• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selincim geç dalganı sensenağlama şimdi verdin verdin yoksa kalıyor. ben 58 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım eve geldim yine 80 dim yani 3.640 oğlum suyu muyu derken bi 5 -6 kilo gider sanıyordum.oğlum 14 aylıkken ben 61 kiloydum hemde hiç birşey yapmadım ne diyet ne spor sadece emzirdim.amma ne zamanki üşüttük oldum depresyon ilacına başladım oldummu 72 kilo 17 aydır burda uğraşıp durayom vercem deyin.derlerdide inanmazdım depresyon ilaçlarının kilosu zor gider diye
olsun ben kararlıyım gitcek.

canım benim sen kazandın. :hooray:tebrik ediyorum seni ve azmin süper :nazar:evet büyük ödülü açıklıyorum.tartıda kilonu daha az görmek hedefine biraz daha yaklaştığını görmenin mutluluğu en büyük ödül:hooray:a.s.

canımcığım dalga geçtiğim yok o deprosyon ilaçlarından bende kullandım kutu kutu birde tiroit hastalığım ortaya çıkınca ve 3 tane doğumda ben yaptım güzelim ama her ne olursa olsun hırs yaptım zayıflayacam diye bu kilo verme işine başlamadan bu takıma katılmadan önce ben aynaya bile bakmıyordum kafaya takmıştım unutma önce inanmak ve emek ister inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sende...........bu arada 85 kiloyla oğluma hamile kaldım doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 75 kiloydum ama sonra almaya başlamıştım benim oğlumda 4,5 kilo doğdu...hastanede halen rekor benim elimde beni geçen yok a.syerimseniben

yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta maydanoz kırmıızı lahana ve rokadan oluşan salata ve çayyy
öğlen dışardaydım bu gün kaçamak yaptım yazayım ama kızmak yok ben zaten kendime sonradan çok kızdımm ekmek arası yedim ve yanında ayran ay canım çekmişti......
geleli 15 dk olmuştu 1 yorgunluk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim
sabah 100 tane yarım mekik 50 çapraz mekik 50 sopalı hareket ve dışarda koşuşturma........

Başarılı diyetçilerin düşünme şekli nasıl?

Kolorado Üniversitesi Ulusal Kilo Kontrolü Sicil Dairesi, kilo vermeyi başarmış kişilerin günlük hayatlarını 20 yıl önce incelemeye başlamış. Şu an kayıtlarda ortalama 30 kilo nun üzerinde verip bunu 5 yıldan uzun süre korumayı başarmış 3000 kişi bulunuyor.

Katılımcıların kayıtları incelendiğinde, kilo verme ve bunu koruma işini başarmış kişilerde 4 ortak davranış şekli belirlenmiş.

Az yağlı ve yüksek karbonhidrat içeren bir beslenme şekli.

Kahvaltının asla atlanmadan her gün edilmesi.

Gelişimin kaydedilmesi. Yani yediklerinizin ve her gün tartılarak öğrendiğiniz kilonuzun güncesinin tutulması.

Bolca fiziksel aktivite, günde bir saat kadar.

Çoğu beslenme ve diyet uzmanı aslında her gün tartılmanın olumlu sonuç almayı engelleyeceğini ve hayal kırıklığına sebep olacağını iddia etse de, Kolarado Üniversitesi ndeki kayıtlara bakınca işe yaradığı görülüyor.

İşte katılımcıların kilo vermedeki sırları:

Katılımların yüzde 92 si belli bazı besinlerin alımına sınır koymuş.

Günde ortalama 1400 kalori tüketmişler. Çoğunun beslenme programı, az yağlı ve bol karbonhidratlı beslenmeye dayalı.

Aldıkları kalorinin yüzde 24 ü yağdan, 19 u proteinden ve 56 sı karbonhidrattan geliyor.

Ortalama günde 5 öğün tüketmişler.

Egzersiz yoluyla yaktıkları haftalık kalori miktarı ortalama 2800 kadar (günlük olarak yaklaşık 400 kalori ediyor)

Yüzde 75 in haftada en az bir kez tartılıyormuş.

