Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah
06:30 1 bardak su ve ilaçlarım
yarım litre su
09:00 1 portakal
yarım litre su ve ilaçlarım
birazdan dışarı çıkacağım kızlar
13:00 gibi gelirim görüşmek üzreeee
TABİKİ ÖNCE OĞLUŞUNyyaaa:çok üzgünüm:
durum feci de biraz çırpayım ondan sonra yazayım demiştim
oğlum kaka yaptısırnaşık şeyonu rahatlatayım tartılıp yazayım
ayyy feci korkuyomdelikafadulden
TATLIM BİZDEN AYRILDIĞINDA:1shok::1shok::1shok:
şok olmuş durumdayım
1 hafta önce beni 75.500 tartan tartım şimdi
78.000 tarttı
yaaa insan bir haftada 2,5 kilo alır mı yaaa
çok moralim bozuldusenağlama
TATLIM SALATALIK BEBİŞE GAZ YAPAR HABERİN OLSUNyediklerimi yazayım bari:çok üzgünüm:
bugün diyetimin 1. günü
8.30 kalvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
1 lokma beyaz peynir
2 dilim kaşar peynir
2 büyük bardak şekersiz çay
1 kupa su ki günde 2-3 lt içiyom süt olsun diye
metabolizmam hızlansın diye şimdi bi salatalık yiyorum
OLUR BACIM NEDEN OLMASINaman aman kimleri görüyorum.ablam gelmiş hoşgelmişhihoyyyt:teytey::dance:
sen bakma keçilere onlarıda getir keçilerede bi grup yapalım 3.takım keçiler grubu diye nasılsa bu grubta epey keçili var başta benlaelaelaelaelae
adamelcim hoşgeldin canımcım sende tekrar hadi bakalım iyi kilo vermeler.
canlarım ya 2 gündür ölüyorum bel ağrısından bişeyde yapmadım ki bugünde omzum boynum tutulmuş çokta işim var nasıl yapcam bu halde
gelelim yediklerime bugün azcık bozdum diyeti muz yedim ilaç içtim ağrılarım için
şimdide kahvemi içiyorum.
tavuk haşlıyorum onla devam ederim artık.
compassrose arkadaşımı bireyseldeki derecesinden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum.a.s.
COMPASS ROSE CANIMM 1. LİĞİNİ KUTLARIM:hooray:a.s.
BERNUŞ HANIMM 2. LİĞİNİZİ KUTLARIMa.s.a.s.
SILAGÜL CANIMCIM 3. LÜĞÜNÜ KUTLARIMa.s.a.s.
İNŞALLAH DAHA GÜZEL BAŞARILARA İMZAMIZI ATARIZ ARKADAŞLAR..TAKIM OLARAK TABİKİ DE..:lepi:
compass_rose canımcım bende muzaffer kuşhan diyetini yapim bakim.aynen uyguluyor musun.yoksa alternatiflerin var mı?canım bide kara lahana çorbasına burda pancar çorbası denir.yani burda gelip birinden pancar çorbası istesen sana kara lahana çorbası yapar.bide annem onu düdüklüde yapmıyor.hemencikte pişiyor.yani çok uzun sürmüyor.vede gayet sulu oluyor.bildiğimiz çorba yani.çokta nefiss olur.sanırım az buçuk farklı sizinkilerle bizimkiler.
tabi bol suyumuda içmeye çalışıyorum aralarda.
ya ben sporu bırakmayı düşünüyorum daha doğrusu evde yapıcam step tahtam var bide top almayı düşünüyorum.
gittiğim spor salonundan pek memnun değilim.ilgilenmiyolar.sadece hareket yaptırıyolar.ben o hareketleri evdede yaparım geniş geniş orası bide çook kalabalık.
compass_rose kutlarım seni a.s. dereceye giren arkadaşlarıda kutluyorum
TEBRİKLEEEERRRa.s.