• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canımcım öncelikle seni tanıyak. takıma yeni mi katıldın? eğer öyleyse hoşgeldin :))
kilo vermek istiyorsun ki bu sayfalara yolun düşmüş :)) hepimiz kilo vermek, daha sağlıklı olmak istiyoruz.. kilon boyun nedir ?

canım ademel bizden de eski üyesi 3. takımın.
Ben de tanımıyorum ama galiba hamileydi çocuğunu hayırlısıyla kucağına aldı şimdi geri dönmek istiyor.

herkese merhabalar,
aaa bugün kimsecikler uğramamış :(
ben bu ttnet'in neyse ağzımı bozmak istemyorum.
2 gündür internet yoktu güya bakım yapıyorlarmış bu kadar uzun mu sürer kardeşim yaa...

neyse dün yediklerimi yazamayacağım hatırlamıyorum ama 3 dilim bitter çikolata yedim onu hatırlıyorum :(

bu sabah 1 dilim ekmeğin üstüne light labne sürdüm yedim.
1 kupa çay.

öğlen 1 tane simit yedim bir bardak ayran içtim.

Şimdi de tavuk haşlıyorum.
1 tane haşlanmış but yiyeceğim yanında da salata yiyeceğim.

bugün 1 saat kadar top ile pilatesimi yaptım.
Dışarıda işlerim vardı onları hallederken de karnımı içeri çekerek yaklaşık 45 dk yürüdüm.

Hepinizi öptüm.

merhaba arkadaşlar
ben de başlayım artık diyorum rejime
erken midir sizce ne dersinizCADIARZU
şimdi girip size faydalı olmamakta var:çok üzgünüm:

canım benim anne olmuşta gelmişŞeniz
sen kendini hazır hissediyorsan bizce bi sakıncası yok canım.
öpüyorum senide :emir_bebek:oğluşunudaŞeniz

anaaaaaaa nirdesiniz bacular:uhm:,
NAM ABLAM SEN NERELERDESİN:uhm:UĞRAMAMAZLIK ETMEZDİN SORUN YOKTUR İNŞALLAHŞeniz
CABİKCİM ÖYLESİNE OLSUN SIKINTIN BİŞEY OLMASINDA:1hug:BU ARALAR SALGIN GALİBA BU SIKINTI BENDE AYNEN PATLAMAK ÜZERE DOLAŞAN Bİ BOMBA GİBİYİMdelikafadulden
BEN BUGÜN KARBONHİDRAT DİYETİ YAPMAYA BAŞLADIM BAKALIM SONUCU NE OLACAK
AKŞAM YAĞSIZ DERİSİZ TAVUK VE SALATA YEDİM DOYANA KADAR BENDE KAÇAYIM GÖRÜŞÜRÜZ

iyi akşamlar sevgili takımım

hemen bugün yediklerimi yazayim sonra da ödev yapayim
sabah: 1.5 poaça bi fincan kahve
öğle: yarım ekmeğin yarısı kadar balık ekmek (çekyek ekmek )
akşam: 2 3 kaşık kadar menemen 3 dilim ekmek 3 4 çatal peynir ve çay

öptüm hepinizi teker teker

canım ademel bizden de eski üyesi 3. takımın.
Ben de tanımıyorum ama galiba hamileydi çocuğunu hayırlısıyla kucağına aldı şimdi geri dönmek istiyor.

pardon canım yazmışın sende
hayırlısıyla doğdu ama kilolar kaldı işte:çok üzgünüm:

canım benim anne olmuşta gelmişŞeniz
sen kendini hazır hissediyorsan bizce bi sakıncası yok canım.
öpüyorum senide :emir_bebek:oğluşunudaŞeniz

canım hazır hissediyorum ama tam faydam olmaz diye korkuyorum
grup birincisi olmayı severim ben:1closedeyes:ama bu iştahla olamam

