Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İYİ SAYILIRIM
HADİ NEYSE SENİN İÇİN İYİYİM yerimseniben
İŞİN BİTİNCE GEL BİRDE BENİM EVİN HALILARINI SİL (HANİ HALI SİLME GİBİ BİR ÇILGINLIĞIN VARYAA)kaydirigubbakcemile3
evet farkındayım canım en son ayın 17 sinde yazdın grubumuza seni merak ettim acaba giremiyormusun diye ama baktığımda ayın 20 idi ve sen kk ya girmiş ve yazmadan çıkmıştın.kötükedihüso
ama biliyorsunki sebebsiz 3 gün uğramaman kurallara aykırı mağazeretini bildirmen gerekli ama oysa sen kk ya giriyor ama yazmadan çıkıyorsun.
canım sakın bana kırılma darılma ama buraya yazman gruba katılman bize bişey kazandırmıyor sen kendin için yapacaksın bunu daha çok girip paylaşımda bulunup motivasyonunu artırmalısınki hedefine o zayıf günlere gelebilesin.
hadi silkelen ve önce sen karar ver zayıflayıp istediğin kıyafeti hiç sıkılmadan giyecekmisin.yoksa kilomla barışığım ben böylede güzelim deyip kendini kandırıp o güzelim kıyafetleri rahatca giyemeyip içmi çekeceksin.
biz sana güveniyoruz ama önce sen kendine güven başaracaksınŞeniz
1 AYDA 10 KİLO VERME DİYETİ
ET TAVUK DESTEKLİ
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
• Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
• Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
• İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
• Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
• Gece : 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BERNUŞ
DÜN BANA SÖYLEDİĞİN DİYET BUMUDUR ACABA:uhm:
zeynaapcım canım bende aynı dertten muzdaribim ama hatırlarsan senle hemen hemen aynı kiloda başladık vee sen beni geçtin.yani sen benim için bi örnek oldun şimdi sen benim kahramanım oldun :)) ve eminim nasıl vermiş acaba diye merak edip dışardan izleyen gizli hayranların bilem olmuştur.senin gün içinde ne yaptığını ne yiyip içtiini takip edenler olabilir.ben dahil.
şimdi bizi yarı yolda bırakamazsın sen pes edersen ben öleyim ozaman,suda boğuliim delikafadulden
hadi kalk canlan bu akşam sonkez etrafında ne varsa ye.patlayana kadar.sonra pişman ol ve bidaha dönmemek üzere kilolarınla vedalaş canım.birkaç gündür bendede aşırı bir yeme isteği olşmuştu nam ablacım saolsun zayıflayanların hikayelerini buraya eklemişti okumuşsundur belki okumadıysan mutlaka oku derim.orda bir hikaye beni çok etkiledi.yeme isteğim geldiğinde o geliyor aklıma hemen vee vanminit diyorum kendimee:roflol: oluyor yani böyle ve arasıra olacaktabizde bi can taşıyoruz tombik olabiliriz ama arada kaçamak yapmaya engel değil dimii
neyse anladın sen benii.çok konuştum. e ben gideyim
DESENE HALILARIN KOKMUŞ(HAFTADA BİR SİLİYORDUN YAAA)yok valla en son yılbaşında sildim bi görsen bas bas bağırıyorlar bizi sil diye eeeee evde biri büyük biri küçük olmak üzere iki çoçuk var sayılır baba oğul bir oluyorlar evi talan ediyorlar.silmicem sizi dönüşümü bekleyin dedim,ah keşkem bana yakın olsan silerdim halılarını nolcek ben şitresimi böyle atıyom zattendelikafaduldenhihoyyyt
TATLIM BİRAZ ARA VERİNCE BÖYLE OLUYORevet canım. birtürlü ilk zamanki motivasyonumu bulamıyorum. biliyorum buraya girmem benim kendi lehime bundan sonra her gün düzenli girip yazmayı planlıyorum. bir aksilik çıkmazsa tabiki
şakkıdı şeker ben kararımı teeee geçen sene verdim zaten. bu kadar zaman için lütfen kusuruma bakmayın :1hug:
bu arada bazen bilgisayarı açtığımda çalışırken kk yı da açıyorum ama sonra yazmayı unutup kapatıyorum. hatta geçen cuma nam ablam aramasaydı kilomu bildirmeyi bile unutmuştum
artık daha düzenli olucam gerçekten :)
İŞİNE YARARSA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE(ŞEY BU BÖYLE DEĞİLDİ DEĞİLMİ:uhm:)evet buldum tam bana göre bir diyet. hem öğlen tosta da izin var ohh miss
sanırım bunla haftada 1 kilo falan veriliyor.
