• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim de Canımk sıkan o kedi az yiyorum ama veremiyorum demek ki yanlış yapıyorum bir de adet olamadım Doğumdan sonra onun etkisi var mıdır bilemiyorum ama az gidiyor eski yiyen ben nerde şimdi ki ben nerde 😬
Vardır etkisi canım illaki ilk yıl normal derler ama seninki hormonal mi ki bilemedim

sahgull sahgull spor cezamın 30 dakikasını Leslie ile 30 dakikasını yürüyüşle tamamlamıştım bileğin olsun ☺️

Menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık domates

Öğlen
2 tane içli köfte haşlama
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir tabak güveç patatessiz yağsız susuz
Bir kase çacık

murya07 murya07 balım kedim nirdesin nirdesin :halay:
kedicim canımmm bittim öldüm dosyalar toplantılarrr eğitimler...
bu hafta başka yogunluk olmaz sanırım.
ayy aklım hep burda dün sabah erkenden ilk toplantıya girdik meyve tabakları kurupasta tabakları simitlerrrrr
açtım aççç yarın kurupasta bana baktı dediki ben cok küçüğüm hemen yut beni aldım ağzıma doğru hareket etti ağzımaaa attttımmmm ,hemen uygun bir yer bulup aferdersiniz peçeteye çıkardım.
yarım kurabiye için diyeti heç etmeye değmez dimi dimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kedicim canımmm bittim öldüm dosyalar toplantılarrr eğitimler...
bu hafta başka yogunluk olmaz sanırım.
ayy aklım hep burda dün sabah erkenden ilk toplantıya girdik meyve tabakları kurupasta tabakları simitlerrrrr
açtım aççç yarın kurupasta bana baktı dediki ben cok küçüğüm hemen yut beni aldım ağzıma doğru hareket etti ağzımaaa attttımmmm ,hemen uygun bir yer bulup aferdersiniz peçeteye çıkardım.
yarım kurabiye için diyeti heç etmeye değmez dimi dimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zalım kurupasta :KK53:
Yeme canım bizi düşün margarinlerini düşün yeme

20190926_101347.jpg

Kahvaltim

sahgull sahgull spor cezamın 30 dakikasını Leslie ile 30 dakikasını yürüyüşle tamamlamıştım bileğin olsun ☺

Menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık domates

Öğlen
2 tane içli köfte haşlama
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir tabak güveç patatessiz yağsız susuz
Bir kase çacık
Afiyet olsun

tamam kaptanim 4 haftada bir yapicam bu cuma basliyorum
bi yaptirim olsun ki kendimize gelelim.
spor cezasi falan kesmiyo bizi :KK53:
ama 2 kez %2 yapamazsak direkt diskalifiye degil de sari kart alsak derece yaparsak silinse falan keh keh keh (korktum sanki :deli:)
Yohhhh direkt şuttt :KK70:

Back