gazman bi oğluşa sahibim
o kadar dikkat ediyorum yine de gazlı

zaten karnıbahar,brokoli,pırasa yiyemiyorum çok gaz yapıyo
kabağı kocam sevmiyo pek almıyoruz
patlıcan mevsimi değil hormonlu diye almıyom
bi ıspanak kaldı o da hergün yenmiyo

patates,mantar,ıspanak üçgeni oldum resmen

et tüketiyorum gaz yapmıyo onlar

kurufasulye,nohut,bulgur feci gaz yapıyo
anlayacağınız ne yieceğimi şaşırmış durumdayımkafamçokkarıştı

işin kötüsü meyvelerde ( portakal, mandalin, elma bile ) gaz yapıyo az az yiyorum o gün bas bas bağırıyo ona da kıyamıyorum

bi dde tatlı istiyo ki canım :1shok: sormayın gitsin

işte böyle takıma dönmek istiyorum ama faydalı olamayacağımdan korkuyorum:çok üzgünüm:çok kilo almaktan da korkuyorum:mymeka:bi akıl verin bana delikafadulden

HOŞGELDİN CANIMCIM..SENİ GÖRDÜĞÜME ÇOOK SEVİNDİM..
TABİKİ GELEBİLİRSİN ARAMIZA AMA ÇOK ERKEN GİBİ GELDİ BANA..GERÇİ DÜZENLİ BESLENME YAPSAN SANA YETİCEKTİR..EMZİRDİĞİN İÇİN DAHA RAHAT KİLO VERİRSİN..BİRDE BOL BOL SU TÜKET CANIM..SEN BİZDENDE RAHAT KİLO VERİRSİN..EMİN OL...a.s.a.s.:nazar:
gazman bi oğluşa sahibim

işin kötüsü meyvelerde ( portakal, mandalin, elma bile ) gaz yapıyo az az yiyorum o gün bas bas bağırıyo ona da kıyamıyorum

işte böyle takıma dönmek istiyorum ama faydalı olamayacağımdan korkuyorum:çok üzgünüm:çok kilo almaktan da korkuyorum:mymeka:bi akıl verin bana delikafadulden

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
DÜN ÖĞLEN DIŞARIDAYDIM..
1 DÜRÜM ARASI TAVUK DÖNER YEDİM,
AYRAN...

1 LT SU...

AKŞAM:
1 KASE ÇORBA,
3 KAŞIK KABAK YEMEĞİ YOĞURTLU..
VE SALATA...

1 LT SU..
FORM ÇAYI...

SABAH:
YARIM LT SU...
HENÜZ BİRŞEY YEMEDİM..
BUGÜN YİNE DIŞARILARDAYIM,KENDİNİZE İYİ DAVRANIN..
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR...:teytey:

kızlar selam dün giremedim kusura bakmayın ama dün çok garip bir olay oldu oğluşum okuldan kaçmış çok uzaklaşmadan yakalamışlar hemen eşimi aramışlar okula gitmiş oğlanla konuşmuş ama akşam duyunca canım çok sıkıldı Allah korusun fark etmeseler kaybolsaydı yada araba çarpsa okul sincanda oranın trafiğide malum dün sersem gibiydim bizim oğlan etüde kalıyor bazı arkadaşlarıda 3 te çıkıyor bu giymiş üstünü oda 3te çıkmış aslında öğretmenler dikkatlidir ama gözden kaçmış işte oğlumun okuldan çıkıp gittiğinide kapıda arkadaşı görmüş o kadar büyük içinde yine küçük bir çocuk fark etmiş annesini uyarmış öyle fark edilmiş

yediklerimi yazayım dün sabah 30 dakika evde spor yaptım hava kötüydü dışarı çıkmadım sabah kahvaltıda 2 kaşık menemen 1 dilim ekmek yedim öğle içinde menemen götürdüm okula çeyrek ekmek arasına koymuştum onu yedim akşam lahana sarması
bu sabahta yine evde 30 dakika spor sonra çeyrekten az ekmekten kahvaltılık çay okulada brokoli götürecem onu yerim acıkırsam birde simit yerim çünkü öğle ve ikindi orda geçiyor neyse canlarım öptüm kendinize iyi bakın hazırlanıp çıkayım

