pardon canım yazmışın sende
hayırlısıyla doğdu ama kilolar kaldı işte:çok üzgünüm:
canım hazır hissediyorum ama tam faydam olmaz diye korkuyorum
grup birincisi olmayı severim ben:1closedeyes:ama bu iştahla olamam
kızlar selam dün giremedim kusura bakmayın ama dün çok garip bir olay oldu oğluşum okuldan kaçmış çok uzaklaşmadan yakalamışlar hemen eşimi aramışlar okula gitmiş oğlanla konuşmuş ama akşam duyunca canım çok sıkıldı Allah korusun fark etmeseler kaybolsaydı yada araba çarpsa okul sincanda oranın trafiğide malum dün sersem gibiydim bizim oğlan etüde kalıyor bazı arkadaşlarıda 3 te çıkıyor bu giymiş üstünü oda 3te çıkmış aslında öğretmenler dikkatlidir ama gözden kaçmış işte oğlumun okuldan çıkıp gittiğinide kapıda arkadaşı görmüş o kadar büyük içinde yine küçük bir çocuk fark etmiş annesini uyarmış öyle fark edilmiş
arkadaslar sabah da yazdım ama takımda bos yer varmı acaba
merhaba kızlar
öğle yemeğim:
bir kase pancar çorbası
bir dilm ekmek
akşam
bir tabak karnabahar kızartması
bir dilm ekmek
öptüm siziii. hoşçakalın
GÜNAYDINN ARKADAŞLARR..NASILSINIZ..
DÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM...
BÜTÜN GÜN ANNEMLE GEÇİRDİM,HATTA ORDA KALDIM,BABAMLA LAK LAK ETTİK BİRAZ..SABAH TA EVİME TEŞRİF ETTİM..BELİM AĞRIYO BUGÜNLERDE SİNİR OLDUM..
DÜN SABAH:
1 DİLİM EKMEK,
1 ADET YUMURTA,
1 İNCECİK DİLİM KAŞAR..
1 BARDAK ÇAY...
ÖĞLEN ARKADAŞIMA UĞRADIM..
2 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO İÇTİM..
AKŞAM:
1 DİLİM TAVUK IZGARA..
2 KAŞIK FASULYE YEMEĞİ..
YATANA KADAR GÜN İÇİNDE 3 LT SU....
BUGÜN SABAH HENÜZ YARIM LT SU İÇTİM..
VE ELİM YÜZÜM ŞİŞ,SİNİR OLUYORUM BU DURUMA..
SANKİ GEÇ YEMEK YEDİM,SANKİ TUZLU YEDİM..HAYIR KATTİYEN YAPMADIM AMA ŞİŞ....
NEYSE HERKESE EYİ GÜNLERRRRRRR..:teytey:
GİDİP BİRAZ İŞ YAPİMMMMM-tatlicadiarzu-
merhabalar herkese...
dağda oturmanın faydaları :jeyyar:
izmirde oturanlar görenler bilir belki. evka 4 ün az aşağısında inönü mahallesinde oturuyorum. okula giderken kendime daha eziyet olsun diye 10 dakika yokuş yukarı çıkıp ordan otobüse biniyorum hihoyyyt bacaklarımın arkası dehşet ağrıyo.. yokuş yukarı çıkmak iki kat kalori yakıyormuş. zararı var mıdır peki? fikri olan var mı? CADIARZU
canım hiçbir zararı yok ama ilk günlerde biraz daha yavaş yürürsün sonra daha hızlı böylece bacakların alışmış olur ve ağrı olmaz.
Bir de izmir de dağ yürüyüşleri oluyor haftasonları. Aslında vaktin varsa onları araştır da onlara katıl çok iyi olur senin içn hem temiz havada yürümüş olursun.
merhaba kızlar kararsız canım geçmiş olsun oğlunu allah korumuş valla rose komşularla dertler hiç bitmiyor sormaa 2 gündür uğrayamadım kusura bakmayın pazartesi gittim dr. ince iğne biyosisi yapıldı sonuç salı günü belli olur dedi birde ya senin normalde 90 kilo yu aşmış olman lazım bu tahlil sonuçlarına göre gayet incesisin hastalığına göre dedi..valla moral oldu sayenizde kızlar sonuç ne çıkarsa çıksın ben umudumu kaybetmeyeceğim.
bernuş canım adet zamanlarında maydanoz kaynat iç şişlik kalmıyor birde regl in rahat geçiyor..
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin çayy
öğlene çorba ve
karnı bahar salatası hazırladım
kızz pancar çorbası nasıl yapılıyo???
bide sen kızartma mı yedinn aaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?