Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yanmalı, acılıyım sen nasılsın ? Pilatesin ağrılarına 1 ayda alışcam sanırım
Senin tatil nasıl? ketojenik diyete mi meraklandın ?

kulağım çınladı geldim.
keto anlaşılmaz yaşanır.onu anlamak için face de ketojenik diyet dayanışması grubuna katıl ve saatlerini ver incele.
ben yapmadım
benim hayatım gercekten inanılmaz yogun 1si 1.sınıf 3 okullu cocuk iş hayatı cok yogun koca ve toplantılar eğitimler vs ile dolu bi iş hayatı ve ben pertingen.
öyle güzel tarifler vs paylaşılıyor ki.
birde ben şundan cok adapte olamadım teyzemde meme kanseri vardı,riskli gruptayım tıbben cok yaglı diyet rsik bende ketocular hayır desede cok mutmain olamadım.

ya aslında senin bu dediğin bende hedefe varınca olur.benim bünye denge kabul etmiyor 1 meyve bile beni 2 gün geriye götürüyor.ama gercekten diyetten cok yorulmusum,göz doyucu bi sonuc alamamak da yoruyor.
birde aslnda ben sağlıklı şeyleri daha cok seviyorum dün bayıla bayıla yulaflı krep yedim en kral pogacaya değişmem.

Geçmiş olsun kaptanım
Herkese günaydın
Gunaydinn
Günaydın hatunlar;

Dün ki menüm @sahgull Hepfitim

Kahvaltı 09.00
Yarım simit

Öğle 13.00
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek tam tahıllı

Akşam 18.00
1 biber dolması
Salata
1 dilim ekmek

Su 2,5 lt
Simit yiyerek ac kalmissin kuzum
Dengeli ve doyurucu kahvaltiyi yeğlerim
Aksam da ekmek yerine 1 dolma daha yerdim ben olsam
Afiyet olsun
Günaydın canım sağlıklı haberlerle dönün inşallah
Amin canim
Esim sonuclari alip gostermeye gitti bakalim
Ciğerler temizmis cok şükür
Bakalim kanda ne diyecek
Canim öğle cok fazla ve karbon menusu olmus
Hareketsiz kalma bugün de gayet iyi yapmışsın canim olsun süpersin

Ah keşke ben olsam öyle olsam diyet yapar mıydım Gigi hadid kendisii
Ay su Sefa Doğanay in meydan okudugu hatun
Sefa botokssuz dolgusuz ondan guzel cidden

Değişikliklere açığım çavdar yulaf kepeklerini çok kullandım, soyutlayınca herşey kendimi daha beter oluyorum bir dönem güzel gidiyor sonra bir haftasonu bozuyorum. B12 im çok düşmüş uzun süre bilinçsizce diyet yapmaya çalışmaktan oldu diye düşünüyorum. Ekmeğimi de yiyorum ama kararında

canım mide ve barsak rahatsızlığında da b12 eksikliği oluyor,şişkinlik kabızlık ağrı oluyor mu irritable barsak sendromunda gastrit ve mide ülserinde geçirgen barsak sendromunda b12 emilimi sorun oldugundan eksiklik oluyor.

Zaten bı laf var çirkin değilsiniz fakirsiniz diye herkesin suratı aynı oldu resmen, aynı dudaklar aynı burunlar ,pilastik bebek gibiler

Yok canım çok şükür midem ve bağırsaklarımda sıkıntım. Bende emiliminden şüphe ediyorum

Yok canım çok şükür midem ve bağırsaklarımda sıkıntım.

Afiyet olsun canım kahvaltı sadece simit olması sade geldi. Akşam hem dolma hem ekmek birde o dikkatimi çekti 2 dolma yiyip ekmekte yemeyebilirdin ne bileym bilemedim

yaa salata çoban salataydı çok da güzeldi suyuna bandıra bandıra yedim

işte bunlarla veremiyoruz veren yok mu tabiki var ama ben değilim.

Dün bi diyetisyenle karşılaştım
Diyo ki herkes belli bi yaşa kadar depo yapar işte yağ hücresi deposu, calsiyum deposu v.s
o yiyip yiyip kilo almayanlar belli bi yaşa kadar hep zayıf olup zaten yağ hücresi üretmemiş olanlar,
şişman olanlarda o hücrelerin sayısı fazlaymış..
ve yağ hücresi azalmazmış arkadaşlar büyür veya küçülürmüş..

Anacım yemeyi de çok seviyorum nalet olsun içimdeki yemek sevgisine
Yemesem verecem de

Bende aynıyım , maşallah iştahlı biriyim erinmem yaparım pişiririm ama bu zamana kadar yedik ne kazandım kilo alıp vermek şimdi dngli beslenme hedefim var inşallah gerçekleştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…