Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hemen sabah kahvaltımı yazayım fırsat bulmuşken. Güzel bir pazar kahvaltısı yaptım bugün.
Kavurmalı Yumurta,
1 porsiyon ezine peynir,
Yarım patates kadar fırında patates kızartması,
Roka, maydanoz, salatalık, çeri domates,
1 parça helva.
Helva yemeseydim iyiydi. Ilk defa kahvaltıda ekmek aramadım, bu güzel bir gelişme.

level 1 yaptim bugun
kardio cok zorladi beni beginner shred bu kadar kardio agirlikli degildi.
linkleri ekliyorum asagiya.
video indirmek icin bilgisayarda chrome kullaniyorsaniz stream video downloader diye bir eklenti var ben onunla indirdim hepsini. ya da online video downloader diye siteler oluyor oralardan indirebilirsiniz.
30 gunluk beginner shred uzun sure sonra yapacaklar ya da hic egzersiz yapmamislar icin
1. video ilk 10 gun
2.video ikinci 10 gun
3. video son 10 gun
30 gun shred antremanlilar icin
level 1 - ilk 10 gun
level 2 - ikinci 10 gun
level 3 - son 10 gun

indirmeden yapmaniz pek mumkun degil reklamlar yuzunden ara vermek gerekir ama bu egzersizlerde ara diye bisey yok.
Sen çok tatlısın ya cok tesekkur ederim bugün başlıyorum. :KK66:

Kızlar iyi geceler hepinize. Bugün uğrayamadım buralara, bebem rahatsızlandı dün gece. Ne uyku uyuyabildim, ne yiyip içtiğime bakabildim. Hastanesi, huysuzluğu, uykusuzluğu derken bu akşam onu uyuturken ondan önce uyumuşum. Sabah menüsü ile ilerleyen saatlerde görüşmek üzere.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canim çocuk hasta olunca düzen alt-üst oluyor.

Selam kızlar
Sabah 11
İki yumurta
Uç kaşık peynir salatası (peynir biber taze soğan zeytinyağı)
Ara 13.30
üc kaşık peynir salatası
aksam 18.00
bir tabak kuru fasulye
üc kaşık bulgur pilavı
bir bardak ayran
yarim soğan
su yatana kadar 2.5 olur
oglan kalkmazsa leslie yapmaya gidiyorum su an.
kontrol tartısı beni vurmaz inşallah :KK17:

Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
gecmis olsun canim
alerjili cocuk cok zor :(
ilac haric yediklerine de cok dikkat gerekiyor. emziriyosan senin yediklerin bile etkiler

gecmis olsun canim
alerjili cocuk cok zor :(
ilac haric yediklerine de cok dikkat gerekiyor. emziriyosan senin yediklerin bile etkiler
Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresi
Yoğurt alerji yapar mi acaba

Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresi
Yoğurt alerji yapar mi acaba
Inek sütü 1 yaşına kadar önerilmiyor ya canım, acaba onunla alakası olabilir mi? Emziren annelerde direk süt ürünleri ve guluteni kesiyorlar. Çok şükür ben yaşamadım ama, etrafımda diyete giren emziren anne çok oldu. bir danış istersen doktorunuza.

Günaydın kızlar. Çocuğun hastalığı ve gece defalarca uyanması bende ne hal bıraktı, ne diyet. Bende çareyi 2 gün protein ağırlıklı beslenmede buldum. Kontrol tartısında yine 75.2 yi gördüm. Ama şu 2 günde ödemlerimi atıp en kötü 74.5 le cumaya merhaba diyeceğimden inşallah . :dua:

Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
Alerji ne tepkili canım cilt mi bağırsak mı?
Süt ürünleri en çok alerji yapan gıdalar en son ne yemişti bebiş hangi gıdadan şüpheleniyosun ?

Günaydın kızlar. Çocuğun hastalığı ve gece defalarca uyanması bende ne hal bıraktı, ne diyet. Bende çareyi 2 gün protein ağırlıklı beslenmede buldum. Kontrol tartısında yine 75.2 yi gördüm. Ama şu 2 günde ödemlerimi atıp en kötü 74.5 le cumaya merhaba diyeceğimden inşallah . :dua:
Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük :KK1:

level 1 bana zor geldi beginnerdan sonra ama sen kardio degil de kas agirlik istiyorsan beginner 3 de iyi.

Ağırlıklarım yok benim sipariş vereceğim ağırlıklı çalışırsam süper olacak.Bacak hareketleri güzel ihtiyacım var.aslında sayı artırılabilir. Benim sayma fırsatım olmadı kızım rahat vermedi altımdan üstümden geçti :-)

Back