Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
DÜN AKŞAM YEMEĞİM:
1 LT SU,
2 KAŞIK MANTI,YOĞURTLU,
VE SALATA YEDİM..

SONRASINDA YATANA KADAR 1 LT SU DAHA..
AMA ŞİŞLİK ÇOK SİNİR OLUYORUM KENDİME..SABAH AÇ KARNINA TARTILDIĞIMDA 68.5 TUM..ŞİMDİ 70. 0 DİYO YA..NE DEMEK BUUUU...GICIK KİLOLAR..VE ŞİŞLİLKLER..

NEYSE KAHVALTIM:
YARIM LT SU,
2 DİLİM EKMEK,
2 KAŞIK MENEMEN,
1 DİLİM PEYNİR,K. BİBER...
YARIM LT SU,
1 BVARDAK ÇAY...
1 KUPA YEŞİL ÇAY...

ŞİMDİLİK BU KADAR..
DAHA SONRA DEVAMINI YAZARIM...
HAYIRLI HAFTA SONLARI KIZLAR...:teytey:

evet farkındayım canım en son ayın 17 sinde yazdın grubumuza seni merak ettim acaba giremiyormusun diye ama baktığımda ayın 20 idi ve sen kk ya girmiş ve yazmadan çıkmıştın.kötükedihüso
ama biliyorsunki sebebsiz 3 gün uğramaman kurallara aykırı mağazeretini bildirmen gerekli ama oysa sen kk ya giriyor ama yazmadan çıkıyorsun.
canım sakın bana kırılma darılma ama buraya yazman gruba katılman bize bişey kazandırmıyor sen kendin için yapacaksın bunu daha çok girip paylaşımda bulunup motivasyonunu artırmalısınki hedefine o zayıf günlere gelebilesin.
hadi silkelen ve önce sen karar ver zayıflayıp istediğin kıyafeti hiç sıkılmadan giyecekmisin.yoksa kilomla barışığım ben böylede güzelim deyip kendini kandırıp o güzelim kıyafetleri rahatca giyemeyip içmi çekeceksin.

biz sana güveniyoruz ama önce sen kendine güven başaracaksınŞeniz

ooooooo daha dur bismillah alcan vercen ama hedefine daha azimli daha hırslı koşacaksın.gece yeme krizlerine gelince keçi boynuzu ye 2-3 tane bol su iç hem tokluk hissi veriri hem tetlı olduğu için içindeki bi madde tatlı krizini önlüyor.yemeklerden 1 saat önce yersen yağların depolanmasını da önlüyormuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/190485-keciboynuzu-ile-zayiflama.html
bi incele istersen daha çok tatlı krizlerin tutuyorsa krom kullanabilirsin.çikolatasız aburcubursuz gün geçirmeyen ben unuttum hepsini bulunla ilgilide zayıflama desteği ürünler bölümünde topiğini inceleyebilirsin.
düzenli yürüyüş yapacaksan spordan 45 dk önce l-carnite alabilirsin.yağların taşınıp yakılmasını sağlayan aslında insan vücüdünda olan bi madde.yiyeceklerle yeteri kadar alınmazsa yağlar taşınamayıp depolanıyor.eğer spordan önce alırsan yağlar taşınıp enerjiye cevrilir yakılır. hatta iki katı enerji harcatıyor ve vücudu sıkılaştırıyor. yine zayıflama desteği ürünleri bölümünde bunuda topiği var

ay özür dilerim bi selam vermeden direk cevaplara dalmışım.
selam nasılsınız bacular
dün gece uykum kaçtı 4 ü geçiyordu yattım. e böyle olunca hem sabah kahvaltısı hem öğle yemeği niyetine oldu yediklerim.
1 dilim peynir domates 1 zeytin ve patatesli börek yedimklava:
ben sadece hafta sonları yiyorum ekmek hamur işi klava:
bernuşcum anlıyorum seni ah o ödem yokmu bana hamilelikten kaldı hamur işi ekmek yesem hemen ödem yapıyor dün yediğim poğaça bu sabah ellerim şiş kalkmama sebeb oldu napım mecbur yiyorum vitamin eksikliği olmasın saçlarım dökülmesin diye ekmeksiz diyet mutsuzluk yapıyormuş bende sadece hafta sonları yiyorumdelikafaduldenmakarna pilavda yemiyoum yazdıklarımdan belli bu sefer olacak yaza zayıf gireceğim inşallahhihoyyyt

