HAKLISIN TATLIMebru şallı ile pilatesimi yaptım.
ayy bugün komşulardan yana ben de çok dertliyim.
O kadar gürültü var ki üst katta galiba temizlik var kaldırıp indirmedikleri şey kalmadı sabah baya da erken başladılar. Buna katlanabilirim çünkü normalde üst katta hiç ses gelmiyor.
Ancak alt kattakiler çok fena yaaa.... Öyle bağırarak konuşuyorlar ki ben tv sesi duyamıyorum bazen nasıl ders çalışayım bu gürültüde. Ki ben uyardım bir kere onları. Bir de diyorlar ki ses bizden gelmiyordur. Onlardan geldiğine eminim çünkü ne konuştuklarını duyuyorum kelime kelime. İnsanlar hala daha apartmanda yaşamayı öğrenemedi.
Saat 12de bir dilim ekmeğin üstüe beyaz peynir koyarak yedim.
Yanında da 1 bardak çay.
MERHABALAR..BUGÜN KEYFİM YOKTU,OYÜZDEN EV FALAN TEMİZLİYEMEDİM VALLA..CANIM İSTEMEDİ NAPİMMM:dilcikar:
ÖĞLEN YEMEK YEMEDİM..SADECE 2 KAŞIK BİTTERLİ PUDİNGDEN YEDİM..
YARIM LT SU..
10 DK ÖNCEDE 1 KUPA SILAGÜL ÇAYI İÇTİM..
ŞİMDİLİK BU KADARCIK..BİRAZDAN DIŞARI ÇIKICAM,MELEĞİMİ ALMAYA GİDİCEM..
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..a.s.
BİLMEMKİNE..:uhm:HER İKİSİDE DİYEBİLİRİZ BİRAZCIK..ÖNEMSİZ ŞEYLER..kaydirigubbakcemile2
KIZLAR BU GÜN SPORUMA GİDEMEDİM:çok üzgünüm:
GECE KAPI ÇALDI(12 DE) SEVDİĞİM KOMŞULARIMDAN BİRİ
EŞİYEL BİRBİRİNE GİRMİŞLER POLİSLER FİLAN GELMİŞ KIZCAĞIZDA DOĞRU BANA KOŞMUŞÇok üzgünüm çoook
SABAHA KADAR OTURDUKmirmirmirmir O ANLATTI AĞLADIsenağlamaBENDE İNLEDİM AĞLADIMsenağlama SONRA EŞİNİN YANINA BENİMKİNİ GÖNDERDİK NEYSE ORTALIK BİRAZ SAKİNLEDİ(TABİ SAAT KAÇTI HATIRLAMIYORUM) BİZİM KIZ GİTTİ GİTME ABLACIM BURADA KALDİYE ISRAR ETTİM AMA "SABAH ERKENDEN İŞE GİDİYORUM "DEDİ " ABLA ŞİMDİ BEN EVDE GİTMEZSEM GELİP SİZLERİ RAHATSIZ EDECEK"Çok üzgünüm çoook
NEYSE 5 DK. ÖNCE KONUŞTUM BİZİM KIZ İLE AYRILMAYA KARAR VERMİŞ(ÇOCUKLARI YOK) "8 YILDIR HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM ARTIK HUZUR İSTİYORUM"
EEEE :sm_confused:HAKLI BİRŞEY DİYEMİYORUM. KIZ ÇALIŞIYOR ADAM EVDE YİYİP İÇİYOR(MALESEF ALKOLDE VAR) YAN GELİP YATIYOR.
YANİ BİZİMKIZ OLMAZSA YİYECEK EKMEĞİ YOK AMACADIARZU
NEYSE HAKLARINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN:Saruboceq:
EVET HAKLISIN TATLIM HAYIRLISI OLSUNmerhabalar kızlar
nam abla komşuna çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı olsun.
compass_rose geçmiş olsun canım
bende bu sabah
önce iki k.kayısı 1 bardk su
birkaç çatal ollet
bir fincan şekersz çay
bir dilim kepekli ekmk
öğle üç tane form bisküvi
sonracuma dışarı çıktım 25 dk yürüdüm ordam spora gittim ordada 20 dk yürüdüm.sonra 1 saat sporumu yaptım eve geldim
akşam yemeğim
bir kase yayla çorbası bir kase taze fasulye diblesi 1 dlm kpkli ekmk
şuanda çok yorgunum ve başım çok ağrıyor hepinizi öpüyorum kızlar
kendinize iyi bakın emi?
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİNmerhabalar herkeseee..
tatilim bittibu sabah izmire geldim..
ahhh çok suçluyum ben ahhh... son 5 gündür yediklerime pek dikkat etmedimhaftayı kilo almadan bitirebilirsem ne mutlu banaaa :/
MALESEF TATLIM ÇEVREMİZDE O KADAR ÇOK Kİ BÖYLE VAKALARNam komşuna üzüldüm ama çekilecek tarafıda kalmamış gibi yani düzelecek olan 8 yılda düzelirdi heralde hayırlısı olsun ne diyelim
soğan çorbası : soğanları halka halka doğruyorum az yağ ve salçayı kavuruyorum soğanlarıda içine atıp suyunu döküyorum ( arada içine değişiklik olsun diye çook az ince bulgur koyuyorum) piştikten sonra kıyılmış maydanoz ve limon eklerseniz tadı daha güzel oluyor...
lahana çorbasıda soğan çorbası gibi ama lahanaları minik minik doğruyom yada robotton geçiriyom lahanalar ı haşlamayın hem vitamini hemde suyu kaybolduğu için tok tutma özelliğini kaybediyormuş. lahanalar erime noktasına gelince çorba pişmiş demektir afiyet olsun
bu çorbalar hem tok tutuyor hemde yağ yakımına yardımcı oluyor............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?