Üçte biri verdiği kiloyu korumayı zor olarak nitelerken, üçte birlik diğer bir grup kolayca, geriye kalan üçte bir de kolay olarak görmüş.

Yüzde 42 lik bir grup korumanın kilo vermekten daha kolay olduğunu söylemiş.

Kilo verme ve korumada en önemli şeylerden biri de olumlu yaklaşım. Çünkü yapamayacaklarımıza odaklanmaktansa, yapabileceklerimize odaklanmak, ulaşılabilir hedefler belirlemek, amaca ulaşmayı ve gelişme kaydetmeyi kolaylaştırır.

Genleriniz basen ölçünüzü nasıl etkiler?

Peki kilo probleminizde ailenizin rolü ne? Eğer ailenizde kilolu kişiler varsa, baştan kaybedilmiş bir savaşı devam mı ettirmeye çalışıyorsunuz?

Obez olma olasılığınız üzerindeki etkisi büyük olmasına rağmen genetik, vücudunuzun yağ biriktirmesi ya da biriktirmemesi konusunda tek başına belirleyici olamaz. Ancak yapılan bazı araştırmalar, bir kişinin kilosu ve vücudunun yağ biriktirme durumunun, biyolojik annesinin yapısıyla yakın ilişki içerisinde olduğunu gösteriyor. Ancak anneniz obez de olsa, obezite sizin kaderiniz olmak zorunda değil.

Bir yüzde vermek gerekirse, genetiğin obezite olasılığına etkisi yüzde 25. Geri kalan 75 ise toplumsal alışkanlıkardan kişinin kendi yaşam tarzına, satın alma gücünün hangi besinleri kapsadığına kadar çeşitli farklı olasılıkları içeriyor.

Davranış ve yaşam tarzı, özellikle de yaşlandıça değiştirilmesi zor bir hal alır. Ancak uzun bir zamana yayılan basit ve küçük adımlarla istediğiniz amaca ulaşabilirsiniz.
alıntıdır

canımcığım dalga geçtiğim yok o deprosyon ilaçlarından bende kullandım kutu kutu birde tiroit hastalığım ortaya çıkınca ve 3 tane doğumda ben yaptım güzelim ama her ne olursa olsun hırs yaptım zayıflayacam diye bu kilo verme işine başlamadan bu takıma katılmadan önce ben aynaya bile bakmıyordum kafaya takmıştım unutma önce inanmak ve emek ister inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sende...........bu arada 85 kiloyla oğluma hamile kaldım doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 75 kiloydum ama sonra almaya başlamıştım benim oğlumda 4,5 kilo doğdu...hastanede halen rekor benim elimde beni geçen yok a.syerimseniben

şaka yaptım canım ya maşallah yani oğluna:nazar:
canım zaten azminine imreniyorum.benim yemekle zorum yokta vücudu kıtlık moduna sokunca olan oldu.sen hergün yapıyorsun bakıyorum hareketlerinihihoyyytmaşallah sanada:nazar:inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz kiloyaŞeniz

