En önemli arac tartı zaten
Hayirli olsun canım
mesela pirinc bezelye sekerli gidalar beyaz un makarna vs bunlar cok cabuk aciktirir.
sabah kahvaltida 1 dlm tam bugday ekmegi. yumurta.salatalik domates falan tok tutar.
et iceren ogunler tok tutar.
dogru pisirilmis nisastasiz sebzeler kilo yapmaz ama tok tutar.
Çok geçmiş olsun
Götürseydiniz keşke doktora ayağı şişmesini anladım da kusması garip ağlamaktan mı acaba
İnşallah sabah iyi uyanır cnm
Tatlış simit olmamıs
Ama su çokkk önemli
Ödemin var demekki
Sen bol su iç söker o ödemi şişmesine bakma
Su içmeden zayıflayanilenini görmedim
Ödemdir onun çoğu canım kilo olsa duramazsınBenim bünyem kilo almaya çok müsait bir ayda 8kg aldım
Eğitim bitmedi mi gaptanFırsat buldukça gelirim bol yazında geçmiş okuyayım
Skandal rakamlar canım ama üç güne hallederim çok karbon yidim ödem yapmıştır dün leeahmacun un anasını gömdümReklamlar ne zaman bitiyortartışa kaç gördün
Ödem gitmiş halı oÖdemdir onun çoğu canım kilo olsa duramazsın
Aboreyyy ne yidin o kadar zalımın gızıÖdem gitmiş halı o
58.6 ya düştüm tatilden 69la döndüm şimdi 65im
Günde 3000-4000 kalori garanti almisimdir ama
Hiç soylemiyim yazsamnda bitmezAboreyyy ne yidin o kadar zalımın gızı
Baskülü götüreymişin keşkeHiç soylemiyim yazsamnda bitmez
Yanıma mezurayla gitmiştim bide giderken 1 kg alıp dönerim inşallah diyorum
Pişman değilim ama koca Karadeniz'i gezdim yedim içtim yemeğe doydum yediklerim daha 1 sene gider banaBaskülü götüreymişin keşke
Pişman değilim ama koca Karadeniz'i gezdim yedim içtim yemeğe doydum yediklerim daha 1 sene gider bana
Ben ağustosta gidip Eylül sonu gibi döndüm ama o zaman bile çok güzeldi◉‿◉Afiyet olsun ne güzeldir karadeniz tam mevsimi
Ben ağustosta gidip Eylül sonu gibi döndüm ama o zaman bile çok güzeldi◉‿◉
Nerde yaşadın canim hangi şehri biz orduluyuzTam mevsimi canım ben 2 yıl yaşadım bahar da gidersen güzel yazın nemle birlikte çekilmiyor .
Nerde yaşadın canim hangi şehri biz orduluyuzSpor nasıl gidiyor
Sabah benim tartım bozuldu. Geçen hafta 65.1 idim sabah kıyafetle 65.3 geldim
Kıyafeti çıkardım wc gittim geldim 65.5 çıktım
Sonra error verdinapicam hiç bilmiyorum pili mı bitiyor acaba
Yeni tartı da alamam şuan paramı makyaj malzemelerine harcadım
Kardeşim bana sen bacakları yine inceltmissin deditatilden döndüğumdem bu yana
Ama daha başlangıç yılbaşına kadar spora devam
Seni aradı gözlerimm sporu yapalım da etiketleyeljm birbirimizi yılbaşına fit giricez
Günaydın minnoş kelebekler
Tartı da inanılmaz rakamları gören kedi diyete dönüyor şok şok şok
Skandallar kedisi için diyet nasıl olacak hepsi reklamlardan sonra
Ay Rize de çok güzelİnşallah canım ben rizede yaşadım çaykur da çalıştım bir dönem. Sporu perşembe gününden itibren hiç yapmadım zeytin topladım otur kalkYediklerime dikkat edemedim akşamları ekmeksiz geçiştirdim. Evet spor yapalım etiketleyelim bana da sanki bacaklarım inceliyor gb geldi. Bu akşam pilatesim var h.sonuda legmagc yapacağım inşallah
Pilini bir değiştir istersen, birde pili oynmasın yerinden . İnşallah bozulmamıştır cuma gününe de az kaldı.
aynen benim eski tartiyi degistirdim. meger zemin degistikce pili yerinden oynuyomus. bos yere 2 tarti var simdi evde. ikiisiyle de tartiliyorum emin olmak icinİnşallah canım ben rizede yaşadım çaykur da çalıştım bir dönem. Sporu perşembe gününden itibren hiç yapmadım zeytin topladım otur kalkYediklerime dikkat edemedim akşamları ekmeksiz geçiştirdim. Evet spor yapalım etiketleyelim bana da sanki bacaklarım inceliyor gb geldi. Bu akşam pilatesim var h.sonuda legmagc yapacağım inşallah
Pilini bir değiştir istersen, birde pili oynmasın yerinden . İnşallah bozulmamıştır cuma gününe de az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?