• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular ben geldim nasılsınız bakem

İŞTE ELE:1closedeyes:
BAZEN SIYIRMAK İÇİN BİR NEDENE HİÇ GEREK OLMUYOR laelaelaelaelaeTATLIM

HAKLISIN ABLACIM
GEÇENLERDE KAPILARI AÇIK BIRAKMIŞ NE KADAR KEÇİLERİM VARSA HEPSİ KAÇMIŞ:roflol:
SONRA KEÇİLER KENDİ KENDİNE GERİ GELDİLER:roflol::roflol:
MERAK ETME SEN ŞİMDİ KEÇİLERİDE BOŞVERDİMsositososito
NASILIM AMA HARİKA DEĞİLMİYİM:tomato:
[/quote

yooooooo olmiiii biyle bu grubun tek sıyırtığı ve kadrolu tombul turp delüüüüüsü benimlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ben hepinize yeterim hepinizin yerine sıyırtırımdelikafaduldenlaelaelaelaelae
ablacım sen bu grubun en seksüüüüüüüüsüsünŞenizvede hep öyle kalacaksına.sa.s.

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..
NASILSINIZ BAKALIM..a.s.

BU HAFTA LİDERİNİZ BENMİŞİM..
BAKALIM NASIL YÜRÜTÜCEM..
İNŞALLAH MEMNUN KALIRSINIZ..

ARKADAŞLAR,ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEM GEREKİYOR..BU YARIŞMADA OLMAMIZIN NEDENİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ZAYIFLAMAK,DEĞİL Mİ?..
PEKİ NASIL OLUCAK?

EN BAŞTA KENDİMİZE UYGUN BİR DİYET HAZIRLAMAK,
SPOR YAPMAK,
DÜZENLİ UYKU,
SUYU BOL TÜKETMEK,
MÜMKÜN OLDUĞUNCA SIK PAYLAŞIMDA BULUNMAK,
VEEEE EN ÖNEMLİSİ KİLO VEREMESEK BİLE MOTİVASYONUMUZU BOZMAMALIYIZ...

BU DEDİKLERİMİ YAPARSAK,EMİNİMKİ HEPİMİZ BAŞARILI OLUCAZ..

HADİ BAKALIM,3. TAKIMIN FISTIK GİBİ FISTIK OLMA YOLUNDA İLERLEYEN HATUNLARI:teytey:
YOLUMUZA TAM GAZ DEVAMMMMM:sm_cool:

LİDERİM BENİM Şeniz

KIZLAR BERNUŞ HAKLI SIK PAYLAŞIMDA BULUNURSANIZ DAHA İYİ MOTİVE OLURSUNUZ

BAKIYORUM KAÇ GÜNDÜR PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN ARKADAŞLAR VAR:sm_confused:

selam bacular ben geldim nasılsınız bakem

yooooooo olmiiii biyle bu grubun tek sıyırtığı ve kadrolu tombul turp delüüüüüsü benimlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ben hepinize yeterim hepinizin yerine sıyırtırımdelikafaduldenlaelaelaelaelae
ablacım sen bu grubun en seksüüüüüüüüsüsünŞenizvede hep öyle kalacaksına.sa.s.
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

BEN SEKSÜ DELİLERDENİM SILAGUL:dilcikar:

MERHABA KIZLAR
65 DK. YÜRÜYÜŞ
1 SAAT SPOR
O HIZLA EVİMİ TEMİZLEDİMkaydirigubbakcemile5

SONRA BERNUŞ GELDİ(ABLASININ KEÇİLERİNE BAKMAYAnaniknanik)

BİRAZ DEDİ KODU YAPTIK VE BENİ DİNLEYE DİNLEYE KEÇİLERİN YARISINI ONA SATTIM:roflol::roflol:
ALLAH RAZI OLSUN GELİNLERİN GELİNLERİNDEN:Saruboceq:

herkese merhabalar
ilk önce dün ile başlayayım.
sabah 1 dilim ekmek ile peynir atıştırdım.
Sonra ilaçlarım.
ders çalıştım sonra 2 saat uyumuşum.
saa 16.00 gibi bir tane tost yedim.
Akşam yemeğinde de 1 kase mercimek çorbası içtim.
Hayatımda içtiğim en kötü mercimek çorbasıydı, ilk defa bu kadar kötü çorba yaptım. Sonra çöpe attım zaten.

