Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınn
İyi pazarlar kızlar
Takım haftalardır diplerde hadi bu hafta derece alalım pazar kaçamağı olmasınnn
Bide pazartesi tartısını unutmayın beni etiketleyin
Biz birazcuk gezmeye çıkıcaz öpüldünüz
İyi eğlenceler kaptanım
Hissediyorum haftaya 2. Olucaz :D

Sabah
1 avuç fıstık,1 fincan leblebi,3 zeytin, 1 domates,1 dilim kaşar peyniri,3 hindi füme ,2 fincan çay şekersiz,

Akşam

1 kase mercimek çorbası
4 Kasık bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak(kabaklar kızartma değil yağsız tavada pisti)
Leslie 30dk+30 dk bacak inceltme hareketle

sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim hande_buse hande_buse

Kizlar bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Kahvaltı 10.00
3 tane tam buğday unlu krep (fazla olmuş olabilir ekmek hakkımı sadece bu öğünde kullanmış oldum özlemiştim krepi)
Sucuk
3 kuru kayısı
Ara 15.00
Sütlü kahve
2 ceviz
Akşam 17.30
6-7 kaşık kuru fasulye
Salata

Su da 1.5 lt olmuştur..

Kizlar bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Kahvaltı 10.00
3 tane tam buğday unlu krep (fazla olmuş olabilir ekmek hakkımı sadece bu öğünde kullanmış oldum özlemiştim krepi)
Sucuk
3 kuru kayısı
Ara 15.00
Sütlü kahve
2 ceviz
Akşam 17.30
6-7 kaşık kuru fasulye
Salata

Su da 1.5 lt olmuştur..
menu guzel de. 60 kiloyken sporsuz vermen cok zor bu menuyle

:110: :KK55:
profesyonel yok tabi de hepimiz amator olarak bilgili sayiliriz ne tur bi bilgi lazimdi :KK53:
Ya canim şimdi biraz uzun oclak ama
Benim vermem gereken 8kg kaldı idealim 57 ben kendimde o kiloyu seviyorum. Benim sorunum üst bacaklar ve popo bölgesi burda yağlar çoğunlukta bende
Menülerimu az çok görüyorsun dikkat ediyorum yediklerime. Haftada 3 gün de Leslie yapıyorum 30dk. Hemen arkasına da 30dk kadar pilates videosu açıp bacak kaslarimj çalıştıran videolar yapıyorum. Bu şekilde o üst yağlar erir mı
Kaç ay gerekir bunun için
Bu üst bacak yaglarindan kurtulmam lazim

Benim vermem gereken 8kg kaldı idealim 57 ben kendimde o kiloyu seviyorum. Benim sorunum üst bacaklar ve popo bölgesi burda yağlar çoğunlukta bende
Menülerimu az çok görüyorsun dikkat ediyorum yediklerime. Haftada 3 gün de Leslie yapıyorum 30dk. Hemen arkasına da 30dk kadar pilates videosu açıp bacak kaslarimj çalıştıran videolar yapıyorum. Bu şekilde o üst yağlar erir mı
squat iyi gelir popoya. leslinin bacak incelttigini sanmam olsa kadinin kendisi kalin bacakli olur muydu :KK53:
jillian killer buns and thighs videosunu dene bence bacaklar icin

menu guzel de. 60 kiloyken sporsuz vermen cok zor bu menuyle

Annem çocuklara bakıyorken spor yapma imkanim oluyordu ama şimdi kvalde bakıyor ve eve gelince evi topla yemek yapmanın telaşı derken spor imkansız benim için çocuklar biraz büyüyünce belki 😕

Cindy crawford un workout 2 si var onun ilk bölümü tamamen bacaklara yönelik ilk 25 dk ama onu yapmak resmen işkence ben onu yaptığının ertesi gün yürüyemiyorum ama o kadar güzel şekillendiriyor ki
Spora başlayıp bırakmayacak olsam yaparım ama devamı gelmeyeceğini bildiğim için o ağrıya katlanmak mantık işi değil kendi açımdan ama sen düzenli spor yapan birisin denemelisin..

squat iyi gelir popoya. leslinin bacak incelttigini sanmam olsa kadinin kendisi kalin bacakli olur muydu :KK53:
jillian killer buns and thighs videosunu dene bence bacaklar icin
Ay bakayım bı buna eğer benlikse yapayım çok Zorsa şimdi baslayamam galiba
Cindy crawford un workout 2 si var onun ilk bölümü tamamen bacaklara yönelik ilk 25 dk ama onu yapmak resmen işkence ben onu yaptığının ertesi gün yürüyemiyorum ama o kadar güzel şekillendiriyor ki
Spora başlayıp bırakmayacak olsam yaparım ama devamı gelmeyeceğini bildiğim için o ağrıya katlanmak mantık işi değil kendi açımdan ama sen düzenli spor yapan birisin denemelisin..
Bakayım canim buna eğer şekillendiriyor da yaparım valla :D

1 buçuk saatlik bir video o mu canim

Back