uff yapamadim ya. cok gec donmezsek yatmadan yapicam canim.Jilliani yapabildin mi canim? Davette dikkat et canim fazla kacirma
Geçmiş olsun cnmSlm hatunlar
Eşim bu hafta geceye gecti bilen bilir bu hafta yandim ben yani
Kardesimin kizi yine hastaneye yatti bi yandan onlara üst bas ayarla kirlileri yika yemek gönder
2 ev isi oldu resmen
Bian once iyilessinler de hic gözümde degil
Minikleri yikadim uyutuyorum simdi
Valla tebrikler süper ötesisinoh sukur gece yarisi da olsa jillianimi yaptim.
yarin son kez yapacagim bu videoyu sonra 2. videoya baslayacagim
davette de cok guzel idare ettim sukur. yalniz cok gec servis ettiler, o yuzden yarinki tartidan pek ic acici sonuc beklemiyorum
Ne yedim bcmOff kızlar bugünümü yazmayayım hiç felakettim içimr canavar girmiş gibiydi. Sahilde yürüyüş yaptım sadece tek artım bu.
Hafta içi if'nin gözünü seveyim yaa canm hiç birşey çekmiyor ama haftasonu yokmu off ofneyse kızlar iyi geceler sabah tartıyla görüşürüz görüşmek istemesem de
Cuma 70.7ydim bu sabah 71.8 çıktım oha yaa 1günde bukdr fark eder miiiihafta sonu if yapamdığım içinde hep + çıkıyorum ama bukdr beklemiyordum
oh sukur gece yarisi da olsa jillianimi yaptim.
yarin son kez yapacagim bu videoyu sonra 2. videoya baslayacagim
davette de cok guzel idare ettim sukur. yalniz cok gec servis ettiler, o yuzden yarinki tartidan pek ic acici sonuc beklemiyorum
Canım onun çoğu ödem bugün çok dikkatli beslen haşlanmış yumurta falan ye akşam ekmek hiç tüketme yeşil çay iç atarsın..
Darısı başıma diyorum kaptanımSelam kızlar
Nasıl gidiyor pazar
Ben ütülerimide yaptım ohh iş bitti benim için en zoru ütü
Akşam dışarda yiycez diyete uygun yerim etli bişeyler olur
Sağolasın kuzumgecmis olsun yavrucaga
benim evin isleri de bitmiyor arkadas
bugun islerimi bitirip sporumu yapmam lazim aksama davetliyiz, donuste katiyyen yapamam jilliani
Ödemdir canim dikkat et bol su icCuma 70.7ydim bu sabah 71.8 çıktım oha yaa 1günde bukdr fark eder miiiihafta sonu if yapamdığım içinde hep + çıkıyorum ama bukdr beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?