Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar süpersiniz herkes eksi görmüş ne güzel darısı haftaya da inşallahh.

Akşam menümü yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi ya.

Dün 12de 4-5yk mercimek çorbası +1adet elma
Akşam 19.30da yarm kase yoğurt çorbası +1tabak ıspanak +1dilim tb ekmeği

1.5lt su
25dk yürüyüş

Bugün ki menüm

Cumartesileri kahvaltıyı ödül öğünüm yaptım artık yazmayayım oyüzden
11 gibi yaptım köfteci yusufa gitmiştik bilen bilir kahvaltı tabağını heh işte onu bitirdim

17.30da light ton balıklı lahana salatası yedim büyük bir kase

1.5lt su
Sporda avm de yürüdüm işte 5000 adım gibi

aksami hafif atlatmissin kahvalti tabagini bilmiyorum ama yine de sorun olacagini sanmam :)

aksami hafif atlatmissin kahvalti tabagini bilmiyorum ama yine de sorun olacagini sanmam :)

Umarım olmazz

Ayy yarına hazırlık kara buğday haşladım yoğurtla beraber yarım akşam ki öğünüm olacak inşallahh dur foto atayım canı çekip yapmak isteyen olur belki bir faydam olmuş olur

selam kızlar ben bugün yediklerimi yazmasam olur mu biraz sapitmis olabilirim. Gerçi aksamı yulaf ezmesi ile kapadım ama gün içinde yiyecek çok sağlıklı birşey bulamadım. Yarından itibaren telafi edecegim inşallah bu misafir olayı yaramıyor bana.

Reçelle balı gömüklemediysen ekmeğine yumulmadıysan affedülebülür

Olmaz canım yaz yaz yaz hadü bekliyorum

level 1 yaptim bugun
kardio cok zorladi beni beginner shred bu kadar kardio agirlikli degildi.
linkleri ekliyorum asagiya.
video indirmek icin bilgisayarda chrome kullaniyorsaniz stream video downloader diye bir eklenti var ben onunla indirdim hepsini. ya da online video downloader diye siteler oluyor oralardan indirebilirsiniz.
30 gunluk beginner shred uzun sure sonra yapacaklar ya da hic egzersiz yapmamislar icin
1. video ilk 10 gun
2.video ikinci 10 gun
3. video son 10 gun
30 gun shred antremanlilar icin
level 1 - ilk 10 gun
level 2 - ikinci 10 gun
level 3 - son 10 gun

indirmeden yapmaniz pek mumkun degil reklamlar yuzunden ara vermek gerekir ama bu egzersizlerde ara diye bisey yok.

Kızlar iyi geceler hepinize. Bugün uğrayamadım buralara, bebem rahatsızlandı dün gece. Ne uyku uyuyabildim, ne yiyip içtiğime bakabildim. Hastanesi, huysuzluğu, uykusuzluğu derken bu akşam onu uyuturken ondan önce uyumuşum. Sabah menüsü ile ilerleyen saatlerde görüşmek üzere.

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl iyimi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…