İşte, uzmanlara göre 10 klasik diyet hatası ve bunlardan kaçınma yöntemleri:
KISA VADELİ DÜŞÜNMEK
Kilo vermede başarılı olmanın tek yolu, bunu, hayat tarzınızda yapacağınız bir değişiklik olarak görmektir. Kısa dönem boyunca aç kalmayı diyet olarak algılayanların elde edeceği tek şey, kısa zamanda diyeti bırakmak olacaktır. Çünkü zor gelecektir. Bu sebeple de sağlıklı ve dengeli bir beslenme programı uygulamak en iyisidir. Çoğu diyetisyen, kadınların, günde 1300-1500 kalori alması gerektiğini belirtiyor. Eğer mesela 1000 ya da altı kalorilik bir diyet uygulamaya kalkarsanız, sürekli aç kalmaktan ötürü o diyeti bırakmanız çok muhtemeldir. Üstelik dengeli bir diyetle pek çok farklı besinden de faydalanabilirsiniz.
ÜNLÜLERİN DİYETLERİNİ TAKİP ETMEK
Jennifer Aniston gibi görünme fikri çekici gelebilir ama pek çok diyetisyen, bu sene çok moda olan ünlülerin diyetlerini eleştiriyor. Jennifer Aniston ve Geri Halliwell in favori diyetleri olan Atkins şüphesiz işe yarıyor. Ancak bu diyet, alınan karbonhidratı ciddi şekilde kıstığı ve proteini arttırdığı için ideal olmaktan uzak. Çünkü karbonhidratlar, dengeli beslenmenin önemli bir parçası ve bol protein-az karbonhidratlı beslenme, vücudun kalsiyum kaybetmesine sebep oluyor. Ünlülerin yaptığı çoğu diyet, belli bir besin ya da besin grubunu programın dışında tutmaya yönelik olduğundan, bağlı kalınmaları ve başarılı olunması zor diyetlerdir. Bunun yerine hem karbonhidrat, hem de protein içeren az yağlı bir diyet tercih edilmelidir.
YEDİKLERİNİZ KONUSUNDA KENDİNİZİ ALDATMAK
Diyetinizi harfiyen uyguladığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak eğer hala kilo vermiyorsanız, o zaman yedikleriniz konusunda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz. Mesela çayın yanında yediğiniz o 2 tane bisküviyi, ya da doğum günü partisinde elinize tutuşturulan pastayı, ağzınıza attığınız bir avuç fıstığı, ya da yediğiniz grissinileri saymayı unutuyorsunuzdur belki, ya da kendinizden bile saklıyorsunuzdur. Ama bunlar biriktikçe, kilo verememenizin sebebi olup çıkıverirler. Eğer kilo verememekten şikayet ediyorsanız, bir beslenme günlüğü tutun ve yiyip içtiğiniz her şeyi yazın. Haftanın sonunda, eğer dürüstçe her yiyip içtiğinizi yazdıysanız, niye kilo veremediğinizi göreceksiniz.
EGZERSİZİ PROGRAMINIZIN DIŞINDA BIRAKMAK
Pek çok insan zayıflamak istediğinde, aldığı kalori miktarını azaltıyor ama egzersizi bu programa dahil etmeyi düşünmüyor. Tabii ki egzersiz olmadan kilo verebilirsiniz. Ama egzersiz metabolizmanızı hızlandıracağından, sadece diyetle vereceğinizden fazla kaloriyi yakabilirsiniz. Bir çoğumuz haftada bir kez aerobik bir egzersiz yapmanın yeterli olduğunu düşünüyor. Ancak metabolizmayı hızlı tutmanın en iyi yolu, günde 20-30 dakikayı egzersize ayırmak. Yapabilecekleriniz arasında ise, asansör yerine merdiveni kullanmak, toplu taşıma araçlarından erken inmek ve eve, işe yürümek, bisiklete binmek yer alıyor. Tabii seçenekleri çoğaltabilirsiniz. Uzaktan kumandayı kullanmak yerine yerinizden kalkıp kanalı değiştirmek bile haftada fazladan 200 kalori demektir.
BAZI BESİNLERİ TAMAMEN LİSTE DIŞI TUTMAK
Çoğumuzun kafasında diyet, çok sevdiğimiz çikolata, kızartma vb gibi bazı besinleri kesinlikle yememekle eş değer. Ancak eğer uzun vadeli bir diyet yapmak istiyorsanız, sevdiğiniz besinleri hiç yemeden o diyete devam edebilmeniz mümkün değil. Aslında işin hilesi şu: Sevdiğiniz besinlerden ufak bir porsiyonu arada bir yemek. Eğer diyetinize sadıksanız ve kilo veriyorsanız, haftada bir kendinize sevdiğiniz bir besinden bir porsiyon yeme hakkı tanıyın.