Bu ara hiç bişey yapasım yok. Hiçbişeye enerjim yok. Normalde hep yemek yapıyorum kendime ama bu aralar hiç enerjim yok ayakta durmaya. Dün pazara bile gitmedim gözümde büyüdü.

bugün sabah yine bir dilim ekmek ile beyaz peynir yedim. Sonra ilaçlarım.
Öğlen bir tane tost yedim.
sonra markete gittim geldim. Ama bugün sabahtan beri sağ kolumda bir ağrı var sanki dirseğimi vurmuşum gibi.
Şimdi kara kara akşam yemeğinde neyi nasıl yapacam onu düşünüyorum.

MERHABA ARKADAŞLAR...
NASISINIZ BAKALIM...VALLA BİZ GİRMESEK NET E,GELEN GİDEN YOK YANİ...OLMUYOR ARKADAŞLAR BÖYLE..HAMMMM YAPARIM SİZİ HAAAAcokacimcoookZATEN NAM ABLAM KEÇİLERİNİ VERDİ BANAkötükedihüsoYANDINIZ SİZ YANDINIZ..:1no2:

NEYSEM ÖĞLEN YEMEĞİM:
YARIM LT SU,
1 KASE ÇORBA,
1 DİLİM EKMEK,

NAM ABLAMDA 1 KUPA ERİCA ÇAYI İÇTİM..

YARIM LT SU..
ŞİMDİLİK BU KADAR..KENDİNİZE İYİ DAVRANIN...
VE LÜTFEN DAHA ÇOK PAYLAŞIMDA BULUNALIM,LÜTFEN..delikafadulden

compass rose canım vücud direncini artırmak için ibrahim adnan saraçoğlunu kitabında karanfil kürü var çok uzun yazcaktım sana ama araştır istersen

benim bugün keyfim yok nedense
1 kahve 1 büyük yeşil elma ve bol bitki çayı gidip portakal yiyeyim
görüşürüz

selam canlar nasılsınız bakıyomda takımdaki herkes keçi beslemeye başladı ayol bulaşıcı olmasın bu aman kızlar iyi bakın kendinize kapıları açın tekrar dışarı gönderin şu keçileri
gelelim yediklerime sabah çok az ekmek bi parça kopardım peynir salam öğle ikindi bol bol çay ve su akşamda pırasa yemeği bugün canım pek bişey istemedi hayret

LİDERİM BENİM Şeniz

KIZLAR BERNUŞ HAKLI SIK PAYLAŞIMDA BULUNURSANIZ DAHA İYİ MOTİVE OLURSUNUZ

BAKIYORUM KAÇ GÜNDÜR PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN ARKADAŞLAR VAR:sm_confused:

EVET BUNLARDAN BİRİ BENİM HEM KÜÇÜK KIZIM HEMDE OĞLUM HASTA FIRSAT BULAMADIM KUSURA BAKMAYIN......
SABAH 2 DİLİM EKMEK DİLİM PEYNİR YARIM HAŞLANMIŞ YUMURTA VE ÇAYYY
ÖĞLEN 2 DİLİM EKMEK 3 TANE TAVUK KÖFTE SALATA
AKŞAM YARIM TABAK KURU FASULYE VE PİLAV KARIŞTIRDIM (İKİSİ YARIM TABAK) 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR ISPANAK KAVURMASI 1 BARDAK AYRAN
DÜZENLİ OLARAK EGZERSİZLERİME DEVAM......
VAKİT BULUNCA TEKRAR UĞRARIM KZIM İYİDE OĞLUM ÇOK HUYSUZLUK YAPIYOR KUCAĞIMDAN İNMİYOR KIZ BÜYÜK OLUNCA BAZEN YATIYOR BAZENDE KK DA OYUN OYNUYOR BAZEN KİTAP OKUYOR AMA BEBEK ZOR OLUYOR BİRDE MIZ MIZ
BU ARADA SİLAGULCÜĞÜM MERAK ETME BU TAKIMDA TEK DELÜÜ SEN DEĞİLSİN CANIM BENDE VARIM KIZZZlaelaelaelaelae HEMDE EN ESKİ KADROLU DERMİŞİM lülülülülülü
ROSE CANIM SENDE BOL BOL C VİTAMİNİ ALMAYI UNUTMA BAK MESELA KİVİ- BROKOLİ-PORKAL- HAVUÇ BUNLARI MUTLAKA YE ÖZELLİKLEDE KİVİ VE BROKOLİYİ YEMELİSİN ÇOK İYİ GELİYO YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SENDE BEDNİM GİBİ MEYVE SEVMİYORSUN ZORLA KENDİNİ BEN ÖLE YAPIYORUM..............

Son düzenleme:
1 AYDA 10 KİLO VERME DİYETİ
ET TAVUK DESTEKLİ

Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:

30 GÜN BOYUNCA

• Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
• Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

• İkindi :
2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

• Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

• Gece :
2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

BERNUŞ
DÜN BANA SÖYLEDİĞİN DİYET BUMUDUR ACABA:uhm:

herkese merhabalar
ilk önce dün ile başlayayım.
sabah 1 dilim ekmek ile peynir atıştırdım.
Sonra ilaçlarım.
ders çalıştım sonra 2 saat uyumuşum.
saa 16.00 gibi bir tane tost yedim.
Akşam yemeğinde de 1 kase mercimek çorbası içtim.
Hayatımda içtiğim en kötü mercimek çorbasıydı, ilk defa bu kadar kötü çorba yaptım. Sonra çöpe attım zaten.

Bu ara hiç bişey yapasım yok. Hiçbişeye enerjim yok. Normalde hep yemek yapıyorum kendime ama bu aralar hiç enerjim yok ayakta durmaya. Dün pazara bile gitmedim gözümde büyüdü.

bugün sabah yine bir dilim ekmek ile beyaz peynir yedim. Sonra ilaçlarım.
Öğlen bir tane tost yedim.
sonra markete gittim geldim. Ama bugün sabahtan beri sağ kolumda bir ağrı var sanki dirseğimi vurmuşum gibi.
Şimdi kara kara akşam yemeğinde neyi nasıl yapacam onu düşünüyorum.
GEÇMİŞ OLSUN
AMAN KENDİNE İYİ BAK VİTAMİNSİZ KALMA

MERHABA ARKADAŞLAR...
NASISINIZ BAKALIM...VALLA BİZ GİRMESEK NET E,GELEN GİDEN YOK YANİ...OLMUYOR ARKADAŞLAR BÖYLE..HAMMMM YAPARIM SİZİ HAAAAcokacimcoookZATEN NAM ABLAM KEÇİLERİNİ VERDİ BANAkötükedihüsoYANDINIZ SİZ YANDINIZ..:1no2:

NEYSEM ÖĞLEN YEMEĞİM:
YARIM LT SU,
1 KASE ÇORBA,
1 DİLİM EKMEK,

NAM ABLAMDA 1 KUPA ERİCA ÇAYI İÇTİM..

YARIM LT SU..
ŞİMDİLİK BU KADAR..KENDİNİZE İYİ DAVRANIN...
VE LÜTFEN DAHA ÇOK PAYLAŞIMDA BULUNALIM,LÜTFEN..delikafadulden
delikafadulden BEN VERDİM SENDE ALDIN KEÇİLERİyerimseniben
selam canlar nasılsınız bakıyomda takımdaki herkes keçi beslemeye başladı ayol bulaşıcı olmasın bu aman kızlar iyi bakın kendinize kapıları açın tekrar dışarı gönderin şu keçileri
gelelim yediklerime sabah çok az ekmek bi parça kopardım peynir salam öğle ikindi bol bol çay ve su akşamda pırasa yemeği bugün canım pek bişey istemedi hayret
EVET TATLIM AYNEN ÖYLE OLDU
EVET BUNLARDAN BİRİ BENİM HEM KÜÇÜK KIZIM HEMDE OĞLUM HASTA FIRSAT BULAMADIM KUSURA BAKMAYIN......
SABAH 2 DİLİM EKMEK DİLİM PEYNİR YARIM HAŞLANMIŞ YUMURTA VE ÇAYYY
ÖĞLEN 2 DİLİM EKMEK 3 TANE TAVUK KÖFTE SALATA
AKŞAM YARIM TABAK KURU FASULYE VE PİLAV KARIŞTIRDIM (İKİSİ YARIM TABAK) 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR ISPANAK KAVURMASI 1 BARDAK AYRAN
DÜZENLİ OLARAK EGZERSİZLERİME DEVAM......
VAKİT BULUNCA TEKRAR UĞRARIM KZIM İYİDE OĞLUM ÇOK HUYSUZLUK YAPIYOR KUCAĞIMDAN İNMİYOR KIZ BÜYÜK OLUNCA BAZEN YATIYOR BAZENDE KK DA OYUN OYNUYOR BAZEN KİTAP OKUYOR AMA BEBEK ZOR OLUYOR BİRDE MIZ MIZ
BU ARADA SİLAGULCÜĞÜM MERAK ETME BU TAKIMDA TEK DELÜÜ SEN DEĞİLSİN CANIM BENDE VARIM KIZZZlaelaelaelaelae HEMDE EN ESKİ KADROLU DERMİŞİM lülülülülülü
ROSE CANIM SENDE BOL BOL C VİTAMİNİ ALMAYI UNUTMA BAK MESELA KİVİ- BROKOLİ-PORKAL- HAVUÇ BUNLARI MUTLAKA YE ÖZELLİKLEDE KİVİ VE BROKOLİYİ YEMELİSİN ÇOK İYİ GELİYO YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SENDE BEDNİM GİBİ MEYVE SEVMİYORSUN ZORLA KENDİNİ BEN ÖLE YAPIYORUM..............

GEÇMİŞ OLSUN BEBİŞLERİNE TATLIM

KIZLAR DÜN KEÇİLERLE İLGİLİ BERNUŞA YAZI YAZARKEN OĞLUM GELDİ OKULDAN VE İSTER İSTEMEZ YAZIMI GÖRDÜ

"ANNE NE KEÇİSİ VERDİN YENGEME"

BENDE ANLATMAYA ÇALIŞTIM " ANNECİM BU HALK ARASINDA ÇOK SİNİRLİ OLDUĞU VEYA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYACAĞI ZAMAN KEÇİLERİ KAÇIRACAĞIM(YADA YAVAŞ YAVAŞ KEÇİLER GELİYOR) GİBİ SÖZLER KULLANIRLAR " DEDİM

ALP GÜLMEYE BAŞLADI "ANNE HAKKİKATTEN ÇOK KOMİKSİN" DEDİ:roflol:

BEN DE " HASTA, YAŞLI VE ŞİŞKO BİR KADINIM KOMİK DEĞİLİM":roflol::roflol:

ALP" ANNEEEEEEE:1no2: SEN HİÇDE ŞİŞKO DEĞİLSİN, YAŞLI HİÇ DEĞİLSİN LÜTFEN ANNE KOMİK OLMA"

ARAMIZDA GEÇEN KONUŞMAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

günaydın bacular
selinciğim geçmiş olsun canum kuzucuklarına ALLAH şifa versin tez zamanda inşallah
yok bacum ben vermem kimseye ünvanımı boşuna heveslenmeyin bu grubun tek kadrolu delüüüüüüüsü benim-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
compass rose canım eğer bulamazsan söyle en azından kürü ve önemli şeyleri yazarım

nam ablacım nasılsın?

