Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok son 2 3 kere tartildim hep 500 gr fark cikiyor. aslinda daha fazla verdigime eminim ama en kesini bu.Cnm geçen hafta başlangıç kilona +500 ekle sonra bu haftaki kilonla normal işlem yap
Ama eminsin demi bak daha çıkmasın tartı farkı yerini bulda
Et bacim en kekiklisindenLaaa et mi o bayram zabahı geldi aklıma canım çekti![]()
Kaptanim giremedim siteye geceden beridirGünaydın kozlar bildirimler neredeee
Bakcam kaptanim
Ben bi yapiyim sen kontrol et kaptanımHerkes paylaşsın kilosunu
ecele care yok canim el mecbur yazacaksinKaptan beni kesin öldürecek
Yazamıyorum kilomu
Acaba baska biseyle mi degistirsen bacim bikac günsimdi aglaya aglaya jillian yapacagim.
merdiven bile cikamiyorum dogru durust![]()
birakirsam bi daha donemem ama cok zorlanirsam birakicam bakalimAcaba baska biseyle mi degistirsen bacim bikac gün
O zaman dk kisa tut baribirakirsam bi daha donemem ama cok zorlanirsam birakicam bakalim
senin durumun herkeste olan olağan sakın değiştirme devam et geçiyor onlar.birakirsam bi daha donemem ama cok zorlanirsam birakicam bakalim
yok tamamladim da bugun kolay yapan kizi takip ettim. dun nasil olsa ham degilim diye zor yapani takip etmistimO zaman dk kisa tut bari
evet devam ettim ben de sukur bitirdim bugun de. bakiyim belki ecza dolabinda vardirsenin durumun herkeste olan olağan sakın değiştirme devam et geçiyor onlar.
magnezyum bulabilirsen iç magnezyum kas tutulmalarına iyi geliyor.doğal olarak avakado ve sumakta birde muzda var.
sicak havlu iyi geliyor canim.Kızlar çok kötü boynum tutulmuş hic hareket edemiyorum ev berbat halde
krem sürdüm ilaç aldım ise yaramadı fikri olan varmı
Sıcak su torbası koydum ama hic fayda etmediyok tamamladim da bugun kolay yapan kizi takip ettim. dun nasil olsa ham degilim diye zor yapani takip etmistim
evet devam ettim ben de sukur bitirdim bugun de. bakiyim belki ecza dolabinda vardiralip atiyorum genelde herseyi
sicak havlu iyi geliyor canim.
dinlen zorlama zorladikca daha kotu olur.Sıcak su torbası koydum ama hic fayda etmedi
Bizim için liste yokmu :)***3. Takım 643. Etap***
Sahgull(63,6///%)
Hepfitim(82,8///%)
ervanazlim(82///%)
Pisi pisi kopatim(67,5///%)
Kedilovic(62,9///%)
Olvidos(67,6///%)
Canim cocuklarim(70,4///%)
pretty_rose(60,2///%)
murya07(78,6///%)
3. Takım ortalaması :
Biz daha listeye giremedik. 2 hafta deneme süresi var ya :)Bizim için liste yokmu :)