ÖĞÜN ATLAMAK
Diyettesiniz. Diyelim ki bugün o kadar meşguldünüz ki, kahvaltı ya da öğle yemeğini yiyecek vaktiniz bile olmadı. Belki o öğünü yememiş olmanın, kilo verme çabalarınıza katkıda bulunacağını düşünebilirsiniz. Bu durumda sadece kendinizi aldattığınızı belirtmeme izin verin. Öğün atladığımızda, kan şekeri seviyesi düşer. Bu da, tatlı besinlere olan ihtiyacı arttırır. Bunun anlamı da, günün ileriki saatlerinde canınızın tatlı çekmesi demektir. Eğer kaçırdığınız öğünü yeseydiniz, yiyeceğiniz tatlıdan çok daha az bir kalori alacaktınız. Araştırmalar, kahvaltı etmeyenlerin, günün ileriki saatlerinde daha çok kalori aldıklarını ispatlıyor.
DÜŞÜK KALORİLİ BESİNLER HEP SAĞLIKLI DEĞİL
En sık yapılan hatalardan biri de, düşük kalorili gıdaların sağlıklı gıdalar olduğunu düşünmek. Çünkü çoğu sağlıklı besin aslında oldukça kalorilidir. Mesela zeytinyağı, fındık gibi yemişler, ya da peynir, içerdiği yüksek miktardaki kaloriye oranla sağlıklı besinlerdir. Burada önemli olan, bunları sınırlı miktarda tüketebilmeyi öğrenmektir. Mesela sadece tek bir çorba kaşığı zeytinyağında 100 kalori vardır veya bir avuç fıstıkta 150 kalori vardır ve bunun 13 gramı yağdır. Diğer bir sıkça yapılan hata da, tavuğu derisiyle yemektir. Sevilen bir diyet yemeği olarak ün yapan tavuğun tüm yağı derisindedir ve tavuğu bu deriyle yemek demek 3 katı fazla kalori almak demektir. Salata sosları ve mayonezli sandviçler de diğer riskli besinlerdendir.
BÜYÜK PORSİYONLAR
Porsiyon ölçmek, insanı diyetten soğutan bir başka konu. Buradaki problem şu: Diyet birkaç hafta sıkı sıkıya uygulandıktan sonra, diyeti yapan kişi porsiyonların miktarını artık bildiğinden emin olarak, buna eskisi kadar özen göstermemeye başlıyor. Tabii bu arada, porsiyon miktarı farkına varılmadan giderek artıyor. Bunun önüne geçmek için, markette alışverişinizi yaparken, ihtiyaç duyduğunuzdan fazlasını satın almayın. Eğer ekmeği kalın dilimlemek gibi bir eğiliminiz varsa, o zaman da tost ekmeği alın.
İÇECEKLERİN DE KALORİ İÇERDİĞİNİ UNUTMAK
Sağlıklı şekilde beslenip, abur cubura itibar etmiyor olabilirsiniz ama özellikle sodalı içecek ve meyve sularından tüketip, kremalı kahve içip, kahve ve çaya şeker koyuyorsanız, kilo vermede gene problem yaşayacaksınız demektir. Mesela şöyle bol çikolatalı nefis bir cappucino nun size getirisi 120 kalori ve 8 gram yağ. Ancak çikolatalı yerine tarçınlı içmeniz, yağ oranını hemen hemen sıfıra indirirken, kaloriyi de 60 a düşürüyor.
ÇOK SIK TARTILMAK
Diyetin en zevkli kısmı, tartıldığınızda ibrenin sola doğru kaydığını görmektir. Ancak bunu abartarak sık tartılmak kilo kaybını zorlaştırır. Çoğu kadının kilosu, vücuttaki su tutulmalarından dolayı iner çıkar. Bu sebeple, zaman zaman kilo almadıkları halde, almış gibi hissederek endişelenirler. Bu da işi zorlaştırır. Başarılı bir diyette kilo kaybı yavaş ve daha kalıcıdır. Ayrıca kas kütlenizin artması da yanıltıcı olabilir. Çünkü kas, yağdan ağırdır. Bu sebeple, haftada bir kez günün aynı saatlerinde tartılmak faydalı olacaktır.
alıntıdır
demekki diyetlerimizde dikkat etmeliyiz bu kurallara vede sıkı diyetler yerine hayat tarzımızı değiştirmeliyiz bu benim düşüncem

