günaydın 3. takımın güzel kızları :teytey: a.s.
sizlere önce bir itirafta bulunmak istiyorum:
takıma geldiğimden beri bir türlü adapte olamadım :tomato: ya unuuyorum yazmayı ya arkadaşımda kalmış oluyorum
lütfen bu davranışlarımdan ötürü beni mazur görün. çünkü biliyorum ki bunun sebebi benim bir türlü kendimi disipline alamamış olmam.
ama bu günden itibaren bir detoxa başladım.
bir reçetesi yok benim detoxumun. ama olay şudur ki:
kafeinli içecekleri haftada 1e indirip bol bol lifli yiyecekler yiyip işlenmiş besinlerden uzak durmak.
inşallah başarılı olurum.
kısaca 1 haftadan bahsedeyim size: ne yediğimi pek hatırlamıyorum ama en geç akşam 7 de yedim. günde ortalama 1 saat yürüdüm. okula giderken levent- maslak arasını gidişte ve dönüşte.
şimdilik sabah kahvaltım 1 bardak süt hepinizi teker teker öpüyorum görüşmek üzere
günaydın kızlar...
yaa ben hala kendimi toparlayamadım :çok üzgünüm: akşamları yeme krizine tutuluyorum.. sürekli etrafa ne yesem diye bakıyorum(( sabah öğlen akşam güzel gidiyor ama saat 9 dan sonra değişik bir moda giriyorum...
aldığım bu 600 gr beni psikolojik olarak çökeltti.. başaramıcam gibi geliyor kimi zaman..
çünkü içimden ne spor yapmak geliyor nede diyet yapmak :1no2:
lütfen yardım edinnnnn ne yapmam gerekiyor
kendimi toplamam şart.. motivasyonum yerlerde geziyor :çok üzgünüm:
günaydın kızlar...
yaa ben hala kendimi toparlayamadım :çok üzgünüm: akşamları yeme krizine tutuluyorum.. sürekli etrafa ne yesem diye bakıyorum(( sabah öğlen akşam güzel gidiyor ama saat 9 dan sonra değişik bir moda giriyorum...
aldığım bu 600 gr beni psikolojik olarak çökeltti.. başaramıcam gibi geliyor kimi zaman..
a.s.bugün 1 tane yeşil elmayı gelip gidip dişledim büyüktüde akşama kadar yetti
soğan suyumuda içtim 5 litrede su içmişimdir
akşam yemeğim ızgara tavuk ve salata
sonrasında canavarın yaptığı poğaçadan yedim yumurta büyüklüğünde 3 tane 2 çayla
saat 23 de 60 dakika(4.5km)yürüdüm
yarım saatte hareket yaptım
duş aldım uykum kaçtı buraya bakem dedim.
nam ablam ve bernuşcum beyaz toprağın tanıyanlara selamı var msn de konuştuk
hepinize iyi pazarlar
KENDİNİ EN KISA ZAMANDA TOPARLAYACAĞINI BİLİYORUMgünaydın 3. takımın güzel kızları :teytey: a.s.
sizlere önce bir itirafta bulunmak istiyorum:
takıma geldiğimden beri bir türlü adapte olamadım :tomato: ya unuuyorum yazmayı ya arkadaşımda kalmış oluyorum
lütfen bu davranışlarımdan ötürü beni mazur görün. çünkü biliyorum ki bunun sebebi benim bir türlü kendimi disipline alamamış olmam.
ama bu günden itibaren bir detoxa başladım.
bir reçetesi yok benim detoxumun. ama olay şudur ki:
kafeinli içecekleri haftada 1e indirip bol bol lifli yiyecekler yiyip işlenmiş besinlerden uzak durmak.
inşallah başarılı olurum.
kısaca 1 haftadan bahsedeyim size: ne yediğimi pek hatırlamıyorum ama en geç akşam 7 de yedim. günde ortalama 1 saat yürüdüm. okula giderken levent- maslak arasını gidişte ve dönüşte.
şimdilik sabah kahvaltım 1 bardak süt hepinizi teker teker öpüyorum görüşmek üzere
HADİ SIRA SENDE ŞÖYLE SALLA KENDİNİ VE HEMEN TOPARLAN YOKSA ŞİŞKOMU OLMAK İSTİYORSUNgünaydın kızlar...
