canım pancar çorbasını annem yapıyor ben bilmiyorum ama çok güzel olduğunu biliyorum :)) içinde herşey oluyo bide.kuru fasulye,mısır,nohut...pancarlarıda ince ince dogruyosun.suyunuda koyuyosun pişene kadar kaynatıyosun.tabi yağını tuzunu salçasınıda katıyosun.baska bişeylerde varmıydı hatırlayamadım.istersen annemden detaylı tarifi alır yazarım canım.karnabahar kızartmasıda yedim ama onu yemeseydim patetes kızartmasına yumulabilirdim :))
evet evett tam tarif istiyorum. hiç duymamıştım pancar çorbasını?!?!? denemek isterim doğrusu cokacimcoook
demek kızartmalara yumuluyonnn :1ninca: duyduk duymadık demeyin 3. takımın hatunları... biz burda haşlanmış ot yiyelim cabik kızartmaları götürsünn.. bananeee yaaaaa yasakkelime
eeeee napalım şimdi bu cabik'e aaa dostlarrrr.. :jeyyar:
selam arkadaşlar
valla acayip zıplak sinirlerim
reglim 2 aydır gecikiyor zaten çok bunalım oluyorum yapı itibariyle geciken her gün tırlatma noktasındayım yanilaelaelaelaelaeolan evdekilere oluyo benden kaçacak köşe arıyorlar-tatlicadiarzu-
selincim canım inşallah hayırlı haberler alırsın ben olmayacağım o zaman burada ama dualarım seninle canım.:Saruboceq:
zeynaaap evkayamı çıkıyorsun canım e yokuş orası tabi geliyorum cumartesiŞenizadamelcim canım yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum sen direk listeyemi girmek istiyorsun?
sanırım kesin cevabı nam ablam veriri ama oda bu aralar müsait değil.uğrayamıyor.
neyse siz ayarlarsınız ben yokum gidiyorum çünkü.
ama nedense içimde bi his var sanki döndüğümde 3. takımı bulamayacakmışım gibi. nam ablam yok o olmayınca dağıldık sanki paylaşımlar o kadar azaldıki
hadi canlarım nam ablamız böyle görmesin dönünce grubumuzu.gittiğinden beri ancak 2 sayfa atladıksenağlama
beni de alın aranıza olur mu
bu şişko yeni anneyi kabul edermisiniz
selam arkadaşlar
valla acayip zıplak sinirlerim
reglim 2 aydır gecikiyor zaten çok bunalım oluyorum yapı itibariyle geciken her gün tırlatma noktasındayım yanilaelaelaelaelaeolan evdekilere oluyo benden kaçacak köşe arıyorlar-tatlicadiarzu-
selincim canım inşallah hayırlı haberler alırsın ben olmayacağım o zaman burada ama dualarım seninle canım.
zeynaaap evkayamı çıkıyorsun canım e yokuş orası tabi geliyorum cumartesiŞenizadamelcim canım yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum sen direk listeyemi girmek istiyorsun?
sanırım kesin cevabı nam ablam veriri ama oda bu aralar müsait değil.uğrayamıyor.
neyse siz ayarlarsınız ben yokum gidiyorum çünkü.
ama nedense içimde bi his var sanki döndüğümde 3. takımı bulamayacakmışım gibi. nam ablam yok o olmayınca dağıldık sanki paylaşımlar o kadar azaldıki
hadi canlarım nam ablamız böyle görmesin dönünce grubumuzu.gittiğinden beri ancak 2 sayfa atladıksenağlama
CANIMCIM..NAM ABLAMIZLA KONUŞTUM VE SENİ GRUBA DAHİL ETTİK..HAFTAYA KESİN ŞEKİLDE LİSTEDESİN..DİKKATLERE BAŞLA YANİ..AMA ÇOK SIKMA KENDİNİ..BOL BOL SIVI TÜKET...a.s.
CANIM GİTME VAKTİN GELDİ YANİ...HADİ BAKALIM,HAYIRLI YOLCULUKLAR SANA..GÖRÜŞMEK ÜZERE..ARADA UĞRAYABİLİRSEN,SENİ GÖRMEK GÜZEL OLUR TATLIM...a.s.
sus kızöhhöö öhhöö.. :1rolleyes: canım kızartma yiyorum demedim ki ben aaaa
karnabahar kızartmasını yemeseydim kendimi tutamayabilirdim demiştim yaniiii..
neysee tarifide versem mi diye düşünmem lazım şimdik zeynaaapcım sengözlerimebaksanab
neyse canım akşama yazarım.annem gelince.şuan evde yok.bi güsel yazarım tarifini ve malzemeleri.bu karapancar diyoruz biz yani aslında yeşil olan hani şu sarma yapılan pancar.ondan lazım.burda çok oluyo malum karadeniz.
sabah bir bardak su
öğle:
1 poğaça
suu
akşamada çorba ve salata düşünüyorum.sabah tartıldım yine aynıyım yaaa bide spora gittiğim arkadaşlarım hep incelmişler 5er santim.ben sadece mide kısmından 3 cm incelmişim.diğer yerler aynı.onada çok canım sıkıldı.hiç bişey yolunda gitmiyo zaten.
neyse sizinde kafanızı şişirmeyim.
öptüm hepinizi Şeniz
evet duymuştum o yürüyüşleri arkadaşlarım gidiyordu.. ben zaten dağda oturduğum için tekrar dağ gezisine pek ihtiyacım yok kaydirigubbakcemile3 cumartesiden beri yürüyüyorum 10-15 dakika. ama dün bi delilik yaptım okuldan eve yürüme çıktım. 50 dakika kadar sürdü ama hayatımın en uzun 50 dakikalık yürüyüşü oldu kaydirigubbakcemile delikafadulden
sabah tartıldım yine aynıyım yaaa bide spora gittiğim arkadaşlarım hep incelmişler 5er santim.ben sadece mide kısmından 3 cm incelmişim.diğer yerler aynı.onada çok canım sıkıldı.hiç bişey yolunda gitmiyo zaten.
neyse sizinde kafanızı şişirmeyim.
öptüm hepinizi Şeniz
zeynaaapcım tarifi yazacaktım amma yazmadan önce buraya baktım tarifler kısmında buldum adı kara lahana diye geçiyor bizde yöresel adı pancar çorbası.ama tarif aynı linki veriyim bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/233740-kara-lahana-corbasi.html
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
BAKIYORUM BURAYI BOŞLAMIŞSINIZ
BEN KEÇİLERİMLE UĞRAŞIYORUM, BİRAZ GÖNDERİR GİBİ OLUYORUM AMA NEREDE ADI ÜSTÜNDE KEÇİ(YANİ İNAT) GERİ GELİYORLAR
ADEMEL BANA YENİ KİLONU BİLDİR TATLIM
ARAMIZA HOŞGELDİN TATLIMa.s.
HEPİĞNİZE AYRI AYRI CEVAP YAZMAYACAĞIM KIZLAR
SABAH
06:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:20 2 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
2 DİLİM DOMATES
YARIM LİTRE SU
1 LİTRE SU
ÖĞLEN
14:30 1 SİMİT
YARIM LİTRE SU
AKŞAM
17:45 1 KUPA ÇORBA
1 DİLİM EKMEKcokacimcoook
55+65=120 DK. YÜRÜYÜŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?