şaka yaptım canım ya maşallah yani oğluna:nazar:
canım zaten azminine imreniyorum.benim yemekle zorum yokta vücudu kıtlık moduna sokunca olan oldu.sen hergün yapıyorsun bakıyorum hareketlerinihihoyyytmaşallah sanada:nazar:inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz kiloyaŞeniz

canım benimde yemek yememek gibi bir sorunum var az yiyorum önceden nerdeyse hiç yemesem iyiydi tek öğünle gün geçiriyordum kahvaltı asla yapmıyordum bunu aşmak için buzdolabının üstüne kocaman bir kahvaltı yapacaksın yoksa şişko kalırsın yazısı astım egzersizlerime gelince onun içinde çeşitli yerlere egzersizlerini unutma yoksa şişko kalırsın yazdım. sende dene inan iyi geliyo birde eskiden üstüme giydiğim bir kıyafete mutlaka haftada bir gün bakıp iç çekiyorum ve dahada hırslanıyorum zayıflamak için
ayyyy nede cadıymışım ben yavvv naniknanik

ayy ben kilo durumlarını karıştırmışım...
özür dilerim sizlerden karışıklık yarattığım için.
sabah giremediğim için de ayrıyetten özür dilerim ama söylemiştim.
bugün doktora gittim. Bana kan ilac yazdı hem de bir ay kullancakmışım.
Ama eczacı onun kabız yaptığını söyledi,off sanki çok normal bağırsak hareketliliğim varmış gibi.
Akşam bir ablamı arayacağım ona göre kullanmaya başlayacağım.

Sabah 8 de 3 tane eti form yulaflı bisküvisi yedim yanında da çayiçtim.
Sonra ilacımı içtim.
Doktora gittim geldim yürüyerek. Bayağı da sıra oluyormuş yaa sağlık ocağında. Bekledim baya. Oralarda beklerken yürüyerek gidip geldiğim için bir terlemişim ki görmeyin yani. Hani derler ya donuma kadar ıslandım diye öyle oldum.
Sonra uyumuşum 1.5 saat kadar.
Şimdi de bir tane tost yedim.
yanında da portakal suyu (kendim sıktım) içtim.
Şimdi yine ilacımı içtim.

:emir_bebek:4.5 KİLO :nazar:
BENİM KIZKADEŞİM 5,5 KİLO DOĞMUŞTU HİÇ UNUTMUYORUM
BEBEĞİ SEVECEĞİZ DİYE ANNEMİ 1 HAFTA GÖNDERMEMİŞLERDİ

canım benimde yemek yememek gibi bir sorunum var az yiyorum önceden nerdeyse hiç yemesem iyiydi tek öğünle gün geçiriyordum kahvaltı asla yapmıyordum bunu aşmak için buzdolabının üstüne kocaman bir kahvaltı yapacaksın yoksa şişko kalırsın yazısı astım egzersizlerime gelince onun içinde çeşitli yerlere egzersizlerini unutma yoksa şişko kalırsın yazdım. sende dene inan iyi geliyo birde eskiden üstüme giydiğim bir kıyafete mutlaka haftada bir gün bakıp iç çekiyorum ve dahada hırslanıyorum zayıflamak için
YEMEK YEMEZSENİZ METEBOLİZMANIZI YAVAŞLATIYORSUNUZ
HABERİNİZ VAR DEĞİLMİ BU DURUMDAN

ayy ben kilo durumlarını karıştırmışım...
özür dilerim sizlerden karışıklık yarattığım için.
sabah giremediğim için de ayrıyetten özür dilerim ama söylemiştim.
bugün doktora gittim. Bana kan ilac yazdı hem de bir ay kullancakmışım.
Ama eczacı onun kabız yaptığını söyledi,off sanki çok normal bağırsak hareketliliğim varmış gibi.
Akşam bir ablamı arayacağım ona göre kullanmaya başlayacağım.

Sabah 8 de 3 tane eti form yulaflı bisküvisi yedim yanında da çayiçtim.
Sonra ilacımı içtim.
Doktora gittim geldim yürüyerek. Bayağı da sıra oluyormuş yaa sağlık ocağında. Bekledim baya. Oralarda beklerken yürüyerek gidip geldiğim için bir terlemişim ki görmeyin yani. Hani derler ya donuma kadar ıslandım diye öyle oldum.
Sonra uyumuşum 1.5 saat kadar.
Şimdi de bir tane tost yedim.
yanında da portakal suyu (kendim sıktım) içtim.
Şimdi yine ilacımı içtim.

