- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
free liste yapalim takibiniz kolay olur. aylik % icin.Bizim için liste yokmu :)
canim sen bu haftaki kilonu yazmis miydin?Biz daha listeye giremedik. 2 hafta deneme süresi var ya :)
3. Takım 643. Etap free liste
Luteb03(73.5/72.3/1.2/%1.63) yeni üye baş.kilosu 73.5 katılım tarihi 05/10/2019, hedef kilosu 65
Mitolojik(74///%) yeni üye baş kilosu 74, katılım tarihi 05/10/2019, hedef kilosu 56
Luteb03 hedef 65 yazmissin dogru degil mi M Makbile sen de kilonu bildirip hedefini kontrol eder misin ekleyeyim.
Takım kuralı 7.madde alıntısıdır !!
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec öğle 13:00'a kadar yapilmalidir.
pretty_rose canim takima baslarken bu kurallari okuyup kabul ediyoruz
Ve şuan sen hâlâ kilo bildirimi yapmadigin icin kural ihlali yapiyorsun
Lütfen dikkatli olalim
Benim oğlan da ameliyat olacak şuan gündemimiz bu bizim de.2015 doğumlu canım 19 ekim de tam 4 olacak. İnan bizde çok direndik, kaç dr gezdim en son amelyata karar verdik hatta ameliyat tarihinden önce yine hastalandı 1 kez ertelendi amelyatı sonunda oldu. Oldukça büyüktü bademcikleri küçük diline değiyormuş öğürüyordu yemek yerken, geniz eti de büyük olunca geceleri horluyordu ama öyle böyle horlama değil, uyku apnesine dönmemesi için yaptırdık.
deeet o kadar etiketledim cabuk hesapla sporlarimiBenim spor listesine el at maaşallah fahri gaptanıma![]()
Bakarukdeeet o kadar etiketledim cabuk hesapla sporlarimi![]()
Yaaa çok minnoşsun memur hanım 2017den beri evdeyim iş yerinde yemek yemeyi özledimEki Görüntüle 2544272
Öğle yemeğim
Pilav tatlı kızartma almadım
Çorba yarım kepçe
Köfte 3 tane
Salata bide
Armutu ara öğün yapıcam henüz yemedim
Benim oğlan da ameliyat olacak şuan gündemimiz bu bizim de.
Bademciklerde sıkıntı yok ama geniz eti çok çok büyümüş bir de kulakta sıvı birikmesi var tüp takılacakmış.
Kaç yaşındaydı ameliyat olduğunda?
Ben genel anesteziden çekiniyorum azcık
Eki Görüntüle 2544272
Öğle yemeğim
Pilav tatlı kızartma almadım
Çorba yarım kepçe
Köfte 3 tane
Salata bide
Armutu ara öğün yapıcam henüz yemedim
Pazartesi tartılmıyormuyduk cuma da mı var bilmediğim için sabah tartılmadımfree liste yapalim takibiniz kolay olur. aylik % icin.
canim sen bu haftaki kilonu yazmis miydin?
free liste yapacagim aylik bilanco icin de takibi kolay olur![]()
cuma diğer takımlarla yarış için tartılıyoruz, p.tesi takım içi haftasonu kaçamak kontrolüPazartesi tartılmıyormuyduk cuma da mı var bilmediğim için sabah tartılmadım
Yarın sabahtan tartılıp söyleyeyim
Biz daha listeye giremedik. 2 hafta deneme süresi var ya :)
Deneme sürecin bitince tatlim![]()
3. Takım 643. Etap free liste
Luteb03(73.5/72.3/1.2/%1.63) yeni üye baş.kilosu 73.5 katılım tarihi 05/10/2019, hedef kilosu 65
Mitolojik(74///%) yeni üye baş kilosu 74, katılım tarihi 05/10/2019, hedef kilosu 56
Luteb03 hedef 65 yazmissin dogru degil mi M Makbile sen de kilonu bildirip hedefini kontrol eder misin ekleyeyim.
asil tarti cuma canim. pazartesi kontrol icin sadecePazartesi tartılmıyormuyduk cuma da mı var bilmediğim için sabah tartılmadım
Yarın sabahtan tartılıp söyleyeyim