Ben tartılmadım bugün kaptanimArtılar ne durumda
Afiyet olsun canımEyvallah kaptan;
Dün ki menüm
Kahvaltı 08.00
2 yumurta 2 dilim ekmek
Öğle 12.00
1 baget tavuk
1 domates
Akşam 18.00
2 baget tavuk
2 kaşık pirinç pilavı
Su 3 lt.
Dün perttim spor yapamadım ama bugün kendime söz veriyorum 45 dk spor yapcam seni de etiketliycemLusi
Bende isterummmmmKızlar bi süre deneyip öyle size söylemek istedim
Bi ödem ve yağ yakıcı çay yapıyorum
Göbeğim falan gitmeye başladı gözle görülür
Faydası var
Ama emzirenler yapamıyor diğerleri için yazıyorum
Demliğe 4 kupalık su koyuyorum
Göz kararı yaptım hep
İçine maydanoz
Bir limon
Biberiye
Taze zencefil
Koyup 5 dk kaynatıp dinlendiriyorum
2 kupa ben 1 kupa eşim içiyor
Ben hissettim yaratını deneyin bence
Yemekteyiz soframız kısmın danerdeymiş yarışma nasıl bişey
Kız eridin gittin yapma atak felanHeelööö kızlar nabersiniz nasıl gidiyor ??
Bugün protein yaptım zorladı biraz , bebeler yatsın mutfağı toparlayım menümü yazacaum
canim menune hic miktar yazmamissin.Ben kendimi toparlıyorum tamam güzel gidiyorum diyorum ama artı görüyorum ne yapacağım bilmiyorum ödem çayı içsem zararı olur mu ya ne bileyim aklıma başka bişey gelmiyor doktora gittim sağlık ocağına belki söktürücü verir diye ama vermedi bir yıla kadar biley yapamıyormuş ama ben çok şişim gerçekten su içsem yarıyor atamıyorum vücuttan
Artı gelmeyin diye canım ya hep gaptan yüzündenKız eridin gittin yapma atak felan
Doğru düzgün yememişsin bacım zaten öğlen sağlam olsaydı istek gelmezdi belkibugun asiri abur cubur istegi geldi yine
az bisey yiyince vucut fazlasini istiyor
sabah
2 has yumurta
1 kk b peynir
1 kirmizi pancar
yarim domates
4 zeytin
sutlu kahve
1 muz
ogle
1 has yumurta 1 dlm salcali ekmek
1 elma
7-8 uzum
2 top dondurma
sutlu kahve
aksam
4 parca tavuk gogus
su 1 lt
spor yok (son sporsuz gunum olsun insallah)
ya kahvalti gec olunca oglen cocuklari getirdikten sonraya sarkiyor. aksam yakin diye de fazla yemek istemiyorum boyle sacma bi gun olduDoğru düzgün yememişsin bacım zaten öğlen sağlam olsaydı istek gelmezdi belki
Canım senin yapacagin en güzel şey bol bol su içmekBen kendimi toparlıyorum tamam güzel gidiyorum diyorum ama artı görüyorum ne yapacağım bilmiyorum ödem çayı içsem zararı olur mu ya ne bileyim aklıma başka bişey gelmiyor doktora gittim sağlık ocağına belki söktürücü verir diye ama vermedi bir yıla kadar biley yapamıyormuş ama ben çok şişim gerçekten su içsem yarıyor atamıyorum vücuttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?