MERHABA KIZLAR
2-3 GÜNDÜR DOĞRU DÜRÜST GİREMEDİM
VE YEDİKLERİMDE KAYDEDEĞER DEĞİLDİ(HEMEN HEMEN HİÇ BİRŞEY GİBİ)

SABAH
06:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 1 PORTAKAL
YARIM LİTRE SU VE İLAÇLRIM

YARIM LİTRE SU

55+70=125 DK.YÜRÜYÜŞkaydirigubbakcemile
GERİYE DÖNÜK MESAJLARINIZI DAHA SONRA OKUYACAĞIM KIZLAR GÖÜRÜŞÜRÜZa.s.

anaaaaaaa nirdesiniz bacular:uhm:,
NAM ABLAM SEN NERELERDESİN:uhm:UĞRAMAMAZLIK ETMEZDİN SORUN YOKTUR İNŞALLAHŞeniz
CABİKCİM ÖYLESİNE OLSUN SIKINTIN BİŞEY OLMASINDA:1hug:BU ARALAR SALGIN GALİBA BU SIKINTI BENDE AYNEN PATLAMAK ÜZERE DOLAŞAN Bİ BOMBA GİBİYİMdelikafadulden
BEN BUGÜN KARBONHİDRAT DİYETİ YAPMAYA BAŞLADIM BAKALIM SONUCU NE OLACAK
AKŞAM YAĞSIZ DERİSİZ TAVUK VE SALATA YEDİM DOYANA KADAR BENDE KAÇAYIM GÖRÜŞÜRÜZ

sılagülcüm saolasın canım.doğru söylüyosun.Allah dert vermesin.rahatlık batıyo işte :))

gazman bi oğluşa sahibim

canım zor valla gaz sorunu ALLAH yardım etsin.sen rezene felan içsen senden bebeğe geçer anasonda öyle belki işe yarar.
canım yemeği abartmazsan inan bizden şanslısın günde en az 500 kaloride emzirmeye harcıyorsun.iştahın çok ise onada çare var her yemekten 10 dakika önce 1 çorba kaşığı kadar dere otu ye daha çabuk doyma hissi verecektir.bu şekilde iştah kontrolü yapıp zayıflayanlarda var.
ben 80 dan sadece emzirerek 1 yılda 61 düşmüştüm. ama yemekle aram yok.tatlı yememeye çalış süt yapmaz tatlı o yalan bi kere bol su ve sıvı tüket ısırgan çayı süt yapar.yer elmasıda.canın tatlı istediğinde bol tarçınlı süt iç. tarçın ALLAHın bi lütfu daha birçok faydası var .tarçın beyne tatlı yedin sinyali veriyormuş.yada sütlü tatlının üzerine bolca dök
.istersen katıl gruba.sende nam abla gibi hergün yaz yediğini içtiğini sanki yarışıyor gibi ama listede olmazsın.böyle bikaç hafta devam edersin kilo alcanda bize zararın olcak sitresindende kurtulmuş olursun.baktın iyi gidiyor listeye katılırsın.sanırım diğerleri içinde bi sorun olmaz bu şekilde olması.
öpüyorum oğluşunuŞeniz

Son düzenleme:
sılagülcüm saolasın canım.doğru söylüyosun.Allah dert vermesin.rahatlık batıyo işte :))

yok be güzelim rahatlık battığından değildirde,genel olarak insanların hepsi yaşıyor dedim.bu ülkede yaşam zor-tatlicadiarzu- stresli geleceğini göremeyen bi toplum olduk çıktık malisefsenağlama

yok be güzelim rahatlık battığından değildirde,genel olarak insanların hepsi yaşıyor dedim.bu ülkede yaşam zor-tatlicadiarzu- stresli geleceğini göremeyen bi toplum olduk çıktık malisefsenağlama

sılagül son cümlenle beni tarif etmişsin sanki.ben ve benim gibi olanlar.kısacası Türk gençliği... senağlama

Back