selam kızlar herkese teşekkürler iyi dilekler için sizleri çok ama çokkk seviyorum dün herkes sormuş sonuçlar ne diye benim sevgili kocacım daha sormadı bile neyse ya cidden bana sizlerin verdiği destek moral benim için çok önemli canlarım benim
yediklerime geçeyim sabah kahvaltıda 10 da yaptım 2 dilim kepekli ekmek 1 yumurta b.peynir salam yeşil zeytin bol bol domates biraz fazla gibi oldu dimi ama annemler dün bizde kaldı sabah hep beraber kahvaltı yapınca ölçü kaçtı
oğluşum biraz daha iyi havada açınca birlikte dolaşmaya çıktık yanımızada yiyecek aldık örtümüzüde aldık ben 3. etap bildiricinin yanındaki spor aletleri ile spor yaptım oda kaydı oynadı sonra örtüsünü serdik piknik yaptı bende spor iyi geldi bundan sonra her sabah ordayım birde selülit kremlerimi sürüp kendimi streç folyo ile sarayım diyorum sabah bir proğramda bitkilerle ilgili bi doktor bilgiler verdi şimdi bakayımda internetten yazarım buraya öptüm canlarım

selam kızlar proğramda izlediğim kişi Ahmet Maranki baya değişik ve bitkilerle valla adam anlatırken pek kesin çözümlermiş gibi anlatıyor gerçi bir çoğunuz izlemişsinizdir yanlış bişey sölemek istemem ama özellikle maydanoz kereviz ve lahana suyunu zayıflamak için tavsiye ediyor;ayrıca kayısı eriğiakşamdan suya koyun sabah suyunu için meyvalarınıda yiyin bağırsaklara birebir dedi

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyi bu sabah erken kalktım 8:30da :))
kahvaltımı yaptım birkaç çatal omlet bir çatal peynir.iki dilim kepekli ekmek.bir fincan şekersiz çay.
sonra rahmetli ananemi ziyarete gittim dua okudum.geldim.
öğle yemek yemedim iki tane kuru kayısı yedim.su içtim
akşamada balık ve boll salata vaar menüde.

zeynaapcım canım bende aynı dertten muzdaribim ama hatırlarsan senle hemen hemen aynı kiloda başladık vee sen beni geçtin.yani sen benim için bi örnek oldun şimdi sen benim kahramanım oldun :)) ve eminim nasıl vermiş acaba diye merak edip dışardan izleyen gizli hayranların bilem olmuştur.senin gün içinde ne yaptığını ne yiyip içtiini takip edenler olabilir.ben dahil.
şimdi bizi yarı yolda bırakamazsın sen pes edersen ben öleyim ozaman,suda boğuliim delikafadulden
hadi kalk canlan bu akşam sonkez etrafında ne varsa ye.patlayana kadar.sonra pişman ol ve bidaha dönmemek üzere kilolarınla vedalaş canım.birkaç gündür bendede aşırı bir yeme isteği olşmuştu nam ablacım saolsun zayıflayanların hikayelerini buraya eklemişti okumuşsundur belki okumadıysan mutlaka oku derim.orda bir hikaye beni çok etkiledi.yeme isteğim geldiğinde o geliyor aklıma hemen vee vanminit diyorum kendimee:roflol: oluyor yani böyle ve arasıra olacaktabizde bi can taşıyoruz tombik olabiliriz ama arada kaçamak yapmaya engel değil dimii

neyse anladın sen benii.çok konuştum. e ben gideyim

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
SABAH
HİÇ BİRŞEY

ÖĞLEN
HİÇBİRŞEY

15:30 1-2 ÇATAL SUCUK(OĞLUM ISRAR ETTİ)
2 DİLİM EKMEK
3 BARDAK ÇAY

AKŞAM
HİÇ BİRŞEY

GÜN BOYU SADECE SU AMA İNANIN KAÇLİTRE TÜKETTİĞİMİ HATILAMIYORUM

BUGÜN HİÇ BİRŞEY YAPMAK İSTEMEDİ CANIM
HİÇ BİR İLAÇLARIMIDA İÇMEDİM(DÜŞÜNÜN:1no2:)
HERHALDE KAFYI SIYIRIYORUMlaelaelaelaelae
BENİ ZİYARETE GELİN ANACIĞIM (HANİ SIYIRDIM YA):jeyyar:

BENİ:mymeka:BİLİRSİNİZ
klava:ÇÜNKÜ HAKETTİM:çok üzgünüm:

a.s.
KENDİNİ EN KISA ZAMANDA TOPARLAYACAĞINI BİLİYORUM
SEN BAŞARIRISIN(KANITIM VAR ÖNCEKİ YAPTIKLARINDAN)

HADİ SIRA SENDE ŞÖYLE SALLA KENDİNİ VE HEMEN TOPARLAN YOKSA ŞİŞKOMU OLMAK İSTİYORSUN

tebrikler canım... sporun gerçekten çok faydası var kaydirigubbakcemile2
başarılarının devamını diler Allah bizede nasip eder inşallah diyorum :Saruboceq:
BAŞARACAKSIN YETERKİ KENDİNE İNAN
BACIM SENDE BAYAĞI İLERLEMELER VAR
BEN SENİ YERİM TOMBUL TURPUM:1hug:

