selincim geç dalganı sensenağlama şimdi verdin verdin yoksa kalıyor. ben 58 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım eve geldim yine 80 dim yani 3.640 oğlum suyu muyu derken bi 5 -6 kilo gider sanıyordum.oğlum 14 aylıkken ben 61 kiloydum hemde hiç birşey yapmadım ne diyet ne spor sadece emzirdim.amma ne zamanki üşüttük oldum depresyon ilacına başladım oldummu 72 kilo 17 aydır burda uğraşıp durayom vercem deyin.derlerdide inanmazdım depresyon ilaçlarının kilosu zor gider diye
olsun ben kararlıyım gitcek.
canım benim sen kazandın. :hooray:tebrik ediyorum seni ve azmin süperevet büyük ödülü açıklıyorum.tartıda kilonu daha az görmek hedefine biraz daha yaklaştığını görmenin mutluluğu en büyük ödül:hooray:a.s.
canımcığım dalga geçtiğim yok o deprosyon ilaçlarından bende kullandım kutu kutu birde tiroit hastalığım ortaya çıkınca ve 3 tane doğumda ben yaptım güzelim ama her ne olursa olsun hırs yaptım zayıflayacam diye bu kilo verme işine başlamadan bu takıma katılmadan önce ben aynaya bile bakmıyordum kafaya takmıştım unutma önce inanmak ve emek ister inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sende...........bu arada 85 kiloyla oğluma hamile kaldım doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 75 kiloydum ama sonra almaya başlamıştım benim oğlumda 4,5 kilo doğdu...hastanede halen rekor benim elimde beni geçen yok a.syerimseniben
şaka yaptım canım ya maşallah yani oğluna
canım zaten azminine imreniyorum.benim yemekle zorum yokta vücudu kıtlık moduna sokunca olan oldu.sen hergün yapıyorsun bakıyorum hareketlerinihihoyyytmaşallah sanadainşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz kiloyaŞeniz
canımcığım dalga geçtiğim yok o deprosyon ilaçlarından bende kullandım kutu kutu birde tiroit hastalığım ortaya çıkınca ve 3 tane doğumda ben yaptım güzelim ama her ne olursa olsun hırs yaptım zayıflayacam diye bu kilo verme işine başlamadan bu takıma katılmadan önce ben aynaya bile bakmıyordum kafaya takmıştım unutma önce inanmak ve emek ister inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sende...........bu arada 85 kiloyla oğluma hamile kaldım doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 75 kiloydum ama sonra almaya başlamıştım benim oğlumda 4,5 kilo doğdu...hastanede halen rekor benim elimde beni geçen yok a.syerimseniben
YEMEK YEMEZSENİZ METEBOLİZMANIZI YAVAŞLATIYORSUNUZcanım benimde yemek yememek gibi bir sorunum var az yiyorum önceden nerdeyse hiç yemesem iyiydi tek öğünle gün geçiriyordum kahvaltı asla yapmıyordum bunu aşmak için buzdolabının üstüne kocaman bir kahvaltı yapacaksın yoksa şişko kalırsın yazısı astım egzersizlerime gelince onun içinde çeşitli yerlere egzersizlerini unutma yoksa şişko kalırsın yazdım. sende dene inan iyi geliyo birde eskiden üstüme giydiğim bir kıyafete mutlaka haftada bir gün bakıp iç çekiyorum ve dahada hırslanıyorum zayıflamak için
ayyyy nede cadıymışım ben yavvv naniknanik
ayy ben kilo durumlarını karıştırmışım...
özür dilerim sizlerden karışıklık yarattığım için.
sabah giremediğim için de ayrıyetten özür dilerim ama söylemiştim.
bugün doktora gittim. Bana kan ilac yazdı hem de bir ay kullancakmışım.
Ama eczacı onun kabız yaptığını söyledi,off sanki çok normal bağırsak hareketliliğim varmış gibi.
Akşam bir ablamı arayacağım ona göre kullanmaya başlayacağım.
Sabah 8 de 3 tane eti form yulaflı bisküvisi yedim yanında da çayiçtim.
Sonra ilacımı içtim.
Doktora gittim geldim yürüyerek. Bayağı da sıra oluyormuş yaa sağlık ocağında. Bekledim baya. Oralarda beklerken yürüyerek gidip geldiğim için bir terlemişim ki görmeyin yani. Hani derler ya donuma kadar ıslandım diye öyle oldum.
Sonra uyumuşum 1.5 saat kadar.
Şimdi de bir tane tost yedim.
yanında da portakal suyu (kendim sıktım) içtim.
Şimdi yine ilacımı içtim.
OLUR BÖYLE ŞEYLER TATLIM
GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE HİÇ BAKMIYORSUNklava:
DEMİR HAPLARI SANA KİLO ALDIRACAK HABERİN OLSUNa.s
canım benimde yemek yememek gibi bir sorunum var az yiyorum önceden nerdeyse hiç yemesem iyiydi tek öğünle gün geçiriyordum kahvaltı asla yapmıyordum bunu aşmak için buzdolabının üstüne kocaman bir kahvaltı yapacaksın yoksa şişko kalırsın yazısı astım egzersizlerime gelince onun içinde çeşitli yerlere egzersizlerini unutma yoksa şişko kalırsın yazdım. sende dene inan iyi geliyo birde eskiden üstüme giydiğim bir kıyafete mutlaka haftada bir gün bakıp iç çekiyorum ve dahada hırslanıyorum zayıflamak için
ayyyy nede cadıymışım ben yavvv naniknanik
doktor bayandı.
korkma kilo aldırmayacak, senin sağlığın daha önemli dedi.
günde 2 defa böyle küçük şişeler var onları içeceğim.
zaten çok kararsızım içip içmemekte çünkü kan testi yapmadan verdi bana bunları.
bağışıklık sistemini güçlendirir dedi.
4.5 KİLO
BENİM KIZKADEŞİM 5,5 KİLO DOĞMUŞTU HİÇ UNUTMUYORUM
BEBEĞİ SEVECEĞİZ DİYE ANNEMİ 1 HAFTA GÖNDERMEMİŞLERDİ
YEMEK YEMEZSENİZ METEBOLİZMANIZI YAVAŞLATIYORSUNUZ
HABERİNİZ VAR DEĞİLMİ BU DURUMDAN
nam abla ben o hastanede en kilolu bebeği doğurmuşum meğersem 3,5 geçen olmamış ben sezeryanla doğum yaptım benim ziyaretçilerimde ameliyathane doktorları anestezi uzmanı ve hastanedeki doktorlar çalışanlardı anestezi uzmanı hergün yanında başka bir doktorla geliyodu ki sabah ve akşam olmak üzere gelen tosuncuk diye uyuyan çocuğu uyandırıyor seviyor sonrada kucağıma bırakıp gidiyordu.
evet metebolizma yavaşlıyor ben bunu aştım sayılır canım istemesede zorluyorum kendimi birde metebolizba hızlansın diye bol su içiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?