- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
İnşallah kolay atlatırsınızOğluş aksi nalet modunda
Vallahi aylardır diyetten bezdüm![]()
Dikkat et kilo alıp dönmeyesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kolay atlatırsınızOğluş aksi nalet modunda
Vallahi aylardır diyetten bezdüm![]()
Her şey olabülüüİnşallah kolay atlatırsınız
Dikkat et kilo alıp dönmeyesin
sen geri girene ben mezun olurum tur bindiririmHellööö takım nasılsınız? İzine mi ayrıldım ben şimdi hiç inanasım gelmiyor aylardır diyette olunca demek ehuhe tüm iştahım birden kesildi![]()
Çifte huni takıyorum bebeler iş yapışan kilolarNapiyon kız hunili niye yoksun epeydir
Tabletle acemilik.alisamadim cepten tabletten girmeyeNe biçim etiket bu la bakmasam görmeyecem hee
Aynen canım
Biraz daha katılımı arttır böyle güzel kilolarda ver alırım tabiki
Baktım girişim gidiş değil az kafayı toplayım didimKız kedi sen niye izne çıktınLusi
Vayy babooo şişkolatam coştusen geri girene ben mezun olurum tur bindiririm![]()
Çakma cheesecake miydi o canım afiyet olsun da 5 kilo için son ödülün bu olsunÖğlen arkadaşla dışarıdaydım san sebastian tatlısından yedim ödül verdim kendime toplamda 5kg verdim diyeyanına da naneli limonata içtimm. Bu arada buraya gelmeden önce başlamıştım ben diyete
Akşam da döner + 1 parça tavuk + biraz yoğurt yedim sonra da mandalina.
Bugün izinliydim böyle günlerde su içmiyorum nedense aramıyorum ya çalışırken daha iyiyim su konusunda.
Yürüyüşte 15bin adım atmışım![]()
Çakma cheesecake miydi o canım afiyet olsun da 5 kilo için son ödülün bu olsun![]()
Netten baktım demin kız pişirilen cheesecake cinsi işteYok canım anlatılmaz yaşanırdur fotosunu eklimm. İlk 5kilo ödülüm bu diğer 5i verirsem yine ödül
Eki Görüntüle 2546472
Afiyet olsun canımMenumu vereyim
Öğle mor lahana 1 corbakasesi yağsız limonlu
Kıymalı patlıcan
Yulafli yoğurt çeyrek nar çığ bademli
Akşam 1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt biraz kıymalı patlıcan fırında pişmiş
Çok az şekerli bal kabağı firinlanmis
Hos geldin tekrar canimArtik burdayım.
Sen de ye kedicik kim tutar seniNetten baktım demin kız pişirilen cheesecake cinsi işte
Afiyet olsun demiiiicim zalımın gızı![]()
Netten baktım demin kız pişirilen cheesecake cinsi işte
Afiyet olsun demiiiicim zalımın gızı![]()
hamis demisken adetim 3 gun gecikti. suphelendigim bisey yok ama test yapicam yiycem bitircem kendimi yineVayy babooo şişkolatam coştu![]()
Ben hamiş olursam anca o zaman bindirirsin tur daha kediyi tanıyamamışsın ahh![]()