İNŞALLAH TATLIMselam bacular
90 dk. koşu bandında yürüyüş (7 km yürümüşüm) makinaya göre 1700 kcal yakmışım(valla ben makinanın yalancısıyım)delikafadulden
İNANAMIYORUM:1shok:BİZİM KIZ SONUNDA ÇAMAŞIRLIK OLARAK KULLANMAKDAN VAZ GEÇTİkaydirigubbakcemile3
sinsemilla canım bende 17 ay önce karar vermiştim ama sadece 3.5 kilo verdi gözüküyorum verdim aldım verdim aldım.
ama artık kendimi kandırmayı bırakıp harekete geçtim. şimdi hedefime ulaşmak için çabalıcam inanıyorum sende ve diğer arkadaşlarımızda hedefine ulaşacakŞenizŞeniz
sonra görüşürüz
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HERKES SAĞLIĞINA KAVUŞURselaaammlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler silagül tamam takımın delüsü sen ol bende cadısı olurum :jeyyar: hee heee cadıyım ben cadıyım yaaaaa......:dilcikar::dilcikar:
sabah 2 dilim ekmek 2 ince dilim salam 1 dilim peynir çayyy
öğlen 1 tabak çorba 1 tabak brokoli ve karnı bahar haşlaması yoğurtlu(ikisi karışık 1 tabak) ve 1 saat sonrada 1 türk kahvesi içecem
hergünkü egzersizlerimi yaptım.............
öpüldünüz cici bayanlar...........a.s. a.s. a.s.
EVET BİZDE DE BİR ARKADAŞDA BÖYLE BİR SORUN ÇIKMIŞTI YANİ AYAKKABIkızlar merhabalar.nasılsınız.ben eh işte..
dün akşam:
spora gittim geldim.yine bacak kasları çok acıdı.spor hocam ayakkabılarımdan kaynaklanmış olabilecegini söyledi.gerçektende o ayakkabılarımı yeni aldım onu aldıktan sonra oldu.değiştirmem gerek yani.eve gelince kendime nefiss salatamı yaptımm yanında merciek çorbası.21:00 gibide bir avuç ceviz bir k.kayısı yedim.
bu sabah önce iki k.kayısı iki bardak su.sonra bir dilim kepekli ekmk.bir dilim normal ekmek.birkaç çatal yumuklu sucurta :) bir fincan şekersz çay.bir tabak salataaa.
şimdilik bu kadar.ders çalışayım şimdi biraz.öptü sizii.
VERECEK KURTULACAKSINIZ BU KİLOLARDAN YETERKİ İNANINçok teşekkür ederim canım... toparlanmaya çalışıyorum.. tam manasıyla geri dönemedim ama en azından yeme krizlerim epey azaldı :))
kilo vermek istiyoruz hemde çok istiyoruzzz... ama bu krizlerin sebebi ne? ben bunu anlamış değilim. acaba sadece bende mi oluyor diyorum ama okuduklarım kadarıyla sadece bende görünmüyor bu vakka..
acaba istemiyor muyum zayıflamayı diyorum kendi kendime?? CADIARZU
tabikide hayır çok ama çok istiyorum... eeeee o zaman ???
yediklerime gelince.. sabah kahvaltımı 7gibi yaptım ders 8buçukta başlıyordu çünkü. kepek ekmekli tost. tosta değişik tat olsun diye biraz ketçap ve hardal koydum. mayonezin %70 nin yağ olduğunu öğrendikten sonra neredeyse hiç tüketmiyorum.her zamanki gibi bir kupa ıhlamur biraz peynir 5 zeytin.. okula yine yürüyerek gittim zaten 20 dakika tempolu yürüyünce. böyle böyle işte...
EVET BUNLARDAN BİRİ BENİM HEM KÜÇÜK KIZIM HEMDE OĞLUM HASTA FIRSAT BULAMADIM KUSURA BAKMAYIN......
SABAH 2 DİLİM EKMEK DİLİM PEYNİR YARIM HAŞLANMIŞ YUMURTA VE ÇAYYY
ÖĞLEN 2 DİLİM EKMEK 3 TANE TAVUK KÖFTE SALATA
AKŞAM YARIM TABAK KURU FASULYE VE PİLAV KARIŞTIRDIM (İKİSİ YARIM TABAK) 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR ISPANAK KAVURMASI 1 BARDAK AYRAN
DÜZENLİ OLARAK EGZERSİZLERİME DEVAM......
