Ahh kedicik vah kedicikgünaydın hanımlar iç açıcı değilim bu hafta
geçen hafta: 62.9
bu hafta: 62.9
Fark: 0
yüzde:0
Cnm bu nasıl menü yaGünaydın hatunlar;
Öncelikle açıklamamı yapıyım; benim işler güçler bitmiyo ilçelerdeydik 2 gündür telefon da çekmiyo ki yollarda internete girsem sunum yapıyoruz çocuklara hiç boşluğum olmuyor ama bugün işyerindeyim..
Kilom 60.2sahgull
geçen hafta: 60.6
bu hafta: 60.2
Fark: 0.4
yüzde: 0.66
Regl olduğumdan mıdır nedir hedefi tutturamadım
Dün ki menüm
Kahvaltı 07.30
1 dilim kek
1 kupa süt
Öğle 12.30
Izgara köfte, salata
Akşam 19.00
2 şebitle yağlama
Hedef 60.2 ==> 59.5
Tam manasıyla sökemedim oldum olucam fena ağrı çekiyorumRegl oldun mu kaptansahgull
Moralini bozma oluyor öyle ben bu rakamı ta salı görmüştüm regli etkiledi galibaherkese günaydın
geçen hafta: 68.1
bu hafta: 67.6
giden 500 gr
yüzde nasıl hesaplanıyordu unuttum ben
sahgull
aslında perşembe sabah 200 gr daha eksik çıkmıştım dün de bozmadım hiç ama tartı 200 gr fazla gösterdi biraz moralim bozuldu
Dün yediğin hurmalarrrben dünkü menümü yazmadım
sabah çiğ badem 10 kadar (ya budan sonra sayacagım sayı vermek zor oluyor)
öğle sucuklu yumurta
1 incecik cavdar ekmeği unonun var ya
bol maydanoz
peynir zeytin
akşam vicdan çorbası
cocuklara kavurma yapmıstım tadına baktım
4 gündür lahmacunları eritemedim bu ne ya.
Bende çok seviyorumYaa şu masa örtüsü çok hoş bende de var pembeli ama seninki daha hoş görünüyor
ya haftada 1 yapılan kaçamak(ki lahmacun yenilir normalde) hadi kilo vermeye engel o kadar dikkat ediyorum bide bu hafta hergün sporda yaptım niye artı artı artı tepemi deldi.Dün yediğin hurmalarrr
Boğazı tutcen bacım
Seni mi bekliycekti@Canim cocuklarim sen bu gidişle mezun olursun buluşur kutlarız ne dersin örtmenim
Bazı dönemler vücut o kaçamağı tolere etmiyorya haftada 1 yapılan kaçamak(ki lahmacun yenilir normalde) hadi kilo vermeye engel o kadar dikkat ediyorum bide bu hafta hergün sporda yaptım niye artı artı artı tepemi deldi.
ya aslında bu kiloya yeni çıktım ben genelde 75 civarı seyrediyordum oyüzden kolay gider diye cok iplemedim gitmek ne kelime yerleşiyor bu da 40 yaşın cilvesi galiba.Bazı dönemler vücut o kaçamağı tolere etmiyor
Ben 65 te takıldım mesala bi göründü bi kayboldu haftalarca oyaladı beni ozaman kaçamak yapsayım artıya yöneliyordu hemen
Ama şimdi verme evremdeyim
Tolere oluyor yediğim
Korkum 62 de falan takılmak
Her 3-4 kilodan sonra takılıyorum
Bu da ödem suyum kabuklu limon, elma, nane ve maydanoz var
Sen konuyu biliyorsun rabbüümm amintrello
Eki Görüntüle 2541286
Gönder gönder ki gömesin haftasonuaz sonra toplantıya gireceğiz şu son bi kaç gr mıda yollayım yazarım.
canim hic persembe menusu mu bu?
Cnm bu nasıl menü ya
Tamam yoğunsun anlayırum ama hele perşembe kabul edilemez bir menü
Eksi çıkman bile mucize
Lütfen listeye almadığım dönemki azmine geri dön
Özen istiyorum menülerde
Tam manasıyla sökemedim oldum olucam fena ağrı çekiyorum
anlamiyorum yaa
Gel senle kapışakanlamiyorum yaa
bu hafta diyete basladigimdan beri en kacamaksiz haftamdi.
ilk kez detox cayi bile ictim
spor yaptim
nasil oldu anlamadim
sabitim malesef. 10 kere de tartilsam sonuc degismiyor
Senin boyun kısa ideal kilona var daha sollarsın sollarsın şişko gaptanHAftaya suLusi bi sollasam ayy dadından yenmez
eee kendime guvenim kalmadi kiGel senle kapışak
Oğlan iyileşir de kreşe giderse ben de yaparım spor yürüyüş.eee kendime guvenim kalmadi ki
dogru durust ekmek bile yemedim yaw bu hafta
gerci bu hafta spor yapicam hergun
hala bi ihtimal var
ya evet aslında bu cok yapılan bi ameliyat yani özel bi tecrübe istemiyor oyüzden özellere gerek var mı?Lusi
Sağol canım doğru dedin şu doktorları napmalıiçimden bişey dedim şu doktorlara çok geçmiş olsun canım bir an önce olsun iyileşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?