OLUR BÖYLE ŞEYLER TATLIM
GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE HİÇ BAKMIYORSUN:oklava:
DEMİR HAPLARI SANA KİLO ALDIRACAK HABERİN OLSUNa.s

OLUR BÖYLE ŞEYLER TATLIM
GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE HİÇ BAKMIYORSUN:oklava:
DEMİR HAPLARI SANA KİLO ALDIRACAK HABERİN OLSUNa.s

doktor bayandı.
korkma kilo aldırmayacak, senin sağlığın daha önemli dedi.
günde 2 defa böyle küçük şişeler var onları içeceğim.
zaten çok kararsızım içip içmemekte çünkü kan testi yapmadan verdi bana bunları.
bağışıklık sistemini güçlendirir dedi.

valla iyi fikir yapmak lazım

doktor bayandı.
korkma kilo aldırmayacak, senin sağlığın daha önemli dedi.
günde 2 defa böyle küçük şişeler var onları içeceğim.
zaten çok kararsızım içip içmemekte çünkü kan testi yapmadan verdi bana bunları.
bağışıklık sistemini güçlendirir dedi.

doğumdan sonra bende içmiştim o şişelerden tadına bir kere bak kesin kararını verirsin kaydirigubbakcemile3 o şişedeki kan ilaçları kilo aldırmıyor bunu banada demişti dr bende almadım ama yediklerinede dikkat etmen lazım canım

:emir_bebek:4.5 KİLO :nazar:
BENİM KIZKADEŞİM 5,5 KİLO DOĞMUŞTU HİÇ UNUTMUYORUM
BEBEĞİ SEVECEĞİZ DİYE ANNEMİ 1 HAFTA GÖNDERMEMİŞLERDİ

YEMEK YEMEZSENİZ METEBOLİZMANIZI YAVAŞLATIYORSUNUZ
HABERİNİZ VAR DEĞİLMİ BU DURUMDAN

nam abla ben o hastanede en kilolu bebeği doğurmuşum meğersem 3,5 geçen olmamış ben sezeryanla doğum yaptım benim ziyaretçilerimde ameliyathane doktorları anestezi uzmanı ve hastanedeki doktorlar çalışanlardı anestezi uzmanı hergün yanında başka bir doktorla geliyodu ki sabah ve akşam olmak üzere gelen tosuncuk diye uyuyan çocuğu uyandırıyor seviyor sonrada kucağıma bırakıp gidiyordu.
evet metebolizma yavaşlıyor ben bunu aştım sayılır canım istemesede zorluyorum kendimi birde metebolizba hızlansın diye bol su içiyorum....

selam kızzlarr nasılsınız ben BOMBA gibiyim ama stres ve sıkıntıdan hem benim canım sıkkın ailevi meseleler daha önemlisi oğluşum yine hasta ona sıkılıyorum bugün feci yoruldum sabah 8de kalktım evden 9 da çıktım seminerimiz vardı ona gittim sonra okula bide nöbetçiydim ki sormayın bugün baya yoğundum
neyse gelelim yediklerime sabah 1 açma öğle kıymalı pide akşamda 3 kaşık bulgur pilavı nerden çıktı bu pide demeyin okuldaki herkes seminerden sonra sipariş verdi valla bi koktuki dayanamadım bende istedim hadi öptüm hepinizi

kızlar merhabalar.görünüşe göre bizim takım kilo alma yarışına mı girdi nedir naniknanik
bende alanlardanım o yüzden bugün pek girmek istemedim açıkcası.şimdik bi bakayım dedim bizim hatunlar ne yapmışlar diye.ama pes etmek yok tabiki istediğimiz kiloya kavuştuğumuzda bunları hatırlayıp güleriz inş:roflol:

hastalara çoooooookk geçmiş olsun.compass_rose özellikle sana canım.çok hasta oluyosun sen aman dikkat et canım.ders çalışmak gibi bi belada var tabi başımızda.Allah sana şifa versin tatlım:Saruboceq:

bugün spora gittim geldim.fekat yine benm kaslar problem yarattı.baldırlarımın acısından sadece yürüdüm 25dk.sonrada topla plates yaptım 20 dk..sinir oluyorum kendime.kilo veremiyorum,kaslar acıyo adam gibi spor yapamıyorum vs. vs..offf yaaa:oklava:kendime inat başaracam verecem yaza kadar bu kiloları kurtulamicaklar benden...