VAKİT BULUNCA TEKRAR UĞRARIM KZIM İYİDE OĞLUM ÇOK HUYSUZLUK YAPIYOR KUCAĞIMDAN İNMİYOR KIZ BÜYÜK OLUNCA BAZEN YATIYOR BAZENDE KK DA OYUN OYNUYOR BAZEN KİTAP OKUYOR AMA BEBEK ZOR OLUYOR BİRDE MIZ MIZ
BU ARADA SİLAGULCÜĞÜM MERAK ETME BU TAKIMDA TEK DELÜÜ SEN DEĞİLSİN CANIM BENDE VARIM KIZZZHEMDE EN ESKİ KADROLU DERMİŞİM
ROSE CANIM SENDE BOL BOL C VİTAMİNİ ALMAYI UNUTMA BAK MESELA KİVİ- BROKOLİ-PORKAL- HAVUÇ BUNLARI MUTLAKA YE ÖZELLİKLEDE KİVİ VE BROKOLİYİ YEMELİSİN ÇOK İYİ GELİYO YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SENDE BEDNİM GİBİ MEYVE SEVMİYORSUN ZORLA KENDİNİ BEN ÖLE YAPIYORUM..............
1 AYDA 10 KİLO VERME DİYETİ
ET TAVUK DESTEKLİ
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
• Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
• Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
• İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
• Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
• Gece : 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BERNUŞ
DÜN BANA SÖYLEDİĞİN DİYET BUMUDUR ACABA
günaydın bacular
selinciğim geçmiş olsun canum kuzucuklarına ALLAH şifa versin tez zamanda inşallah
yok bacum ben vermem kimseye ünvanımı boşuna heveslenmeyin bu grubun tek kadrolu delüüüüüüüsü benim-tatlicadiarzu
compass rose canım eğer bulamazsan söyle en azından kürü ve önemli şeyleri yazarım
nam ablacım nasılsın?
akşam 12 de yattım sabahta 7 de kalktım
çaylarımı kaynatırkene kahve yaptım onu içiyorum ama bişey yemedim size selam vereyim dedim
l-carnitemide aldım gidip yürüyecem hihoyyytsabah aç karnına daha etkili imiş spor
sonrada duş ,evi süpür derken bugün komşum gelcek belki giremem
evet canım. birtürlü ilk zamanki motivasyonumu bulamıyorum. biliyorum buraya girmem benim kendi lehime bundan sonra her gün düzenli girip yazmayı planlıyorum. bir aksilik çıkmazsa tabiki
şakkıdı şeker ben kararımı teeee geçen sene verdim zaten. bu kadar zaman için lütfen kusuruma bakmayın
bu arada bazen bilgisayarı açtığımda çalışırken kk yı da açıyorum ama sonra yazmayı unutup kapatıyorum. hatta geçen cuma nam ablam aramasaydı kilomu bildirmeyi bile unutmuştum
artık daha düzenli olucam gerçekten :)
evet buldum tam bana göre bir diyet. hem öğlen tosta da izin var ohh miss
sanırım bunla haftada 1 kilo falan veriliyor.
çok teşekkür ederim canım... toparlanmaya çalışıyorum.. tam manasıyla geri dönemedim ama en azından yeme krizlerim epey azaldı :))
kilo vermek istiyoruz hemde çok istiyoruzzz... ama bu krizlerin sebebi ne? ben bunu anlamış değilim. acaba sadece bende mi oluyor diyorum ama okuduklarım kadarıyla sadece bende görünmüyor bu vakka..
acaba istemiyor muyum zayıflamayı diyorum kendi kendime??
tabikide hayır çok ama çok istiyorum... eeeee o zaman ???
yediklerime gelince.. sabah kahvaltımı 7gibi yaptım ders 8buçukta başlıyordu çünkü. kepek ekmekli tost. tosta değişik tat olsun diye biraz ketçap ve hardal koydum. mayonezin %70 nin yağ olduğunu öğrendikten sonra neredeyse hiç tüketmiyorum.her zamanki gibi bir kupa ıhlamur biraz peynir 5 zeytin.. okula yine yürüyerek gittim zaten 20 dakika tempolu yürüyünce. böyle böyle işte...
EVET BUNLARDAN BİRİ BENİM HEM KÜÇÜK KIZIM HEMDE OĞLUM HASTA FIRSAT BULAMADIM KUSURA BAKMAYIN......