BAŞARACAKSIN YETERKİ KENDİNE İNAN
tebrikler canım... sporun gerçekten çok faydası var kaydirigubbakcemile2
başarılarının devamını diler Allah bizede nasip eder inşallah diyorum :Saruboceq:
BACIM SENDE BAYAĞI İLERLEMELER VARevet farkındayım canım en son ayın 17 sinde yazdın grubumuza seni merak ettim acaba giremiyormusun diye ama baktığımda ayın 20 idi ve sen kk ya girmiş ve yazmadan çıkmıştın.kötükedihüso
ama biliyorsunki sebebsiz 3 gün uğramaman kurallara aykırı mağazeretini bildirmen gerekli ama oysa sen kk ya giriyor ama yazmadan çıkıyorsun.
canım sakın bana kırılma darılma ama buraya yazman gruba katılman bize bişey kazandırmıyor sen kendin için yapacaksın bunu daha çok girip paylaşımda bulunup motivasyonunu artırmalısınki hedefine o zayıf günlere gelebilesin.
hadi silkelen ve önce sen karar ver zayıflayıp istediğin kıyafeti hiç sıkılmadan giyecekmisin.yoksa kilomla barışığım ben böylede güzelim deyip kendini kandırıp o güzelim kıyafetleri rahatca giyemeyip içmi çekeceksin.
biz sana güveniyoruz ama önce sen kendine güven başaracaksınŞeniz
NE DEMEK TATLIMNAM canim tesekkur edirim cuma gunu icin bizi yanliz birakmamkissin hic canim benim biliyordumm guzelim optum seni coookk
selam kızlar herkese teşekkürler iyi dilekler için sizleri çok ama çokkk seviyorum dün herkes sormuş sonuçlar ne diye benim sevgili kocacım daha sormadı bile neyse ya cidden bana sizlerin verdiği destek moral benim için çok önemli canlarım benim
yediklerime geçeyim sabah kahvaltıda 10 da yaptım 2 dilim kepekli ekmek 1 yumurta b.peynir salam yeşil zeytin bol bol domates biraz fazla gibi oldu dimi ama annemler dün bizde kaldı sabah hep beraber kahvaltı yapınca ölçü kaçtı
oğluşum biraz daha iyi havada açınca birlikte dolaşmaya çıktık yanımızada yiyecek aldık örtümüzüde aldık ben 3. etap bildiricinin yanındaki spor aletleri ile spor yaptım oda kaydı oynadı sonra örtüsünü serdik piknik yaptı bende spor iyi geldi bundan sonra her sabah ordayım birde selülit kremlerimi sürüp kendimi streç folyo ile sarayım diyorum sabah bir proğramda bitkilerle ilgili bi doktor bilgiler verdi şimdi bakayımda internetten yazarım buraya öptüm canlarım
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
SABAH
HİÇ BİRŞEY
ÖĞLEN
HİÇBİRŞEY
15:30 1-2 ÇATAL SUCUK(OĞLUM ISRAR ETTİ)
2 DİLİM EKMEK
3 BARDAK ÇAY
AKŞAM
HİÇ BİRŞEY
GÜN BOYU SADECE SU AMA İNANIN KAÇLİTRE TÜKETTİĞİMİ HATILAMIYORUM
BUGÜN HİÇ BİRŞEY YAPMAK İSTEMEDİ CANIM
HİÇ BİR İLAÇLARIMIDA İÇMEDİM(DÜŞÜNÜN:1no2:)
HERHALDE KAFYI SIYIRIYORUMlaelaelaelaelae
BENİ ZİYARETE GELİN ANACIĞIM (HANİ SIYIRDIM YA):jeyyar:
BENİ:mymeka:BİLİRSİNİZ
klava:ÇÜNKÜ HAKETTİM:çok üzgünüm:
hop hop nireye yok çle sıyırmak falan valla peşinden gelirim artıkım beraber hastenede koşarık bakırköy ankaraya daha yakın kaydirigubbakcemile3İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
SABAH
HİÇ BİRŞEY
ÖĞLEN
HİÇBİRŞEY
15:30 1-2 ÇATAL SUCUK(OĞLUM ISRAR ETTİ)
2 DİLİM EKMEK
3 BARDAK ÇAY
AKŞAM
HİÇ BİRŞEY
GÜN BOYU SADECE SU AMA İNANIN KAÇLİTRE TÜKETTİĞİMİ HATILAMIYORUM
BUGÜN HİÇ BİRŞEY YAPMAK İSTEMEDİ CANIM
HİÇ BİR İLAÇLARIMIDA İÇMEDİM(DÜŞÜNÜN:1no2:)
HERHALDE KAFYI SIYIRIYORUMlaelaelaelaelae
BENİ ZİYARETE GELİN ANACIĞIM (HANİ SIYIRDIM YA):jeyyar:
BENİ:mymeka:BİLİRSİNİZ
klava:ÇÜNKÜ HAKETTİM:çok üzgünüm:
İŞTE ELE:1closedeyes:nam ablacım hayırdır ya niye sıyırıyosun bize lazımsın sen.:1hug:
hop hop nireye yok çle sıyırmak falan valla peşinden gelirim artıkım beraber hastenede koşarık bakırköy ankaraya daha yakın kaydirigubbakcemile3
aman ablacım bak bana demişin ya boşşşşverrrrrr biz iyiysek hoşsak hayat anlamlı seni seviyorum-seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?