Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun cnm
Allah kolaylık versin

Off kızlar bugünümü yazmayayım hiç felakettim içimr canavar girmiş gibiydi. Sahilde yürüyüş yaptım sadece tek artım bu.
Hafta içi if'nin gözünü seveyim yaa canm hiç birşey çekmiyor ama haftasonu yokmu off of neyse kızlar iyi geceler sabah tartıyla görüşürüz görüşmek istemesem de

oh sukur gece yarisi da olsa jillianimi yaptim.
yarin son kez yapacagim bu videoyu sonra 2. videoya baslayacagim
davette de cok guzel idare ettim sukur. yalniz cok gec servis ettiler, o yuzden yarinki tartidan pek ic acici sonuc beklemiyorum
Valla tebrikler süper ötesisin

Ne yedim bcm

Günaydın hatunlar;

İşe başladım geçen haftam kabus gibiydi iyi ki işim var çalışıyorum çok şükür..

Sabah tartım 60.5 di yine ama çok erken tartıldığım için oldu sanırım..
Evde olduğum süreçte suyum da hep aksadı evde iş güç uğraştım ama yaa çok yoruldum ve yorgunluk ödem yaptı gibi hissediyorum inşallah cumaya atıcam üzerimdekileri..

Cuma 70.7ydim bu sabah 71.8 çıktım oha yaa 1günde bukdr fark eder miiii hafta sonu if yapamdığım içinde hep + çıkıyorum ama bukdr beklemiyordum

Canım onun çoğu ödem bugün çok dikkatli beslen haşlanmış yumurta falan ye akşam ekmek hiç tüketme yeşil çay iç atarsın..

oh sukur gece yarisi da olsa jillianimi yaptim.
yarin son kez yapacagim bu videoyu sonra 2. videoya baslayacagim
davette de cok guzel idare ettim sukur. yalniz cok gec servis ettiler, o yuzden yarinki tartidan pek ic acici sonuc beklemiyorum

İlk video kaç gün sürdü yani canım ikinci video ne kadar sürecek?

herkese günaydın haftasonu hiç yazamadım acayip suçlu hissediyorum kendimi
dün aniden yemekli misafirim geldi sabahtan akşama kadar motor takmış gibiydim evde cumartesi de düğün vardı bu haftasonu hiç dinlemedim
tartım sabit yalan yok sevindim ben çünkü hem çok hareketliydim hemde yenmemesi gereken şeyler yedim

Canım onun çoğu ödem bugün çok dikkatli beslen haşlanmış yumurta falan ye akşam ekmek hiç tüketme yeşil çay iç atarsın..

Umarımm canım zaten haftaiçi ekmek yemiyorum hiç 2 öğün yiyorum nerdeyse açım diyebilirim :)

Selam kızlar
Nasıl gidiyor pazar
Ben ütülerimide yaptım ohh iş bitti benim için en zoru ütü
Akşam dışarda yiycez diyete uygun yerim etli bişeyler olur
Darısı başıma diyorum kaptanım
Bi dunya ütü var da
gecmis olsun yavrucaga
benim evin isleri de bitmiyor arkadas
bugun islerimi bitirip sporumu yapmam lazim aksama davetliyiz, donuste katiyyen yapamam jilliani
Sağolasın kuzum
Cuma 70.7ydim bu sabah 71.8 çıktım oha yaa 1günde bukdr fark eder miiii hafta sonu if yapamdığım içinde hep + çıkıyorum ama bukdr beklemiyordum
Ödemdir canim dikkat et bol su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…