Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük :KK1:

Geçmiş olsun canım. Senin büyükten küçüğe /küçükten büyüğe geçiyordur. Okula başladı mı oğlun? Genizeti ameliyatından sonra toparlar inşallah. kulağına vurmaz iltihabı.

Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
Vücudunda döküntü mü oldu canım ? Yumurtaya da dikkat et canım.

Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresi
Yoğurt alerji yapar mi acaba
hersey alerji yapabiliyor.
yogurt da sut urunu. sut alerjisi olan varsa yapar tabii
Ağırlıklarım yok benim sipariş vereceğim ağırlıklı çalışırsam süper olacak.Bacak hareketleri güzel ihtiyacım var.aslında sayı artırılabilir. Benim sayma fırsatım olmadı kızım rahat vermedi altımdan üstümden geçti :-)
agirlik onemli tabii. ben cogunu 1 kg ile yaptim sadece agirliga yogunlasanlari 2kg veya 3 kg ile.
Beginner 1 i yaptım canım ilk attığın link yeni başlayanlar için değilmiydi?
beginner 1 evet yeni baslayan o zorlamaz seni beginner 2 ya da 3 e gec bence :27:

Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük :KK1:
Kurban olurum. Geçmiş olsun canım. Hastalıkları çok zor oluyor ya, Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. Bizim doktorumuz ilaç tavsiye etmiyor hiç, bende karşıyım aslında sürünmedikçe ağrı kesici bile kullanmam. Burun, geniz akıntısını baş ucuna soğan koyarak, odayı sürekli nemli tutarak, bal, limon, zencefil bir şekilde halletmeye çalışıyorum. Ama gel gör ki burnu tıkanınca o burun aspiratörünü görür görmez bir bağırmaya başlıyor, sanırsın gırtlağına çöktüler. Zor kardeş..

Kızlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum :KK200:
Haftasonu ailemle full gezdik, sonra sauna hamam keyif de yaptık çok keyifliydi burayı biraz aksattım affola. Hafta sonu biraz durumu abartmış olabilirimm :KK23:

16.11.2019 Menü

Sabah (10:00
)
1/2 gevrek
1 KK köy peyniri
Domates salatalık biber

Ara (12:30)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
7 yk etli nohut
2 tane salatalık turşusu

Akşam (19:30)
5 sıkım çiğ köfte
Marul

Spor: 10.000 adım + yüzme (40 dakika)

17.11.2019 Menü

Sabah (11:00
)
1/2 gevrek
1 tatlı kaşığı erzincan tulumu
5 zeytin
Domates salatalık biber

Ara (13:00)
Sade Türk kahvesi

Ara (14:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:30)
1 adet ızgara çipura (400 gram)
Bol salata
2 küp tahin helvası

Spor: 6.500 adım + (oryantal oynadık o da sayılır mı :KK70:)

Kızlar iyi geceler hepinize. Bugün uğrayamadım buralara, bebem rahatsızlandı dün gece. Ne uyku uyuyabildim, ne yiyip içtiğime bakabildim. Hastanesi, huysuzluğu, uykusuzluğu derken bu akşam onu uyuturken ondan önce uyumuşum. Sabah menüsü ile ilerleyen saatlerde görüşmek üzere.
Canım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versin :dua: Geçmiş olsun
Hemen sabah kahvaltımı yazayım fırsat bulmuşken. Güzel bir pazar kahvaltısı yaptım bugün.
Kavurmalı Yumurta,
1 porsiyon ezine peynir,
Yarım patates kadar fırında patates kızartması,
Roka, maydanoz, salatalık, çeri domates,
1 parça helva.
Helva yemeseydim iyiydi. Ilk defa kahvaltıda ekmek aramadım, bu güzel bir gelişme.
Bende dün yedim bugün çok pişman oldum :hasta:
Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
İnşallah düzelir tatlım çok geçmiş olsun..

Canım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versin :dua: Geçmiş olsun
Gece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür

hersey alerji yapabiliyor.
yogurt da sut urunu. sut alerjisi olan varsa yapar tabii

agirlik onemli tabii. ben cogunu 1 kg ile yaptim sadece agirliga yogunlasanlari 2kg veya 3 kg ile.

beginner 1 evet yeni baslayan o zorlamaz seni beginner 2 ya da 3 e gec bence :KK53:

Korkutuyorsun beni yarın yürüyememekten korkuyorum :-)

Ben de tartı fotomu koyiim bari utanmadan :KK53:
İzinden bu yana iki kilo almışım bi kilosu ödemse diğer bi kilosu aceba nedir nedir :KK70:

Cuma hedefim 1 kiloyu atmak nasipse dinimiz amin 63.2- 63 olursam dadından yinmez :KK53:

IMG_20191118_151823.jpg

Geçmiş olsun canım. Senin büyükten küçüğe /küçükten büyüğe geçiyordur. Okula başladı mı oğlun? Genizeti ameliyatından sonra toparlar inşallah. kulağına vurmaz iltihabı.
sabah sürüne sürüne gitt gitmeyecem oyuncaklarımla oynayacam diyor özlemiş bi haftadır evde olmayınca :KK53:

Gece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür
çocuğun ne kadarlıktı canım bahsettinse bile unuttum defalarca uyanma şeysi bizde de var çılgınlar gibi kalkıyor zalım bebe

Back