SABAH 2 DİLİM EKMEK DİLİM PEYNİR YARIM HAŞLANMIŞ YUMURTA VE ÇAYYY
ÖĞLEN 2 DİLİM EKMEK 3 TANE TAVUK KÖFTE SALATA
AKŞAM YARIM TABAK KURU FASULYE VE PİLAV KARIŞTIRDIM (İKİSİ YARIM TABAK) 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR ISPANAK KAVURMASI 1 BARDAK AYRAN
DÜZENLİ OLARAK EGZERSİZLERİME DEVAM......
VAKİT BULUNCA TEKRAR UĞRARIM KZIM İYİDE OĞLUM ÇOK HUYSUZLUK YAPIYOR KUCAĞIMDAN İNMİYOR KIZ BÜYÜK OLUNCA BAZEN YATIYOR BAZENDE KK DA OYUN OYNUYOR BAZEN KİTAP OKUYOR AMA BEBEK ZOR OLUYOR BİRDE MIZ MIZ
BU ARADA SİLAGULCÜĞÜM MERAK ETME BU TAKIMDA TEK DELÜÜ SEN DEĞİLSİN CANIM BENDE VARIM KIZZZlaelaelaelaelae HEMDE EN ESKİ KADROLU DERMİŞİM lülülülülülü
ROSE CANIM SENDE BOL BOL C VİTAMİNİ ALMAYI UNUTMA BAK MESELA KİVİ- BROKOLİ-PORKAL- HAVUÇ BUNLARI MUTLAKA YE ÖZELLİKLEDE KİVİ VE BROKOLİYİ YEMELİSİN ÇOK İYİ GELİYO YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SENDE BEDNİM GİBİ MEYVE SEVMİYORSUN ZORLA KENDİNİ BEN ÖLE YAPIYORUM..............
günaydın bacular
selinciğim geçmiş olsun canum kuzucuklarına ALLAH şifa versin tez zamanda inşallah
yok bacum ben vermem kimseye ünvanımı boşuna heveslenmeyin bu grubun tek kadrolu delüüüüüüüsü benim-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
compass rose canım eğer bulamazsan söyle en azından kürü ve önemli şeyleri yazarım
nam ablacım nasılsın?
akşam 12 de yattım sabahta 7 de kalktım
çaylarımı kaynatırkene kahve yaptım onu içiyorum ama bişey yemedim size selam vereyim dedim
l-carnitemide aldım gidip yürüyecem hihoyyytsabah aç karnına daha etkili imiş spor
sonrada duş ,evi süpür derken bugün komşum gelcek belki giremem
bugün yediklerime gelince
sabah 07.30 da bir tane haşlanmış yumurta
kibrit kutusundan daha büyük beyaz peynir
1 dilim normal ekmek
1 bardak portakal suyu
öğlen 1 kase sebze çorbası
tabağı sıyırmak için biraz ekmek
şu anda da 1 şekerli nescafe içiyorum.
bugün acayip çok iş yaptım neredeyse bir haftadır hiçbişi yapmıyordum.
o yüzden baya br iş vardı. Onu hallettim.
Bir de ben bir müddet kepek ekmeği yemeyeceğim, çünkü kansızlık yapıyormuş ve bu demir ilaçlarıyla kepek ekmeği yemek mantıklı değilmiş.
Tam buğday ekmek de buralarda sadece uno'nunki var. O da baya pahalı kepek ekmeğine ve normal ekmeğe oranla.
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
SAAT 16:50 OĞLUMA YEMEK HAZIRLARKEN BİRDEN BAŞIM DÖNMEYEkafamçokkarıştıMİDEM BULANMAYA BAŞLADIfisfisfis ALP'CİĞİME ZOR HAZIRLADIM YEMEĞİNİ
ALP "ANNE BİRAZ UZAN KENDİNE GELİRSİN" DEDİ
ACABA SİZ GENÇLER DURURKEN BENACABAA
DESEMDE İNANAMAYIN mirmirmirmir3-4 GÜNDÜR UYUMAZ VE DOĞRU DÜRÜST BESLENMEZSEN OLACAĞI BU
AMA ASIL STRESDEN, ŞU KEÇİLERİ GÖNDEREYİM DE RAHATLAYAYIM BARİ O ZAMAN HEM UYURUMmirmirmirmir HEMDE KEÇLERE HASRET KALIRIMlaelaelaelaelae
SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ:sm_confused: