• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

doktor bayandı.
korkma kilo aldırmayacak, senin sağlığın daha önemli dedi.
günde 2 defa böyle küçük şişeler var onları içeceğim.
zaten çok kararsızım içip içmemekte çünkü kan testi yapmadan verdi bana bunları.
bağışıklık sistemini güçlendirir dedi.
ŞİŞEDEKİLERDEN İÇMEDİM BİLEMİYORUM
BANA ISPANAĞI SORMUŞTUN EVET SALATAYA ÇİĞ OLARAK EKLİYORUM

doğumdan sonra bende içmiştim o şişelerden tadına bir kere bak kesin kararını verirsin kaydirigubbakcemile3 o şişedeki kan ilaçları kilo aldırmıyor bunu banada demişti dr bende almadım ama yediklerinede dikkat etmen lazım canım

nam abla ben o hastanede en kilolu bebeği doğurmuşum meğersem 3,5 geçen olmamış ben sezeryanla doğum yaptım benim ziyaretçilerimde ameliyathane doktorları anestezi uzmanı ve hastanedeki doktorlar çalışanlardı anestezi uzmanı hergün yanında başka bir doktorla geliyodu ki sabah ve akşam olmak üzere gelen tosuncuk diye uyuyan çocuğu uyandırıyor seviyor sonrada kucağıma bırakıp gidiyordu.
evet metebolizma yavaşlıyor ben bunu aştım sayılır canım istemesede zorluyorum kendimi birde metebolizba hızlansın diye bol su içiyorum....
:nazar:
selam kızzlarr nasılsınız ben BOMBA gibiyim ama stres ve sıkıntıdan hem benim canım sıkkın ailevi meseleler daha önemlisi oğluşum yine hasta ona sıkılıyorum bugün feci yoruldum sabah 8de kalktım evden 9 da çıktım seminerimiz vardı ona gittim sonra okula bide nöbetçiydim ki sormayın bugün baya yoğundum
neyse gelelim yediklerime sabah 1 açma öğle kıymalı pide akşamda 3 kaşık bulgur pilavı nerden çıktı bu pide demeyin okuldaki herkes seminerden sonra sipariş verdi valla bi koktuki dayanamadım bende istedim hadi öptüm hepinizi
OĞLUŞUNA GEÇMİŞ OLSUN
TAHLİL SONUÇLARINI ALDIM MI TATLIM:uhm:

kızlar merhabalar.görünüşe göre bizim takım kilo alma yarışına mı girdi nedir naniknanik
bende alanlardanım o yüzden bugün pek girmek istemedim açıkcası.şimdik bi bakayım dedim bizim hatunlar ne yapmışlar diye.ama pes etmek yok tabiki istediğimiz kiloya kavuştuğumuzda bunları hatırlayıp güleriz inş:roflol:

hastalara çoooooookk geçmiş olsun.compass_rose özellikle sana canım.çok hasta oluyosun sen aman dikkat et canım.ders çalışmak gibi bi belada var tabi başımızda.Allah sana şifa versin tatlım:Saruboceq:

bugün spora gittim geldim.fekat yine benm kaslar problem yarattı.baldırlarımın acısından sadece yürüdüm 25dk.sonrada topla plates yaptım 20 dk..sinir oluyorum kendime.kilo veremiyorum,kaslar acıyo adam gibi spor yapamıyorum vs. vs..offf yaaa:oklava:kendime inat başaracam verecem yaza kadar bu kiloları kurtulamicaklar benden...

hepinizi öpüyorummŞenizŞeniz
MUTLU KALIN!!!
TATLIM SPOR YAPARKEN HAREKETLERİ DOĞRU YAPMAZSAN MALESEFE KASLARINI ACITIYORSUN
kızlar burda gene acayip kar yağıyor çok güzel yaaaa
MAŞALLAH YAĞSIN TATLIM
selam bacular
liderliğimle ilgili güzel sözleriniz için teşekkürler işe yaradımsa ne mutlu bana
sıra bernuşcumda bu hafta hadi kolay gelsin canım nam ablam beni sana yardımcı adadı senin pek ihtiyacın olcanı sanmıyorum ama ben buralardayım
dün akşam yemeğim 4 lahana sarması ve 2 kaşık yoğurt bol limonlu
gece nedense midem kötü oldu yarım armut ve 1 çay bardağı süt içtim meyveyi proteyinle yersek şekeri hızla kana karışıp yağ olmazmış ben diyenlerin yalancısıyım valla
bu sabah koçiş 5.5da kalkıp işe gittisenağlama
bende 6.30 da bir kase sütlü nesfit yedim 2 bardak su
saat 9 da çeyrek armut(hem bağırsaklara iyi geliyor hemde armuttaki bir madde insanı rahatlatıp mutluluk hormonu salgılatıyormuş ibrahim saraçoğlu amcam dediydi)
gidip çaylarımı yapayım bide kahve
görüşürüz iyi hafta sonları bacular

TEŞEKKÜRE HİÇ GEREK YOK TATLIM
ÇÜNKÜ DOĞRU SÖZE NEDENİR

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
BEN EH İŞTE..KAFAM BİRAZCIK KARIŞIK..mirmirmirmir

DÜN ÖĞLENDEN SONRA DIŞARIDAYDIM..KIZIMI ALMAYA GİTTİM,VELİLERDEN BİRKAÇI BENİ BAYADIR GÖRMÜYORDU..AAAAA SEN KİLO VERMİŞSİNNN DEDİ..BÖYLE DENİLİNCE İNSAN BAYA SEVİNİYOMUŞ GERÇEKTEN..
SONRA ESKİ BİR KOMŞUYLA GÖRÜŞTÜM,ODA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ..MUTLU OLDUM ANLIYCAĞINIZ..

AKŞAM YEMEĞİM:
1 LT SU,
YARIM DİLİM EKMEK,
VE BOLCA SALATA..
BAŞKA BİRŞEY YEMEK İSTEMEDİM..

22:00 DE 1 ADET ELMA YEDİM..
YARIM LT DAHA SU İÇTİM..

BUGÜN SABAH 1 LT SU..
ŞİMDİLİK BU KADAR..HAYIRLI HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR...a.s.

KANDIRICI :dilcikar: GELİNLERİN GELİNİ

AMA HAKLISIN BEN SPORA GELEMEDİM SEN BENİ BEKLEDİN:çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasılsınız.bende iyi diyeyim iyi olayım.
bu sabah kahvaltıda herşeyden yedim ama birer çatal.ekekde bir lokmacık.
öğle bir yada iki tane biber dolması yicem yoğurtla.
hepinizi öpüyorum.

selam kızlar sabah kahvaltıda kepek ekmeği ile salam peynir domates omlet ve yeşil zeytin yedim ama azar azar şimdi evi toparlayacağım yemek yapacağım dün akşam doğru düzgün uyumadım ama çok şükür oğluşum biraz daha iyi bu arada biraz önce aradım doktorumu sonuçlarım temiz çıkmış guatır var dedi ama modüller en azından kanser yok baya rahatladım hepinize desteğinizden dolayı teşekkürler şimdilik bu kadar sonra tekrar görüşürüz öptüm canlarım

GERÇEKTEN GÜZEL LİDERLİK YAPTIN GÜZELİM..
SENİDE TEBRİK EDERİM..a.s.
BANA YARDIMCI OLUCAKSIN HAAA..NE GÜZELLLL:sm_cool:
selam bacular
liderliğimle ilgili güzel sözleriniz için teşekkürler işe yaradımsa ne mutlu bana
sıra bernuşcumda bu hafta hadi kolay gelsin canım nam ablam beni sana yardımcı adadı senin pek ihtiyacın olcanı sanmıyorum ama ben buralardayım
dün akşam yemeğim 4 lahana sarması ve 2 kaşık yoğurt bol limonlu
gece nedense midem kötü oldu yarım armut ve 1 çay bardağı süt içtim meyveyi proteyinle yersek şekeri hızla kana karışıp yağ olmazmış ben diyenlerin yalancısıyım valla
bu sabah koçiş 5.5da kalkıp işe gittisenağlama
bende 6.30 da bir kase sütlü nesfit yedim 2 bardak su
saat 9 da çeyrek armut(hem bağırsaklara iyi geliyor hemde armuttaki bir madde insanı rahatlatıp mutluluk hormonu salgılatıyormuş ibrahim saraçoğlu amcam dediydi)
gidip çaylarımı yapayım bide kahve
görüşürüz iyi hafta sonları bacular

CANIMCIM KANDIRMADIM BEEEE..BELKİ GELEBİLİRİM DEDİM ZATEN.GELSEYDİM ARAMADAN GELMEZDİM ZATEN..:jeyyar:
KANDIRICI :dilcikar: GELİNLERİN GELİNİ

AMA HAKLISIN BEN SPORA GELEMEDİM SEN BENİ BEKLEDİN:çok üzgünüm:

SONUÇLARIN İYİ ÇIKTIĞINA ÇOK SEVİNDİM TATLIM..GÖZÜN AYDIN..ALLAH SANA VE OĞLUŞUNA ŞİFA VERSİN..a.s.
selam kızlar sabah kahvaltıda kepek ekmeği ile salam peynir domates omlet ve yeşil zeytin yedim ama azar azar şimdi evi toparlayacağım yemek yapacağım dün akşam doğru düzgün uyumadım ama çok şükür oğluşum biraz daha iyi bu arada biraz önce aradım doktorumu sonuçlarım temiz çıkmış guatır var dedi ama modüller en azından kanser yok baya rahatladım hepinize desteğinizden dolayı teşekkürler şimdilik bu kadar sonra tekrar görüşürüz öptüm canlarım

akşam
bir kase mecimek çorbası iki küçük biber dolması yedim.aklıma geldikçede su içiyorum.
baya bi ders çalıştım bugün.
böyle işte...
herkesi öpüyorum.şimdik bi film izlemeyi hakettim sanırım.

MERHABALAR..
KAHVALTIMLA BAŞLIYM..
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ,
2 KAŞIK SUCUKLU YUMURTA,
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
1 AVUÇ FİNDUK YEDİM..

1 LT SU İÇTİM..

3 KÜÇÜK PARÇACIK BİTTER ÇİKOLATA YEDİM..

ÖĞLEN YEMEĞİM:
1 KASE ÇORBA
1 DİLİM EKMEK,

1 LT SU..

1 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO..
ŞİMDİLİK BU KADARCIK..GERİSİNİ SONRA YAZARIM..
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR..:teytey:

doğumdan sonra bende içmiştim o şişelerden tadına bir kere bak kesin kararını verirsin kaydirigubbakcemile3 o şişedeki kan ilaçları kilo aldırmıyor bunu banada demişti dr bende almadım ama yediklerinede dikkat etmen lazım canım

tadı güzel valla. Karamelli başladım bugün içmeye.
Sabah akşam içeceğim.

hastalara çoooooookk geçmiş olsun.compass_rose özellikle sana canım.çok hasta oluyosun sen aman dikkat et canım.ders çalışmak gibi bi belada var tabi başımızda.Allah sana şifa versin tatlım:Saruboceq:

MUTLU KALIN!!!

canım çok teşekkür ederim. Sorma ders çalışması zor oluyor.

saol bernuşum çok şükür bu sıkıntıyıda hasarsız atlattık kızlar öğle yemeği olarak gerçi ikindi gibi oldu ama 3 yemek kaşığı pırasa limonlu 1 dilimde kepek ekmeği birazdanda sütlaç yaptım onu yicem

geçmiş olsun canım. Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim

şükür sevindim canım.dikkat et kendinede oğluşunadaŞeniz

bugün 1 tane yeşil elmayı gelip gidip dişledim büyüktüde akşama kadar yetti
soğan suyumuda içtim 5 litrede su içmişimdir
akşam yemeğim ızgara tavuk ve salata
sonrasında canavarın yaptığı poğaçadan yedim yumurta büyüklüğünde 3 tane 2 çayla
saat 23 de 60 dakika(4.5km)yürüdüm
yarım saatte hareket yaptım
duş aldım uykum kaçtı buraya bakem dedim.
nam ablam ve bernuşcum beyaz toprağın tanıyanlara selamı var msn de konuştuk
hepinize iyi pazarlar

günaydın 3. takımın güzel kızları :teytey: a.s.
sizlere önce bir itirafta bulunmak istiyorum:
takıma geldiğimden beri bir türlü adapte olamadım :tomato: ya unuuyorum yazmayı ya arkadaşımda kalmış oluyorum
lütfen bu davranışlarımdan ötürü beni mazur görün. çünkü biliyorum ki bunun sebebi benim bir türlü kendimi disipline alamamış olmam.
ama bu günden itibaren bir detoxa başladım.
bir reçetesi yok benim detoxumun. ama olay şudur ki:
kafeinli içecekleri haftada 1e indirip bol bol lifli yiyecekler yiyip işlenmiş besinlerden uzak durmak.
inşallah başarılı olurum.
kısaca 1 haftadan bahsedeyim size: ne yediğimi pek hatırlamıyorum ama en geç akşam 7 de yedim. günde ortalama 1 saat yürüdüm. okula giderken levent- maslak arasını gidişte ve dönüşte.
şimdilik sabah kahvaltım 1 bardak süt hepinizi teker teker öpüyorum görüşmek üzere

günaydın kızlar...
yaa ben hala kendimi toparlayamadım :çok üzgünüm: akşamları yeme krizine tutuluyorum.. sürekli etrafa ne yesem diye bakıyorum :((( sabah öğlen akşam güzel gidiyor ama saat 9 dan sonra değişik bir moda giriyorum...
aldığım bu 600 gr beni psikolojik olarak çökeltti.. başaramıcam gibi geliyor kimi zaman..
çünkü içimden ne spor yapmak geliyor nede diyet yapmak :1no2:

lütfen yardım edinnnnn ne yapmam gerekiyor
kendimi toplamam şart.. motivasyonum yerlerde geziyor :çok üzgünüm:

cezamı kendi elimle vercem sana 1 martta izmirdeyim annemlerde evka 4 de oturuyor.artıkım seni egenin kampüsünde koşturmak gerek oldukça büyük olduğunu düşünürsek yeter dimi:jeyyar:

sılagülcüm bende evka4ün biraz aşağısında inönü mahallesinde oturuyorum.. beraber koşarsak ben varım kaydirigubbakcemile

Back