Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim ablam hamileyken 35 kilo aldı.
Manken gibiydi hamile kalmadan önce doğuma yakın Ata Demirer gibiydi.
ve 6 ay içinde eski kilosuna ulaştı, sütünü de etkilemedi çünkü diyetisyen ile verdi. İstersen sen de bir diyetisyene git dah sağlıklı olur senin için de bebeğin için de.

ayy geçmiş olsun valla. Allah korumuş çocuğunu. Öğretmenler de o karmaşada fark edememiştir.

arkadaslar sabah da yazdım ama takımda bos yer varmı acaba

canım buraya değil zayırflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir konu var oraya yazman lazım herhangi bir takıma girmek istiyorsan.

herkese merhabalar,
dün akşam yemeğinden sorna bir tane türk kahvesi içtim.
Bugün sabah çok büyük sinirle uyandım. Üst kattaki tv sesini öyle bir açmış ki sabah 06.30da ne izlediğini anladım.
ben de telefon ettim bizim apartmanın içinde bedava bir hat var da kapı numarasını girince telefon açabiliyorsun.
telefon açtım dedim ki tv sesini kısarmısınız uyuyamıyorum tv sesinden
bana dediği cevaba bakın kızlar: benden geldğini nerden biliyorsun?
ben dedim ki şu kanal mı açık evet dedi. Yani dedim hangi kanalı izlediğinizi bile bilebiliyorsam sizden geldiğini de anlayabiliyorum. Tamam kısarım dedi. Güya kıstı yine aynen canlı yayın evde.
o sinirle uyuyamadım da.
Sonuç dün gece 02.30 gibi yatmıştım, sabah 06.30da uyandım.

sabah kahvaltısında 1 dilim ekmeğin üstüne light krem peynir sürdüm yedim yanında da çay içtim.
Sonra ebru şallıyla pilates yaptım, sonra da 1 saat kadar uyumuşum.
saat 13 gibi 1 kase yoğurt ile kepek ekmeği yedim.
Şimdilik bu kadar, öptüm hepinizi

selam kızlar nasılsınız bende bir uyku bir uyku sormayın gitsin havalardan mı nedendir bilmiyorum birde şilik varki sormayın fazlada yemiyorum ama çok şişim akşam yemeğimi yazayım 1kepçe mercimek çorbası 6 tanede sarma 1 dilimde ekmek şimdi çay içip biraz uzanacam öptüm

iyi akşamlar kızlar a.s. a.s.
adamelcim allah bağışlasın oğlunu allah analı babalı büyütsün inşallah a.s.

eveeettt gelelim bugün yediklerime:
sabah : 1 fincan kahve 1 saat sonra tost ve süt
öğle: yarın paket çizi
akşam: çeyrek ekmek köfte ekmek :)

az sonra da bi türk kahvesi içicem belki annem falıma da bakar misss :)

öperim kızlar hepinizi

GÜNAYDINN ARKADAŞLARR..NASILSINIZ..

DÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM...
BÜTÜN GÜN ANNEMLE GEÇİRDİM,HATTA ORDA KALDIM,BABAMLA LAK LAK ETTİK BİRAZ..SABAH TA EVİME TEŞRİF ETTİM..BELİM AĞRIYO BUGÜNLERDE SİNİR OLDUM..

DÜN SABAH:
1 DİLİM EKMEK,
1 ADET YUMURTA,
1 İNCECİK DİLİM KAŞAR..
1 BARDAK ÇAY...

ÖĞLEN ARKADAŞIMA UĞRADIM..
2 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO İÇTİM..

AKŞAM:
1 DİLİM TAVUK IZGARA..
2 KAŞIK FASULYE YEMEĞİ..

YATANA KADAR GÜN İÇİNDE 3 LT SU....