akşam 12 de yattım sabahta 7 de kalktım

çaylarımı kaynatırkene kahve yaptım onu içiyorum ama bişey yemedim size selam vereyim dedim
l-carnitemide aldım gidip yürüyecem hihoyyytsabah aç karnına daha etkili imiş spor
sonrada duş ,evi süpür derken bugün komşum gelcek belki giremem

KIZLAR DÜN KEÇİLERLE İLGİLİ BERNUŞA YAZI YAZARKEN OĞLUM GELDİ OKULDAN VE İSTER İSTEMEZ YAZIMI GÖRDÜ

"ANNE NE KEÇİSİ VERDİN YENGEME"

BENDE ANLATMAYA ÇALIŞTIM " ANNECİM BU HALK ARASINDA ÇOK SİNİRLİ OLDUĞU VEYA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYACAĞI ZAMAN KEÇİLERİ KAÇIRACAĞIM(YADA YAVAŞ YAVAŞ KEÇİLER GELİYOR) GİBİ SÖZLER KULLANIRLAR " DEDİM

ALP GÜLMEYE BAŞLADI "ANNE HAKKİKATTEN ÇOK KOMİKSİN" DEDİ:roflol:

BEN DE " HASTA, YAŞLI VE ŞİŞKO BİR KADINIM KOMİK DEĞİLİM":roflol::roflol:

ALP" ANNEEEEEEE:1no2: SEN HİÇDE ŞİŞKO DEĞİLSİN, YAŞLI HİÇ DEĞİLSİN LÜTFEN ANNE KOMİK OLMA"

ARAMIZDA GEÇEN KONUŞMAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

aferin alp e öp valla benim için ŞenizŞenizhakkaten komik yani sen yaşlı ve şişkosan ben ne edem nerelere gidemsenağlama
keşke senin yaşında senin kadar hayat ve sevgi dolu dinç ve seksüüüüüü olabilsem:Saruboceq:

günaydın bacular
selinciğim geçmiş olsun canum kuzucuklarına ALLAH şifa versin tez zamanda inşallah
yok bacum ben vermem kimseye ünvanımı boşuna heveslenmeyin bu grubun tek kadrolu delüüüüüüüsü benim-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
compass rose canım eğer bulamazsan söyle en azından kürü ve önemli şeyleri yazarım

nam ablacım nasılsın?

akşam 12 de yattım sabahta 7 de kalktım

çaylarımı kaynatırkene kahve yaptım onu içiyorum ama bişey yemedim size selam vereyim dedim
l-carnitemide aldım gidip yürüyecem hihoyyytsabah aç karnına daha etkili imiş spor
sonrada duş ,evi süpür derken bugün komşum gelcek belki giremem

İYİ SAYILIRIM
HADİ NEYSE SENİN İÇİN İYİYİM yerimseniben

İŞİN BİTİNCE GEL BİRDE BENİM EVİN HALILARINI SİL (HANİ HALI SİLME GİBİ BİR ÇILGINLIĞIN VARYAA)kaydirigubbakcemile3

aferin alp e öp valla benim için ŞenizŞenizhakkaten komik yani sen yaşlı ve şişkosan ben ne edem nerelere gidemsenağlama
keşke senin yaşında senin kadar hayat ve sevgi dolu dinç ve seksüüüüüü olabilsem:Saruboceq:

BEN ŞİMDİ ANLADIMMMMa.s SENİ

SENİN BENİM YERİMDE :1shok:GÖZÜN VARsırnaşık şey

YANİ HEM ŞİŞKO, HEM YAŞLI, HEMDE KOMİK kaydirigubbakcemile3OLMAK İSTİYORSUN:1rolleyes:

ANACIĞIM SONUNDA BÜTÜN TAKIMI KENDİME BENZETTİM:roflol::roflol::roflol:

Back