- 30 Eylül 2019
- 210
- 453
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksami hafif atlatmissin kahvalti tabagini bilmiyorum ama yine de sorun olacagini sanmam :)Bugün ki menüm
Cumartesileri kahvaltıyı ödül öğünüm yaptım artık yazmayayım oyüzden
11 gibi yaptım köfteci yusufa gitmiştik bilen bilir kahvaltı tabağını heh işte onu bitirdim
17.30da light ton balıklı lahana salatası yedim büyük bir kase
1.5lt su
Sporda avm de yürüdüm işte 5000 adım gibi
aksami hafif atlatmissin kahvalti tabagini bilmiyorum ama yine de sorun olacagini sanmam :)
Reçelle balı gömüklemediysen ekmeğine yumulmadıysan affedülebülürBugün ki menüm
Cumartesileri kahvaltıyı ödül öğünüm yaptım artık yazmayayım oyüzden
11 gibi yaptım köfteci yusufa gitmiştik bilen bilir kahvaltı tabağını heh işte onu bitirdim
17.30da light ton balıklı lahana salatası yedim büyük bir kase
1.5lt su
Sporda avm de yürüdüm işte 5000 adım gibi
Olmaz canım yaz yaz yaz hadü bekliyorumselam kızlar ben bugün yediklerimi yazmasam olur mu biraz sapitmis olabilirim. Gerçi aksamı yulaf ezmesi ile kapadım ama gün içinde yiyecek çok sağlıklı birşey bulamadım. Yarından itibaren telafi edecegim inşallahbu misafir olayı yaramıyor bana.
Yaaaaa vallaha bana çok yiyorsun diyorlar zaten. Yazsam şimdi çok tepki alacam ciddi tirsiyorumOlmaz canım yaz yaz yaz hadü bekliyorum![]()
Vayy şişko gadınYaaaaa vallaha bana çok yiyorsun diyorlar zaten. Yazsam şimdi çok tepki alacam ciddi tirsiyorum![]()
Reçelle balı gömüklemediysen ekmeğine yumulmadıysan affedülebülür![]()
Ooo yarından sonra spor bakanlığını devralırsam bunlar hanene ceza pointi olarak işleyeceek bunlar iyi günleriniz ehuhehGömüklemediğim tek şey biberdi gerisini sen düşün![]()
Ooo yarından sonra spor bakanlığını devralırsam bunlar hanene ceza pointi olarak işleyeceek bunlar iyi günleriniz ehuheh![]()
baktim canim hepsini indirdim de yuklemek cok zaman aliyor upload hizi yavas oldugundan.Sismaniye canim bakabildin mi?
Kızlar iyi geceler hepinize. Bugün uğrayamadım buralara, bebem rahatsızlandı dün gece. Ne uyku uyuyabildim, ne yiyip içtiğime bakabildim. Hastanesi, huysuzluğu, uykusuzluğu derken bu akşam onu uyuturken ondan önce uyumuşum. Sabah menüsü ile ilerleyen saatlerde görüşmek üzere.
Saol canım. Iyi çok şükür, burun tıkanıklığından biraz huysuz ama ateş yok çok şükür.Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl iyimi bari?