hepinizi öpüyorummŞenizŞeniz
MUTLU KALIN!!!

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
BEN EH İŞTE..KAFAM BİRAZCIK KARIŞIK..mirmirmirmir

DÜN ÖĞLENDEN SONRA DIŞARIDAYDIM..KIZIMI ALMAYA GİTTİM,VELİLERDEN BİRKAÇI BENİ BAYADIR GÖRMÜYORDU..AAAAA SEN KİLO VERMİŞSİNNN DEDİ..BÖYLE DENİLİNCE İNSAN BAYA SEVİNİYOMUŞ GERÇEKTEN..
SONRA ESKİ BİR KOMŞUYLA GÖRÜŞTÜM,ODA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ..MUTLU OLDUM ANLIYCAĞINIZ..

AKŞAM YEMEĞİM:
1 LT SU,
YARIM DİLİM EKMEK,
VE BOLCA SALATA..
BAŞKA BİRŞEY YEMEK İSTEMEDİM..

22:00 DE 1 ADET ELMA YEDİM..
YARIM LT DAHA SU İÇTİM..

BUGÜN SABAH 1 LT SU..
ŞİMDİLİK BU KADAR..HAYIRLI HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR...a.s.

selam bacular
liderliğimle ilgili güzel sözleriniz için teşekkürler işe yaradımsa ne mutlu bana
sıra bernuşcumda bu hafta hadi kolay gelsin canım nam ablam beni sana yardımcı adadı senin pek ihtiyacın olcanı sanmıyorum ama ben buralardayım
dün akşam yemeğim 4 lahana sarması ve 2 kaşık yoğurt bol limonlu
gece nedense midem kötü oldu yarım armut ve 1 çay bardağı süt içtim meyveyi proteyinle yersek şekeri hızla kana karışıp yağ olmazmış ben diyenlerin yalancısıyım valla
bu sabah koçiş 5.5da kalkıp işe gittisenağlama
bende 6.30 da bir kase sütlü nesfit yedim 2 bardak su
saat 9 da çeyrek armut(hem bağırsaklara iyi geliyor hemde armuttaki bir madde insanı rahatlatıp mutluluk hormonu salgılatıyormuş ibrahim saraçoğlu amcam dediydi)
gidip çaylarımı yapayım bide kahve
görüşürüz iyi hafta sonları bacular

3.TAKIM **92. ETAP **
sılagul( 63.0/62.5/0.5/0.79% )
bernuş ( 69.0 /68.5/0.5/0.72%)
sinsemilla( 72.7/72.0/0.7/0.96%)
kararsız ( 59.4 /59.4/0.0/0.00% )
selin34 ( 67.0 /66.0/1.0/1.49% )
compass rose ( 76.0/74.7/1.3/1.71%)
cabik ( 77.4 /78.4/-1.0/-1.29% )
ŞİMAL( 93.0/94.0/-1.0/-1.08%)(TARTI DEĞİŞİKLİĞİ)
naselaslan( 74.9 /75.4/-0.5/0.67%)
zeynaaap( 75.0/75.6/-0.6/-0.8% )
ath3na(74.0/74.0/0.0/0.00%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO (801.4/800.5/0.9/0.11%)

BU LİSTEYE GÖRE 92.ETAP
GRUBUMUZUN BİRİCİSİ COMPASS ROSE:hooray:(1.3KG)
İKİNCİSİ SELİN 34:hooray:(1 KG)
ÜÇÜNCÜSÜ SİNSEMİLLA:hooray:(O.7KG)

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
SİZLERİ KUTLARIM BACULAR DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH

Back