NAM canim tesekkur edirim cuma gunu icin bizi yanliz birakmamkissin hic canim benim biliyordumm guzelim optum seni coookk
NE DEMEK TATLIM
TABİKİ HER ZAMAN BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ

MORALİNİ YÜKSEK TUT
BENİM TİROİTLERİM ALINDI KANSER OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE BİLE EN FAZLA 10 DK. ÜZÜLDÜM VEEEE HEMEN KENDİME DEDİMKİ
"HAYAT BEN VARSAN GÜZEL" HİÇ BİRŞEYİN BENİ ETKİLEMESİNE İZİN VERMEDİM(ÖZELLİKLE EŞİM)

SAĞLIK İÇİN ZAYIFLAYACAKSINIZ KIZLAR

YAŞAM KALİTENİZİ YÜKSELTECEKSİNİZ

SİZLERİ SEVİYORUM KIZLAR

BUNU BİLİYORSUNUZ DEĞİLMİ:teselli:

nam ablacım hayırdır ya niye sıyırıyosun bize lazımsın sen.:1hug:

hop hop nireye yok çle sıyırmak falan valla peşinden gelirim artıkım beraber hastenede koşarık bakırköy ankaraya daha yakın kaydirigubbakcemile3
aman ablacım bak bana demişin ya boşşşşverrrrrr biz iyiysek hoşsak hayat anlamlı seni seviyorum-seviyoruz

nam ablacım hayırdır ya niye sıyırıyosun bize lazımsın sen.:1hug:
İŞTE ELE:1closedeyes:
BAZEN SIYIRMAK İÇİN BİR NEDENE HİÇ GEREK OLMUYOR laelaelaelaelaeTATLIM

HAKLISIN ABLACIM
GEÇENLERDE KAPILARI AÇIK BIRAKMIŞ NE KADAR KEÇİLERİM VARSA HEPSİ KAÇMIŞ:roflol:
SONRA KEÇİLER KENDİ KENDİNE GERİ GELDİLER:roflol::roflol:
MERAK ETME SEN ŞİMDİ KEÇİLERİDE BOŞVERDİMsositososito
NASILIM AMA HARİKA DEĞİLMİYİM:tomato:

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..
NASILSINIZ BAKALIM..a.s.

BU HAFTA LİDERİNİZ BENMİŞİM..
BAKALIM NASIL YÜRÜTÜCEM..
İNŞALLAH MEMNUN KALIRSINIZ..

ARKADAŞLAR,ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEM GEREKİYOR..BU YARIŞMADA OLMAMIZIN NEDENİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ZAYIFLAMAK,DEĞİL Mİ?..
PEKİ NASIL OLUCAK?

EN BAŞTA KENDİMİZE UYGUN BİR DİYET HAZIRLAMAK,
SPOR YAPMAK,
DÜZENLİ UYKU,
SUYU BOL TÜKETMEK,
MÜMKÜN OLDUĞUNCA SIK PAYLAŞIMDA BULUNMAK,
VEEEE EN ÖNEMLİSİ KİLO VEREMESEK BİLE MOTİVASYONUMUZU BOZMAMALIYIZ...

BU DEDİKLERİMİ YAPARSAK,EMİNİMKİ HEPİMİZ BAŞARILI OLUCAZ..

HADİ BAKALIM,3. TAKIMIN FISTIK GİBİ FISTIK OLMA YOLUNDA İLERLEYEN HATUNLARI:teytey:
YOLUMUZA TAM GAZ DEVAMMMMM:sm_cool:

DÜN AKŞAM YEMEĞİM:
1 KAŞIK KUSKUS,
PİŞMİŞ SOĞAN,
SALATA,
4 ADET PARMAK TAVUK BUT...

VE ARKASINDAN YATANA KADAR YANİ GECE 3 E KADAR 2 LT SU...
ARADA 1 KUPA FORM ÇAYI...

SABAH KAHVALTIM:
YARIM LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ADET K. BİBER..
1 KUPA YEŞİLÇAY,
VE YARIM LT SU DAHA....

ŞİMDİLİK BU KADARCIK...

PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR....:teytey:

kızlar nasılsınız.
bernuşcum sana kolay gelsin.
sabah yediklerim:
iki kuru kayısı bir bardak su
1 elma
bundan sonra sabahları meyve yiycem.yani iki sabah meyve bi sabah kahvaltı gibide yapabilirim.
neyse canlar ben ders çalışayım biraz.akşaada spora gidip geli uğrarı yine.
hadi hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…