• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

En önemli arac tartı zaten
Hayirli olsun canım:-)

teşekkürler neydi o tartı sorunum öyle :halay:
mesela pirinc bezelye sekerli gidalar beyaz un makarna vs bunlar cok cabuk aciktirir.
sabah kahvaltida 1 dlm tam bugday ekmegi. yumurta.salatalik domates falan tok tutar.
et iceren ogunler tok tutar.
dogru pisirilmis nisastasiz sebzeler kilo yapmaz ama tok tutar.

tamamdıe dikkat edeceğim çok teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun
Götürseydiniz keşke doktora ayağı şişmesini anladım da kusması garip ağlamaktan mı acaba
İnşallah sabah iyi uyanır cnm
Tatlış simit olmamıs

Ama su çokkk önemli
Ödemin var demekki
Sen bol su iç söker o ödemi şişmesine bakma
Su içmeden zayıflayanilenini görmedim

evet zaten sindirime de yardımcı olur su besinlerin parçalanması vs...

zorlayacağım bugün bakalım..

Günaydın kızlar sizleri çok özledim buraya gelip sizlerle sohbet etmeyince suçluluk duygusu hissediyorum.
Bugünden itibaren burdayım inşallah akşam spora gideceğim:KK71:
Regliyim bu hafta tartıya nasıl yansır bilmiyorum bugün ilk günüm.

Tam mevsimi canım ben 2 yıl yaşadım bahar da gidersen güzel yazın nemle birlikte çekilmiyor .
Nerde yaşadın canim hangi şehri biz orduluyuz :KK51: Spor nasıl gidiyor
Sabah benim tartım bozuldu. Geçen hafta 65.1 idim sabah kıyafetle 65.3 geldim
Kıyafeti çıkardım wc gittim geldim 65.5 çıktım
Sonra error verdi :D napicam hiç bilmiyorum pili mı bitiyor acaba
Yeni tartı da alamam şuan paramı makyaj malzemelerine harcadım :D
Kardeşim bana sen bacakları yine inceltmissin dedi :D tatilden döndüğumdem bu yana
Ama daha başlangıç yılbaşına kadar spora devam:KK76:
Seni aradı gözlerimm sporu yapalım da etiketleyeljm birbirimizi yılbaşına fit giricez :KK73:

Nerde yaşadın canim hangi şehri biz orduluyuz :KK51: Spor nasıl gidiyor
Sabah benim tartım bozuldu. Geçen hafta 65.1 idim sabah kıyafetle 65.3 geldim
Kıyafeti çıkardım wc gittim geldim 65.5 çıktım
Sonra error verdi :KK70: napicam hiç bilmiyorum pili mı bitiyor acaba
Yeni tartı da alamam şuan paramı makyaj malzemelerine harcadım :KK70:
Kardeşim bana sen bacakları yine inceltmissin dedi :KK70: tatilden döndüğumdem bu yana
Ama daha başlangıç yılbaşına kadar spora devam:KK76:
Seni aradı gözlerimm sporu yapalım da etiketleyeljm birbirimizi yılbaşına fit giricez :KK73:

İnşallah canım ben rizede yaşadım çaykur da çalıştım bir dönem. Sporu perşembe gününden itibren hiç yapmadım zeytin topladım otur kalk :KK9: Yediklerime dikkat edemedim akşamları ekmeksiz geçiştirdim. Evet spor yapalım etiketleyelim bana da sanki bacaklarım inceliyor gb geldi. Bu akşam pilatesim var h.sonuda legmagc yapacağım inşallah:dua:
Pilini bir değiştir istersen, birde pili oynmasın yerinden . İnşallah bozulmamıştır cuma gününe de az kaldı.

Günaydın minnoş kelebekler :KK200:
Tartı da inanılmaz rakamları gören kedi diyete dönüyor şok şok şok :KK53:
Skandallar kedisi için diyet nasıl olacak hepsi reklamlardan sonra :mad::skandal::skandal::mad::KK53:

Hoşgeldin izine ayrılınca sonu çok kötü oluyor. Detoks mu yaparsın ketojenik diyete mi başlarsın bilemedim:KK62:

İnşallah canım ben rizede yaşadım çaykur da çalıştım bir dönem. Sporu perşembe gününden itibren hiç yapmadım zeytin topladım otur kalk :KK9: Yediklerime dikkat edemedim akşamları ekmeksiz geçiştirdim. Evet spor yapalım etiketleyelim bana da sanki bacaklarım inceliyor gb geldi. Bu akşam pilatesim var h.sonuda legmagc yapacağım inşallah:dua:
Pilini bir değiştir istersen, birde pili oynmasın yerinden . İnşallah bozulmamıştır cuma gününe de az kaldı.
Ay Rize de çok güzel 😍😍
Başlayalım canim ben daha farketmeden tam ama tatilden ilk döndüğüme nazaran daha toparladim diyebilirim. Bugün de zor gelmezse yaparım :D
Bilmiyorum ki şuan tartı almayı düşünmüyorum inşallah düzelir ablama diyeyim de baktirsin :D

aynen benim eski tartiyi degistirdim. meger zemin degistikce pili yerinden oynuyomus. bos yere 2 tarti var simdi evde. ikiisiyle de tartiliyorum emin olmak icin :deli:

Menüm
Sabah :2 dilim kepek ekmeği,1 2 kaşık domates sosu ev yapımı,3 zeytin,3 kaşık lor,1 avuç fıstık

Akşam:200 Gr tavuk,1 bardak ayran, salata,yarım dilim ekmek

Spor yapasim yoktu bugün
Eğer akşama yapabilirsem yapıcam
Sadece 15dk bölgesel,150 ip ve 25 squat yaptım
Normalde 3odk Leslie ve 45dk pilates vardı rutinde sanırım yarına kalır Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull hande_buse hande_buse

Back