Sağlık ocağı yapmadı hastaneye yönlendirdiSağlık ocağında yapılıyor cnm niye hastaneye gittinki bagli oldugun saglik ocagina git yaparlar
ben 1 ay önce yaptırdım bütün testlerimi
geçmiş olsun canım.herkese günaydın benim bu sabah migrenim tuttu felaket bir baş ağrısıyla uynadım midem bulanıyor şu anda tek istediğim şey yatmak ama nerde işteyim
herkese günaydın benim bu sabah migrenim tuttu felaket bir baş ağrısıyla uynadım midem bulanıyor şu anda tek istediğim şey yatmak ama nerde işteyim
Motivasyon tam hız devamkızlar üzgünüm bende gercekten gr kıpırdamıyor sanki korumadayım bende yeni heycanlar arıyorum ama hayat yakamı bırakmıyor
evde tadilat başladı,tamda tatile denk geldi ufff bütün binanın oldugundan ertelenmiyor,ben bu tatili 4 gözle bekliyordum.toparlanıp bi düzen kuracaktım.haftasonuyla olmuyor beni anca çalışan ve 3 cocuklu 1 nazlı kocalı olan bir anlar.
motivenizi bozmuyorsam lisetede kalayım,en azından dagıtmıyorum ama söz en kısa sürede bi çare bulacagım.
ben sabitim.
Günaydın kızlarrr ill bildirimi ben yapayımm
Geçen hafta 70.7
Buhafta70.3
Fark 0.4
Yüzde 0.56
Eki Görüntüle 2548047
Orta seviye yapıyorum benPilatesin zor seviyesini mi yapıyorsun ben ağır kaplumbağa gbyim
4 haftalik bilanco uygulamasi yapacaktik bugun.
2 sari kart >diskalifiye seklinde. ancak duruma bakilirsa pek uygulanabilir olmayacak.
sahgull
listedeki en dusuk yuzdeli kisi menu kontrolu yapsa, ondan sonraki de spor puanlamasi yapsa 1 ay boyunca olmaz miyeterince agir bi ceza
eksilen kilo / gecen haftaki kilo ×100Bende hesaplamayı unutmuşumBiri anlatsındahesaplayalım
diskalifiyeden iyidir yine deÇok ağır bir ceza canım.
incelirsin tabii.Kizlar. Aranızda sporla ilgilenen var mı. Yada bilgisi olan. Haftada 3 gün 30dk Leslie ve arkasına 45dk pilates yaparak incelir miyim?yediklerime dikkat ediyorum
Günaydın kızlarrr ill bildirimi ben yapayımm
Geçen hafta 70.7
Buhafta70.3
Fark 0.4
Yüzde 0.56
Eki Görüntüle 2548047
sahgull çok gecmiş olsun .Allah kolaylık versin.
günaydın kızlar dün akşam kızım anneannede kaldı biz de eşimle dışarda yemek yiyip sinemaya gittik , 7. koğuştaki mucizeyi izledik ağla ağla içim şişti.
Sabah :1 yumurta, peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1 avuç fındık, sade kahve
Öğlen 1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, tavuk 2 kaşık
Ara :1/2 elma, 2 mandalina
Akşam : Izgara köfte , şalgamHepfitim - sahgull
45 dk çok tempolu yürüdüm ,15 dk kalça egzersizi yaptımaypare ackerman
Benim bu hafta deneme sürecim bitiyor heralde , şimdiki kilom 68.00 pazartesi gününe göre -600 , geçen hafta cumu günü için -500Hepfitim - sahgull
kilomuda yazayım 66.5 çıktım artıda geçen hafta 67 idim tam yanlış hatırlamıyorsam
cok ozur dilerim arkadaslar malesef artiyim
tamamen kendi esekligim carsamba menumun ceremesi.
haftaya telafi edecegim soz veriyorum.
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.6
+300 gr
%-0.45
4 haftalik bilanco uygulamasi yapacaktik bugun.
2 sari kart >diskalifiye seklinde. ancak duruma bakilirsa pek uygulanabilir olmayacak.
sahgull
listedeki en dusuk yuzdeli kisi menu kontrolu yapsa, ondan sonraki de spor puanlamasi yapsa 1 ay boyunca olmaz miyeterince agir bi ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?