- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi ekmiyon kizKızlar yeni okudum geçmişi birazdan menümle aranızdayım ben ekmedim için kilo veremiyormuşum![]()
Kızlar yeni okudum geçmişi birazdan menümle aranızdayım ben ekmedim için kilo veremiyormuşum![]()
Ekmek yediğim demek istemiş heralde bacım da eli ayağına dolaşmış diyememişNeyi ekmiyon kiz![]()
Yani çok fazlaGeçen hafta: 60.2
Bu hafta: 60.8
Giden kilo: -0.6
Yüzde: -0.1 oluyo galiba tam hesaplayamadım ama![]()
Ayy ben daha acemiYaaa çok minnoşsun memur hanım 2017den beri evdeyim iş yerinde yemek yemeyi özledim![]()
Uygun şeylerden alabilirsin cnmHaftaya salı bende yemekhaneden yemeğe başlayacağım çok sıkıldım evden yemek taşımakla olmuyor çoğu zaman taşımıyorduk salata ile geçiştiremiyorum artık
Ellerine sağlık şişmoşş3. Takım 643. Etap free liste
Luteb03(73.5/72.3/1.2/%1.63) yeni üye baş.kilosu 73.5 katılım tarihi 05/10/2019, hedef kilosu 65
Mitolojik(74///%) yeni üye baş kilosu 74, katılım tarihi 05/10/2019, hedef kilosu 56
@Luteb03 hedef 65 yazmissin dogru degil mi @Mitolojik sen de kilonu bildirip hedefini kontrol eder misin ekleyeyim.
Canım sıcak tutKızlar çok kötü boynum tutulmuş hic hareket edemiyorum ev berbat halde
krem sürdüm ilaç aldım ise yaramadı fikri olan varmı
HarikaEki Görüntüle 2544273
Şükür 81 görebildim
Haftaya 79.9 olsa ne güzel olurHarika
Hadi artık gelsin 7 ler
Niyeki ya belkide ara öğünlü 3 öğünmü beslenmen gerekiyor anlamadım kiya benim gercekten olmuyor bu hafta ekstrem zorladım saatlerce ac gezip yediğimde karbon tüketmedim bi şaşkınlık olsun metamda diye
sahgull gercekten hem katılım hem diyet için zorluyorum kendimi ama bi cm yol katademiyorum
bana ve metama 1 hafta daha şans verelim olmadı listesiz takılayım burda zira gecen
gecen hafta 78.6
bu hafta 78.5
eksi 100gr
yüzde 0.13
Olmaması için bir sebep yok benceHaftaya 79.9 olsa ne güzel olur![]()
Cidden oyleOlmaması için bir sebep yok bence
Sgl cnmCanım sıcak tut
Havlu üstünden koy sıcak su torbasını
En kestirme kas gevşetici
Sıcakta iyi geliyor
cok yogunsun elin degmez diye hallediverdim :)Ellerine sağlık şişmoşş
Not almıstım ama geçiremedim halletmişsin
Bi haftayı bulur ama bırakma sen Unutursun için yanaaa yanaaakizlar cidden cok fena et kesigiyim oturup kalkarken merdiven inip cikarken cok zorlaniyorum. birakmak istemiyorum baslamisken ama ne zaman gecer bu![]()