- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam yapmıstı canımYaptın mı sen murya?
Çok yoruyo o zmn iyi inceltiyosa dimi..
Kaç yaşında canım senin kız?
Ben de ameliyat olmaması için direniyorum 6 yaşında geçer diyorlar
Yok o kadar içilmez yaa davul olursun..
Zaten o kadar içmiş içmiş etkisi olmamış ya yeşil çaya yöneliyim diyorum ben de..
Ne güzel hepiniz az çok veriyorsunuz haftaya bende başlayıp katılmak istiyorum aranıza. Spora bir çözüm bulmalıyım ama.. Benim incelebilmem için spor şart. Sporda puanlıyor muyuz kızlar.
Bildin tebriklerLusi bakiyor puanlama isine gerci kendi spor yapmiyor diye herkesin puanlarini da ic edebilir belli olmaz onun isi
![]()
Tam set yapmaman lazımdı bacım sen kaşınmışsın ehuhe jillan da yalan olduya bacaklarim cok aciyor et kesigi felaket
ben bugun bu jilliani nasil yapicam![]()
ama kac gundur on hazirlik yapiyordum basima bu gelmesin diye squat agirlik dans falanTam set yapmaman lazımdı bacım sen kaşınmışsın ehuhe jillan da yalan oldu![]()
Günaydın hanımlar;
Dün bişey öğrendim kadının biri 4 lt su içiyomuş günde ama ödemleri gitmiyormuş, diyetisyeni gitmediğini söylemiş yani ödemlerinin, yeşil çay içecekmiş artık..
Yani bol su içmek her zaman işe yaramayabilir ödem çayı desteği almamız da gerekebilir.
Merhabalar dünkü menüm:
Sabah yok
Öğlen: 1 kase kırmızı biber çorbası
1 tane zeytinyağlı enginar
1 kase bol maydonozları az Bulgurlu kısır
Ara: 1tane yeşil elma
Akşam: 1 yumurtadan peynirli yumurta
2 tane incir
2 tl su, spor yok gün içinde çok haraketli olmaya çalıştım
selam kızlar
sabah erkenden kalkıp 2 pasta 2 tepsi pogaca yaptım
bugün benim 2 küçüğün okulda kermesi vardı.
sonra okula bırakıp işe koştum toplantı vardı ondan cıktım kermese yeniden kermesten geldim tekrar toplantı deli gibi uykum var.
spatulayı bile yalayamadım ya 2 pasta yaptım.
bide basküle yansısa.![]()
Geçen haftaki kilom 70.4
Bu haftaki 69. 8
Giden -600gr
yüzde%0.85
ya benim gercekten olmuyor bu hafta ekstrem zorladım saatlerce ac gezip yediğimde karbon tüketmedim bi şaşkınlık olsun metamda diye
sahgull gercekten hem katılım hem diyet için zorluyorum kendimi ama bi cm yol katademiyorum
bana ve metama 1 hafta daha şans verelim olmadı listesiz takılayım burda zira gecen
gecen hafta 78.6
bu hafta 78.5
eksi 100gr
yüzde 0.13
Geçen hafta 82
Bu hafta 81.5
Giden 0.5
Yüzde 0.6
geçen hafta :67.6
bu hafta 67.2
giden 400 gr
kaç kere yazdım bu sefer gözükür inşallah
Ne güzel hepiniz az çok veriyorsunuz haftaya bende başlayıp katılmak istiyorum aranıza. Spora bir çözüm bulmalıyım ama.. Benim incelebilmem için spor şart. Sporda puanlıyor muyuz kızlar.
Şuraya bir adet eksi 100 bırakiim
Geçennhafta: 62.9
Bu hafta: 62.8
Giden 0.100
Yüzde: 0.16
Eki Görüntüle 2544266
Cnm geçen hafta başlangıç kilona +500 ekle sonra bu haftaki kilonla normal işlem yaptartimi degistirdim +500 gr fark var
gecen hafta 67.5 bu hafta 67.8 +500 gr tarti farki.
nasil hesaplaniyor bilmiyorum![]()