Hareketsiz kalma bugün de gayet iyi yapmışsın canim olsun süpersin
Ah keşke ben olsam öyle olsam diyet yapar mıydımGigi hadid kendisii
hellöö kızlar nabersiniz?
pişşşt tombul kuşmurya07 serpme kahvaltım layt kremam sen şu keto işini ne yaptın ben de araşştırıyorum da bi arpa boyu yol alamadım nedir ne değildir iyicene bi anlasam bi
kulağım çınladı geldim.hellöö kızlar nabersiniz?
pişşşt tombul kuşmurya07 serpme kahvaltım layt kremam sen şu keto işini ne yaptın ben de araşştırıyorum da bi arpa boyu yol alamadım nedir ne değildir iyicene bi anlasam bi
ya aslında senin bu dediğin bende hedefe varınca olur.benim bünye denge kabul etmiyor 1 meyve bile beni 2 gün geriye götürüyor.ama gercekten diyetten cok yorulmusum,göz doyucu bi sonuc alamamak da yoruyor.Artık yasaklamıyorum kendimi diyet yapıyorum diye şartlandırmıyorum ömür boyu o böreklerden, poğaçalardan uzak kalamam . Ama miktarında dikkat edip sonrasında ya spor ya da ertesi gün /öğün yediklerimle dengelemeyi planlıyorum.
170 falan canim, fiziğim orantısız ama. 65 kg iyi olabilir ama kesinlikle fit bir kilo değil,idealim 5765 kilosun canım çokta değilsin . Boyun kaç cm di
GunaydinnGeçmiş olsun kaptanım
Herkese günaydın
Simit yiyerek ac kalmissin kuzum
Amin canimGünaydın canım sağlıklı haberlerle dönün inşallah
Canim öğle cok fazla ve karbon menusu olmusDün akşam bir daha uğrayamadım kızlar
Sabah :1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir domates
Ara 1 sade kahve
Öğle : 1 kase çorba, etli bezelye yemeği 4 kaşık pilav
Ara :1 sade kahve
Ara :Yarım elma, 1 avuç içi kadar çiğ fındık, yarım armut,
Akşam 1 tabak nohut yemeği
Spor: 20 dk tempolu yürüyüş, 25 dk bisiklet eliptik ve normal
1 saat pilates o yorgunlukla akşam 10 da uyudumHepfitim @sahgull
Ay su Sefa Doğanay in meydan okudugu hatunHareketsiz kalma bugün de gayet iyi yapmışsın canim olsun süpersin
Ah keşke ben olsam öyle olsam diyet yapar mıydımGigi hadid kendisii
ya aslında senin bu dediğin bende hedefe varınca olur.benim bünye denge kabul etmiyor 1 meyve bile beni 2 gün geriye götürüyor.ama gercekten diyetten cok yorulmusum,göz doyucu bi sonuc alamamak da yoruyor.
birde aslnda ben sağlıklı şeyleri daha cok seviyorum dün bayıla bayıla yulaflı krep yedim en kral pogacaya değişmem.
canım mide ve barsak rahatsızlığında da b12 eksikliği oluyor,şişkinlik kabızlık ağrı oluyor mu irritable barsak sendromunda gastrit ve mide ülserinde geçirgen barsak sendromunda b12 emilimi sorun oldugundan eksiklik oluyor.Değişikliklere açığım çavdar yulaf kepeklerini çok kullandım, soyutlayınca herşey kendimi daha beter oluyorum bir dönem güzel gidiyor sonra bir haftasonu bozuyorum. B12 im çok düşmüş uzun süre bilinçsizce diyet yapmaya çalışmaktan oldu diye düşünüyorum. Ekmeğimi de yiyorum ama kararında
Zaten bı laf var çirkin değilsiniz fakirsiniz diyeGunaydinn
Simit yiyerek ac kalmissin kuzum
Dengeli ve doyurucu kahvaltiyi yeğlerim
Aksam da ekmek yerine 1 dolma daha yerdim ben olsam
Afiyet olsun
Amin canim
Esim sonuclari alip gostermeye gitti bakalim
Ciğerler temizmis cok şükür
Bakalim kanda ne diyecek
Canim öğle cok fazla ve karbon menusu olmus
Ay su Sefa Doğanay in meydan okudugu hatun
Sefa botokssuz dolgusuz ondan guzel cidden
canım mide ve barsak rahatsızlığında da b12 eksikliği oluyor,şişkinlik kabızlık ağrı oluyor mu irritable barsak sendromunda gastrit ve mide ülserinde geçirgen barsak sendromunda b12 emilimi sorun oldugundan eksiklik oluyor.
canım mide ve barsak rahatsızlığında da b12 eksikliği oluyor,şişkinlik kabızlık ağrı oluyor mu irritable barsak sendromunda gastrit ve mide ülserinde geçirgen barsak sendromunda b12 emilimi sorun oldugundan eksiklik oluyor.
Afiyet olsun canım kahvaltı sadece simit olması sade geldi. Akşam hem dolma hem ekmek birde o dikkatimi çekti 2 dolma yiyip ekmekte yemeyebilirdin ne bileym bilemedim
işte bunlarla veremiyoruz veren yok mu tabiki var ama ben değilim.yaa salata çoban salataydı çok da güzeldi suyuna bandıra bandıra yedim
işte bunlarla veremiyoruz veren yok mu tabiki var ama ben değilim.
işte bunlarla veremiyoruz veren yok mu tabiki var ama ben değilim.
Anacım yemeyi de çok seviyorum nalet olsun içimdeki yemek sevgisine
Yemesem verecem de
fonda çalan şarkı murya feat isyeeankarmemur21 oo yeeahişte bunlarla veremiyoruz veren yok mu tabiki var ama ben değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?