Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kaptanım miskin miskin oturuyorumSelammmm
Sabah regliyle uyandımm
Ev temizliğimi yaptım uzandım birax
Sizlere bakayım neler yapıyorsunuz
Niyeti bozan yok inşallah![]()
uff benim de iki makine katlama iki makine yikama isim varSlm hatunlar
Ben de cocuklari yikadim uyuttum
Kuruyan camasirlari katliycam
2 makine de benim cikar yikanacakuff benim de iki makine katlama iki makine yikama isim var![]()
Afiyet olsun canım
2 makine de benim cikar yikanacak
Beyazlar yikandi sabah serdim
1 battaniye vardi o da yikandi serdim
Kisliklari cikardim yazliklari kaldirdim
Cocuklar kalkinca yikancaklari baslatirim
Afiyet olsun canım
Bana cok gelmedi
Hizli yiyosun sanirim ondan rahatsiz oldun
bulgur zaten siskinlik yapmada 1 numaraTeşekkür ederim kaptanımBulgurun üstüne 2 bardak su içtim ondan galiba kaptanım
![]()
Neyseki bu sabah 63.5 çıktım 1.2 gitmiş 1.5 kilo kaldı listeye girmeme çok sevinme şişko kaptanŞişko kedi ben senden zayıfım![]()
Benim makinem kurutmalı kışın bir faydasını görüyorum ki sorma2 makine de benim cikar yikanacak
Beyazlar yikandi sabah serdim
1 battaniye vardi o da yikandi serdim
Kisliklari cikardim yazliklari kaldirdim
Cocuklar kalkinca yikancaklari baslatirim
Afiyet olsun canım
Bana cok gelmedi
Hizli yiyosun sanirim ondan rahatsiz oldun
Aynen yaa baya sisirdi benibulgur zaten siskinlik yapmada 1 numara
Evet canım 70.5 ile falan başladım karistirmiyosun doğru bildinnaypare ackerman sen kaç kilo ile başlamıştın canım 70 küsürlermiydi nickin altında önceden öyle yazıyordu sanki karıştırıyom mu yoksa
![]()
Afiyet olsun tatlım su içmiyorsun böbreklerin ne durumda? Ben o kadar su içmeme rağmen değerin.dusuk cikti.
Iyi aksamlar.kizlar bugun benim.dogum gunummmm. Sağolsunlar 3. Pastalı.kutlama.oldu cok mutlu etti ailem arkadaşlarım ama kalori bakımından zor geçirdim.ogle ve sabahı hafif atltsamda pastamdan yedim 1 dilim