hafta 65.8
bu hafta 65.1
-700
%1.06
Afyet olsuntam ödül kahvaltısı olmusGünaydın 3. Takım kraliçeleritorpilli zabah kahvaltımı atem saat 4 e kadar su içeebülürüm bugün leptin yapacaum
Mantarlı omlet (1.5 yumurtadan) + sütlü filte kahve + krem peynirli iki wasa
Eki Görüntüle 2557635
Güzel başlangıç çok yakınız izne çıkmasaydın farkı baya açmıştınBen de kilo paylaşayım gerçi bi haftalık değil benim farkım 5 günlük geçen cuma adanadaydık yemekle meşguldüm benimki pazartesiden itibaren diyet oldu artı olarak şuan regllim haftaya daha fazla gideceğini umut ediyorum regl de bitmiş olacuuk amaaan amintreella
Güzel cnmHerkese günaydın
Gecen haftaki kilom 67.5
Bu hafta 67.1
Giden -400
Yüzde0.59
Aynen cnm ne kadar çabuk versen okadar iyiGeçen hafta 78.4
Bu hafta 78.2
Fark 0.2
Yüzde 0.255
Hahaha pazartesi atayıııım o zaman
Ben ojesiz ayaklarımı hiç beğenmiyorum, sabah çektim paylaşamam
Menü yıkılsıııın bacııım, afiyetler olsuuun
Oh oh hiiç yoktan iyidiir, valla spor bakanlığınıLusi devralmış bence kaçamayacak gibiyiz
Oppaaa
Tebrik ederiiim
Tebrik ederim canıımm
Haydi o zaman haftaya hazırlıık artı değil ya 200 gram 200 gramdır
Akşamaa geleceğğiiimm akşama geleceğğğiiim
Kilom 63.2
Hastayken hayat bana hiiiiç çekilmiyor aman bir grip olmayayım, nazımdan niyazımdan geçilmez ortalıkKaçmayalım canım ama inan sabah uyanıyorum pc açasım yok, videonun karşısına geçiyorum kapatıyorum 5 dk sonra..
Sanırım hasta oldum burnum akıyor, başım ağrıyor fenayım ..
benim de bugun cuma diye salasim geldi.Kaçmayalım canım ama inan sabah uyanıyorum pc açasım yok, videonun karşısına geçiyorum kapatıyorum 5 dk sonra..
Sanırım hasta oldum burnum akıyor, başım ağrıyor fenayım ..
Adamın böyle nefesini keserler deseydinbenim de bugun cuma diye salasim geldi.
sonra kocama dedim gel ilk 10 dksini duzgunce yapabilecek misin iddiaya girelim onda ne var
hik mik etti beraber yaparken o 10. dkda nefes nefese birakti ben tamamlamis oldum
Hastayken hayat bana hiiiiç çekilmiyor aman bir grip olmayayım, nazımdan niyazımdan geçilmez ortalık
İnşallah burun akıntısıyla kalırsın
Kız minnoş nerelerdesin sen bakiim ?arkadaşlar benim iki haftam doldu mu acaba
Vayy baboo enişteye depar attın desene ehuhehehbenim de bugun cuma diye salasim geldi.
sonra kocama dedim gel ilk 10 dksini duzgunce yapabilecek misin iddiaya girelim onda ne var
hik mik etti beraber yaparken o 10. dkda nefes nefese birakti ben tamamlamis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?