BUGÜN SABAH HENÜZ YARIM LT SU İÇTİM..
VE ELİM YÜZÜM ŞİŞ,SİNİR OLUYORUM BU DURUMA..
SANKİ GEÇ YEMEK YEDİM,SANKİ TUZLU YEDİM..HAYIR KATTİYEN YAPMADIM AMA ŞİŞ....
NEYSE HERKESE EYİ GÜNLERRRRRRR..:teytey:
GİDİP BİRAZ İŞ YAPİMMMMM-tatlicadiarzu-

canım karbonhidrat diyeti yap şiş felan kalmıyo .ben regli olcam ama 2 gündür bu diyeti yapıyorum gayet rahatım.
canım bide bunu yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-receteleri/232510-kiraz-sapi-ile-odeme-toksine-son-ver.html

merhaba kızlar kararsız canım geçmiş olsun oğlunu allah korumuş valla rose komşularla dertler hiç bitmiyor sormaa 2 gündür uğrayamadım kusura bakmayın pazartesi gittim dr. ince iğne biyosisi yapıldı sonuç salı günü belli olur dedi birde ya senin normalde 90 kilo yu aşmış olman lazım bu tahlil sonuçlarına göre gayet incesisin hastalığına göre dedi..valla moral oldu sayenizde kızlar sonuç ne çıkarsa çıksın ben umudumu kaybetmeyeceğim.
bernuş canım adet zamanlarında maydanoz kaynat iç şişlik kalmıyor birde regl in rahat geçiyor..
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin çayy
öğlene çorba ve
karnı bahar salatası hazırladım

merhabalar herkese...
dağda oturmanın faydaları :jeyyar:
izmirde oturanlar görenler bilir belki. evka 4 ün az aşağısında inönü mahallesinde oturuyorum. okula giderken kendime daha eziyet olsun diye 10 dakika yokuş yukarı çıkıp ordan otobüse biniyorum hihoyyyt bacaklarımın arkası dehşet ağrıyo.. yokuş yukarı çıkmak iki kat kalori yakıyormuş. zararı var mıdır peki? fikri olan var mı? CADIARZU

herkese merhabalar,
selincim sonuçlarını merakla bekliyoruz canım inşallah iyi olur.

bugün yediklerime geçeyim geçmeden önce dün gece çok acıktım bir tane kırmızı biber yedim.
bugün sabah
1 dilim ekmeğin üstüne light labne yanında ıhlamur içtim

öğlen bir tane simit yanında da portakal suyu içtim. Aslında ayran içmem lazımdı ama kan hapını içtiğim için ikisi birbirine çok yakın olacaktı o yüzden portakal suyu içtim.

akşam yemeğim de 6 tane köfte ve salata olacak.

öptüm hepinizi.

canım hiçbir zararı yok ama ilk günlerde biraz daha yavaş yürürsün sonra daha hızlı böylece bacakların alışmış olur ve ağrı olmaz.
Bir de izmir de dağ yürüyüşleri oluyor haftasonları. Aslında vaktin varsa onları araştır da onlara katıl çok iyi olur senin içn hem temiz havada yürümüş olursun.

evet duymuştum o yürüyüşleri arkadaşlarım gidiyordu.. ben zaten dağda oturduğum için tekrar dağ gezisine pek ihtiyacım yok kaydirigubbakcemile3 cumartesiden beri yürüyüyorum 10-15 dakika. ama dün bi delilik yaptım okuldan eve yürüme çıktım. 50 dakika kadar sürdü ama hayatımın en uzun 50 dakikalık yürüyüşü oldu kaydirigubbakcemile delikafadulden

iyi akşamlarrr 3. takımın güzel bayanları yerimseniben

hemen bugünün raporunu verip ödevime koyulayim :
sabah: 1 bardak çay 1 saat yürüyüş yürüyüşten geldikten sonra 3 dilim ekmek peynir domates
öğle: 4 kaşık tavuklu pilav 2 kaşık yoğurt
arada: süt
akşam ( az önce) : avuç kadar ekmeğe haşlanmış tavuk

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz sonuçlar temiz çıkacak inşallah

kızz pancar çorbası nasıl yapılıyo???

bide sen kızartma mı yedinn aaaaaaaaaaaa

canım pancar çorbasını annem yapıyor ben bilmiyorum ama çok güzel olduğunu biliyorum :)) içinde herşey oluyo bide.kuru fasulye,mısır,nohut...pancarlarıda ince ince dogruyosun.suyunuda koyuyosun pişene kadar kaynatıyosun.tabi yağını tuzunu salçasınıda katıyosun.baska bişeylerde varmıydı hatırlayamadım.istersen annemden detaylı tarifi alır yazarım canım.karnabahar kızartmasıda yedim ama onu yemeseydim patetes kızartmasına yumulabilirdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…